Display MoreDa ne pričam napamet, znači nekih 2300kn...kolega ja vam trošim novac u stvarnom životu, kako kupujem i na burzi, da bude željeni proizvod što povoljniji. Naravno da imam ženu kraj sebe , koja stalno nešto i odmah zahtjeva, troškovi bi eksplodirali....ali sve ima svoje pluseve i minuse...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Junius ti si mi legenda, definitivno najsimpatičniji forumaš, za sve vodiš evidenciju, kako za transakcije na berzanu, tako i
za potrošnju na potrepštine, wc papir i slično..Jedino mi tvoja računica nije jasna, ako mjesečno trošiš 2000kn na hranu i
1000kn na gorivo i to ti je 10% prihoda, šta onda zarađuješ 30 000kn (4000€) mjesečno? Pa gdje ti radiš, ako se smije znati
i da li ti je Kolinda našla posao prije nego su joj Rusi oduzeli predsjednikovanje?
P.S. Admin, dugo nisam pisao, ali vratija sam se rehabilitiran, obećajem bit ću dobar
![]()
Ako ima 4000 eura mjesečno sigurno ne radi, jer da radi ne bi stigao toliko zaradit