1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Sheki

Posts by Sheki

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Sheki
    • September 18, 2025 at 9:21 AM
    Quote from umalo
    Quote from Sheki

Fulali ste temu, tema je LKRI

to je tako kad sitna riba ima dva Nika pa u prvom koristi Borisa Nik a onda objavljuje pod sitna riba , a i na insajderu se koristi sa Diokidina gdje istupa ljevičarska stajališta a pod sitna riba uglavnom piše o Viktoru Lencu

Sad ste prešli i na politiku, Admineeee

• Sheki
    • September 18, 2025 at 8:29 AM

Fulali ste temu, tema je LKRI

• Sheki
    • September 18, 2025 at 8:16 AM
    Quote from split009

Dakle ulazi i NB. Po meni cisti sell signal. Ja skraćivao danas solidno. Ipak mi se ne sviđa otvaranje s gapom. :)

Skrati priču...

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• Sheki
    • September 16, 2025 at 11:07 AM
    Quote from All
    Quote from bjane

-KOEI u slobodnom padu :?:

-za očekivati ili ne.

-ciljana cijena od 900 e za sad na čekanju .

-sve je psihologija na burzi,rekao je Kostolany.

Kako moze se postici 900€ kada znamo da fobdovi moraju istresti jos desetke miliona € istih ??

Jednostavno, sa desetke mil. i još malo eura.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • September 13, 2025 at 4:59 PM
    Quote from split009

A dobro.. ne morate vjerovat .. kad prodam postam transakcije da bude transparentno. Adpl ne mislim drzati predugo jer nemam povjerenje u njenu budućnost ni 5% kao što imam u Ht i Adrs2.

Kinezi naviru.. a cijenu od 12.6 eura cemo gledati opet u doglednom periodu od 18 mj.

Bit će kupnja dovoljno transparentna, iako vjerojatno veći nije bitno da postate svoju kupnju...ma čisto radi svog dostojanstva nek se vidi...

• Best buy

• Sheki
    • September 13, 2025 at 4:57 PM
    Quote from Barikb

KODT i KOEI su BB po meni jeftine i dalje p/e 12-13. Sigurno a jeftino to je zbilja rijetkost na burzama.

Dugo vas nije bilo na forumu, od turizma ili ne pratim dobro...a ove dvije jašu već neko duže vrijeme na manjim p/e...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • September 12, 2025 at 11:24 AM

Ja radim isto kao kolega i zato pratim što piše; kupujem velike količine po najnižoj cijeni i prodajem po najvišoj. Zato mu predlažem da se ne javlja često da ne moramo stalno otvarati i čitati što piše. Jednostavno nek napiše "Danas je dno" kad je dno i "Danas je vrh" kad je vrh i to je to. Da ne gubimo energiju bez veze.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • September 11, 2025 at 9:42 AM
    Quote from split009

Vlen je izbacio dobru vijest i TA se promijenila.. Adpl tehnicki morao je odraditi testiranje 12,7 linije i nije. Ne znaci da do veljače neće. Uvjeren sam da kad tad hoće. Cijena očito direktno ide do linije otpora od 18,50 eura i tu planiram istresti sve. Iza toga korekcija minimalno do 13.6 eura, a moguce i do 12.7 eura.

Ne vidim vaših bar 4000 kom. na 18,50?

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • September 10, 2025 at 10:50 PM
    Quote from split009

Vlen je izbacio dobru vijest i TA se promijenila.. Adpl tehnicki morao je odraditi testiranje 12,7 linije i nije. Ne znaci da do veljače neće. Uvjeren sam da kad tad hoće. Cijena očito direktno ide do linije otpora od 18,50 eura i tu planiram istresti sve. Iza toga korekcija minimalno do 13.6 eura, a moguce i do 12.7 eura.

Ja isto tako nekako računam, samo računam u postocima, od 10.40 kad je krenula bilo je jasno da će skočit 78% (18,50) i onda pasti 36% (na 13,6) :whistling:

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • September 10, 2025 at 12:15 PM
    Quote from bluelionZG

ne, čekajte malo...to je bilo prije...sada je ADPL pozitiva, a loše prognoze daje za VLEN :)

Štaaa :huh:. Da neće i VLEN na 16 :) ili na 9,70 :). Sad mi pak ništa nije jasno :rolleyes:?

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • September 10, 2025 at 11:13 AM
    Quote from Likus
    Quote from split009

Nije lose..uzeo jos 4000kom Adpl.. Kud svi tu i mali mujo

Pa nije li prognoza bila 9,70? :)

Ma bila je i 12,70 ali je majstor (pardon, početnik) tako brzo mijenjao prognoze da nisam uspio prodat. Dok sam se ja snašao ode ona na 16. Jel može nova prognoza, ali polako da stignemo reagirat.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • September 9, 2025 at 3:16 PM

Jel ovih 1000 do 15,15 bila slučajna prodaja :)?

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Sheki
    • September 8, 2025 at 3:13 PM

Jel deseti skuplja za Tankersku?

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Sheki
    • September 4, 2025 at 3:09 PM
    Quote from umalo
    Quote from bluelionZG

sada kad se raste...nitko ništa:)

pa kad se kudi...treba se i hvalit...šta ne?:)

Gdje raste!?

Ako je dionica prije godinu dana vrijedila 4,8 oera,a danas vrijedi 4 kakav je to rast, rast je kad dionica naraste 100%iznad ath u zadnjih 10g najmanje i ostane na toj razini nakon rasta bar 1 mjesec , npr LKRI Ni tada joj nitko nije čestitao niti je to itko tražio , bitno je da se lova gomila a ne da mi netko plješće

Nije vama lako...

• Sheki
    • September 3, 2025 at 2:37 PM
    Quote from umalo
    Quote from Sheki

Sad ste sigurni i u nervozu :)?
    A kod vas nema drukčije, samo ili je ok kad raste ili je suprotno. Nigdje nisam napisao da je suprotno ok, nego da postoje i drugi parametri. A ubili ste nas s tom binarnom logikom, a sad je i split009 siguran.

Radi nešto a ne da pišeš gluposti

Sveznalica i još kulturan, jel može bolje?

• Sheki
    • September 3, 2025 at 12:02 PM
    Quote from umalo
    Quote from Sheki

Eto ga opet "ako raste sve ok, ako pada nešto nije u redu". Jel samo tako i nikako drukčije? Nema druge opcije, jel? Koji su to kriteriji i znanje, pogotovo na našoj burzi. Znači super je LKRI kad raste preko 6 posto sa 300 eura prometa ;(? Daj uvaži malo i druga razmišljanja i drugačija viđenja stvari, jer nakon ovog što pišeš stvarno ne mislim da si zlonamjeran.

Zašto bi bija zlonamjeran i ne znam zbog čega je kod vas toliko prisutna nervoza i ovolike prepiske , a ako već hoćete eto nek bude po vašem kad pada onda je ok a kad raste onda ne valja

Sad ste sigurni i u nervozu :)?
    A kod vas nema drukčije, samo ili je ok kad raste ili je suprotno. Nigdje nisam napisao da je suprotno ok, nego da postoje i drugi parametri. A ubili ste nas s tom binarnom logikom, a sad je i split009 siguran.

• Sheki
    • September 3, 2025 at 10:46 AM
    Quote from umalo
    Quote from Sheki

Vidim da je pos'o dobar i para laka kad se ima vremena pisat, a govor je u kolektivističkom tonu u stilu komunističke partije "Svi mi...". Takvi su vam i postovi, sve znate i sve može ići u samo jednom smjeru, onako kako ste vi zamislili, jer drugačijeg i pametnijeg nema. Evo vam ispravak, nemate vi pojma zašto ja kupujem dionice, ne znate ni zašto ovo pišem... tako da oladite malo s tim svojim nametanjem.

Možete recimo ubacit, meni se čini da je VLEN netransparentan, a ne da je to tako, jer meni to tako ne izgleda iz onog što se objavljuje....

Ne moraš biti genijalac samo pogledaš vrijednost cjene dionice ako raste sve ok ako pada nešto nije u redu

A što se tiče komunističke partije kamo sreće da se nikad nije pojavila jer je najveće zlo koje je čovjek izmislio

Eto ga opet "ako raste sve ok, ako pada nešto nije u redu". Jel samo tako i nikako drukčije? Nema druge opcije, jel? Koji su to kriteriji i znanje, pogotovo na našoj burzi. Znači super je LKRI kad raste preko 6 posto sa 300 eura prometa ;(? Daj uvaži malo i druga razmišljanja i drugačija viđenja stvari, jer nakon ovog što pišeš stvarno ne mislim da si zlonamjeran.

• Sheki
    • September 3, 2025 at 10:14 AM
    Quote from umalo
    Quote from Sheki

Tako rade svi genijalci; znaju da ništa ne valja i da je drek i stalno kopaju po njemu jer imaju altruizam koji ih tjera da nama objasne da se ne približavamo dreku da se i mi ne usmrdimo.

Svi mi kupujemo dionice kako bi rastom cijene i dividendi nešto zaradili i svi mislimo da smo genijalci dok cijena raste i dok dividenda pomalo kapa ali kad krene cijena dolje a dividende nema onda više nema genijalaca , ja vam želim iz sveg srca da vam cjena raste i da primate dividendu najiskrenije !!!!!!

Vidim da je pos'o dobar i para laka kad se ima vremena pisat, a govor je u kolektivističkom tonu u stilu komunističke partije "Svi mi...". Takvi su vam i postovi, sve znate i sve može ići u samo jednom smjeru, onako kako ste vi zamislili, jer drugačijeg i pametnijeg nema. Evo vam ispravak, nemate vi pojma zašto ja kupujem dionice, ne znate ni zašto ovo pišem... tako da oladite malo s tim svojim nametanjem.

Možete recimo ubacit, meni se čini da je VLEN netransparentan, a ne da je to tako, jer meni to tako ne izgleda iz onog što se objavljuje....

• Sheki
    • September 3, 2025 at 9:58 AM
    Quote from sitnariba

bluelionZG đabe trošiti energiju ☺️ lik je genijalac 😂😂

Tako rade svi genijalci; znaju da ništa ne valja i da je drek i stalno kopaju po njemu jer imaju altruizam koji ih tjera da nama objasne da se ne približavamo dreku da se i mi ne usmrdimo.

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• Sheki
    • September 3, 2025 at 8:51 AM
    Quote from umalo

Ispravak

Od dividende HP dobivam više nego što su moja godišnja primanja u firmi u kojoj sam zaposlenik

Nije sramota volontirat

1. Privacy Policy
  2. Kontakt