1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Sheki

Posts by Sheki

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Sheki
    • August 3, 2025 at 9:36 AM
    Quote from umalo
    Quote from iba

Jedan osvrt iz novina..

https://www.novilist.hr/novosti/gospod…o-vise-prihoda/

Što ćemo sa iskazanim minusom

Dvaput pitate isto, očito nitko ne razumije, pa da ja pitam o kojem minusu govorite?

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Sheki
    • July 31, 2025 at 8:18 AM

Nitko ne komentira izvještaj ovog "bisera".

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • July 30, 2025 at 2:17 PM

Mislim da je sad vrijeme za lagano mrtvilo na svim dionicama i sakupljanje na onima za koje se smatra da će idući izvještaji biti dobri. Jednostavno pitanje, zašto bi netko sad jako lupao po asku, kad može polako skupljati, a može se i bid pritisnuti kad zatreba.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • July 30, 2025 at 12:21 PM
    Quote from All

Ne mogu a da ne primjetim da se na ovoj temi nevjerojatna količina "negativne energije" skupila. :(. Pokusavam shvatiti zasto, al podkapacitiran sam ......

Starogrčki filozofi bi to objasnili nedostatkom kontrole animalnih principa u čovjeku. Nije lako izražavati svoju humanu prirodu. Bolje da susjedu crkne jedna krava pa makar meni crkle dvije nego da i meni i njemu ostanu žive.
    Seneka je rekao "Čovjek je čovjeku svetinja", a Hobbes parafrazirao Plauta "Čovjek je čovjeku vuk". U pravu su i jedan i drugi, jer istina je osobna i relativna, ovisno o tome kakav odnos imamo.
    Ako admin misli da ovo ne spada ovdje nek premjesti. Napisao sam ovdje samo zato jer smatram da vrijedi u bilo kojem topicu (svugdje se pojavljuje sve više ovih negativnih, neargumentiranih osvrta, a sve manje nekih nickova od kojih ste mogli čuti nešto korisno). Živi i veseli bili...

Quote from Zvjezdani
    Quote from Zvjezdani

Kratkoročno, prema TA može nam se dogoditi (zapravo to i očekujem) poznata Fibonaccijeva korekcija (Fibonacci retracement), naročito s obzirom na to da je pred nama raspetljavanje sa Trumpovim carinama, što je uvijek za tržište neugodno. U tom slučaju biti će zanimljivi leveli od 13,87€, a ako se i to probije onda i 12,90€.
    Ne očekujem da ćemo više ADPL gledati ispod 12€ , osim ako se ne dogodi neki veliki geopolitički ili drugi ekscesni događaj.

Ponekad se divim samome sebi, kada to divljenje izostane od drugih. :D:D:D

Da će cijena dotaknuti 13,87 € sam vam napisao (možda i predvidio?) još 22. 7.

Pohvale primam u oblku emotikona iz rubrike "React".

:P:P:P

Link na taj znameniti post: ADPL (AD Plastik d.d.)

Display More

Ne možemo vam zahvaliti, a niti vas pohvaliti jer cijena može dotaknuti 13,85 ili 13,90 :). Šalim se naravno...

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• Sheki
    • July 30, 2025 at 12:04 PM
    Quote from safarick
    Quote from bjane

KOEI ili tvornica novca !

- trenutna cijena mislim da i nije bitna.

-realna vrijednost u budućnosti 1000e.

-bez pretjerivanja?(

Reci to ovim raspikućama koji "brinu" za naše mirovine....

Ne bi se složio s vama. Oni brinu za naše mirovine, doduše ne za svih nego za mirovine dioničara. Izađe dobar izvještaj i šta bi mi sad trebali kupovati skuplje 15%, 20%? Ima tu par lijepih dionica i lijepih izvještaja :), samo polako.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • July 30, 2025 at 11:53 AM
    Quote from KitoLovac
    Quote from superfly

Bravo, ti jedan korak nazad, a mi 5 koraka naprijed😀

Sa 14.50 na 13.80.

5 koraka naprijed. Genijalno.

Možda polukružno 🤣

S 10,45 na koliko je bila i moglo se kupovati do 13.80 je ipak neki korak naprijed, a vi opet možete čekati osam dana da odgovorite na poruku dok vam voda ne dođe na mlin. Bit će za osam dana još bliže 13 pa ćete se moći naslađivati. Još uvijek će to biti par koraka naprijed.
    Odgovaram samo zbog ovakvih neselektivnih osvrta.

• Sheki
    • July 30, 2025 at 11:40 AM

Puno je gladnih usta, treba to sve namirit a da svi budu zadovoljni :).

• Sheki
    • July 30, 2025 at 11:30 AM

Eto, izašlo. I šta fali?
    Ima čak i viška :)

• Sheki
    • July 30, 2025 at 10:58 AM
    Quote from umalo
    Quote from bjane

čeka se izvješće.:|

lani 160 mil. dobiti cijelu godinu .

možda sad to zarade u pola godine:?:

Tako je jučer bilo izvješće dlkv pa je danas u crvenom

Jel jučer kad je izašlo izvješće isto bio u crvenom?

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Sheki
    • July 22, 2025 at 6:40 PM
    Quote from Backdraft

Na ovom forumu svi izadu prije pada i vrate se prije rasta. Cudo jedno kako se pogadaju dna i vrhovi

Ne moraš ni imati dionicu, bitno da si na forumu lova samo kaplje :)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • July 21, 2025 at 2:20 PM
    Quote from Zvjezdani

Ima jedan investitor u Hrvatskoj koji je mnogima poznat, a koji koristi jedan lijepi izraz za ovo što trenutno doživljavamo sa AD Plastikom. On to zove - OTKLJUČAVANJE VRIJEDNOSTI

Dugo smo na to čekali.

Ali, vridilo je!

☺️

Još jednom - hvala gospodine Marinko Došen na uloženom trudu!

Ne bi se složio da se radi o otključavanju vrijednosti, jer situacija nije bila bajna a dionica jako podcijenjena. Ovo što sad gledamo je već viđeno na ADPL-u koji je uvijek bio dobro vođena firma, ali okolnosti od 2020. baš nisu išle na ruku automobilskoj industriji, tako da sad imamo dobre naznake da se stvari mijenjaju i cijena je reagirala. Daleko je to od "sigurne" situacije ali kad bude sigurno bit će preko 30 eura dionica. ADPL se s ovih ili malo viših razina uvijek brzo vraćao na cca 20 eura i onda se čekala izvjesnost.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • July 21, 2025 at 12:37 PM
    Quote from KitoLovac

Rast dionice sa 10.50 na 13.50 radi čega. Ovoga. Hahaha

Super za kreativni rast dobiti ali sve ostalo 👎

Super što ste se javili, ali sve ostalo ha ha. Kad već administrator dopušta izljeve psihičkog stanja da se i ja javim :)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • July 17, 2025 at 7:19 PM
    Quote from umalo
    Quote from Zvjezdani

Prije cca 2 tjedna je u potpunosti izašao ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./ PBZ CO OMF - KATEGORIJA B (1/1) koji je bio dugo u Top 10.

Koji austrijski fond kupuje ti ne mogu reći jer nije među prvih 10, a javno objavljivanje ostalih podataka iz knjige dioničara vjerojatno podliježe nekim pravilima. Ali, zar je presudno koji je konkretno fond u pitanju? Austrija ih ima na stotine.

Dovoljna je informacija da je u pitanju austrijski investicijski fond. Za detalje ti treba knjiga dioničara koju, ako si dioničar ADPL-a možeš kupiti u SKDD ili na uvid dobiti besplatno u zgradi SKDD-a u Zagrebu, Henzelova 32, uz prethodnu najavu.

.....pa ti sad vjeruj ......!?

Što znači ta opaska, što hoćete reći, koja je svrha? Čovjek je podijelio informaciju, a nije trebao. Dao je i smjer i možete provjeriti kupnjom knjige dioničara.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Sheki
    • July 4, 2025 at 8:39 AM
    Quote from All
    Quote from Zvjezdani

Ne cveta cveće u našoj branši!

https://www.poslovni.hr/europska-unija…-mjesto-4491299

Sve to smo predviđali, ali kada prijateljske savjete gledaš s visine, a o načinu komunikacije da ni ne započinjem ....

Kad govoriš drugome da gleda s visine, a započinješ rečenicu sa "Sve smo to predviđali..." :huh:

• SPAN (SPAN d.d.)

• Sheki
    • July 1, 2025 at 12:05 PM
    Quote from All

Sjela divka. :) opet pijemo !!!

Mogli ste smislit neki slogan za pijance da počnu ulagat u dionice :)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • June 27, 2025 at 10:58 AM
    Quote from darac11
    Quote from tollway

kaj se onda čeka ?

Vi budete zaradili a ja ne🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Samo ti javi par dana prije da se mi nakrcamo :)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • June 26, 2025 at 3:44 PM
    Quote from bjane
    Quote from Sheki

Jel moguće da nitko ne zna ništa? Isto pitanje je bilo na Areni, pa je ekipa pokupila skoro 100 000 kom. od tada.

jedini način da se sazna je kupnja knjige dioničara.

forum je na izdisaju.:(

Je, mislio sam da netko prati. Na RIVP se drže leđa za... iako ne kao na ERNT-u, ali ovo na ADPL-u je zanimljivo jer može biti više opcija pa pitam ako netko ima neke dostupne informacije. Na 10:45 skriveni nalozi, a iza toga nakrcano bez veze. Za to ne treba ni osnovna škola da bude jasno. Jedino može biti više razloga. A forum je pomozi bože...šta je je.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • June 26, 2025 at 3:08 PM

Jel moguće da nitko ne zna ništa? Isto pitanje je bilo na Areni, pa je ekipa pokupila skoro 100 000 kom. od tada.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • June 26, 2025 at 10:40 AM

Jel ima netko uvid tko kupuje ove količine od PBZ CO OMF-a? Koliko mu je još ostalo?

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Sheki
    • June 25, 2025 at 12:50 PM

Stavljaj na ask količine što imaš da možemo kupovat s dividendom

1. Privacy Policy
  2. Kontakt