Nije nitko htio lomit ovog skrivenog na 8,38, a i zašto bi kad se može iskoristiti taj zid.
Posts by Sheki
-
-
Mislim da se moglo iščitati iz interviewa s Došenom i njegovog odlaska nakon toga da se mijenjaju neke stvari. Ne mogu se oteti dojmu (al to je samo moj dojam) da su se otvorili neki novi kanali o kojima se ne može baš puno govoriti.
-
Stiže u Lenac 26.9.2025 🚢💸💰🙂🫡
QUARTZ (IMO: 9694361) is a Oil/Chemical Tanker and is sailing under the flag of Malta. Her length overall (LOA) is 183 meters and her width is 32.24 meters.
https://www.marinetraffic.com/en/ais/details…1/vessel:QUARTZ
Stvarno šteta što HRM ne gradi svoje brodove u hr brodogradilištima jer bi od tog Viktor Lenac imao jako puno koristi i ostala brodogradilišta , ovako sa ovim prometom Viktor Lenac će imati bar za obnovu dokova a i za neku simboličnu dividendu
Mada je bilo teško i povjerovati da Viktor Lenac imao kapaciteta da odradi poslove za HRM jer jednostavno nemaju radne snage za obavljanje i tekućih radnih obaveza
Je, minus iz kvartala u kvartal bez HRM-a, kao što je Hajduk prvak već 20 god.
-
Recite mi jeli ovaj glagolski pridjev HTJEO kojeg ste naveli dolazi od glagola JESTI 😂🤣😂🤣😂
Izgleda da nas je ovdje više polupismenih. Ništa zato, ako želimo, razumjet ćemo se.
Ništa zato, bitno da "tučemo" veliku lovu, i državu nam vode polupismeni tako da je sve u redu.
-
Ja sam čuo da brodovi USA više neće ići na remont u Lenac nego u lučicu na Kantridi.
S obzirom da USA napušta Mediteran , možda bi bilo dobro ih gledati sa Kantride kad će ponovo doći !!
S Kantride, s Kantride, a ne sa Kantride, vi koji predbacujete drugima pravopisne pogreške. S Kantride se može vidjeti da napušta Kvarner, ali ne i Mediteran, al dobro, vi znate...znali ste i cijenu dionice Lenca.
-
Ja sam čuo da brodovi USA više neće ići na remont u Lenac nego u lučicu na Kantridi.
-
Što je ovo bilo prodavateljima prije pola sata?
To je očajni potez u smislu potražnje za novcima usljied pogrebnih troškova, bolesti i sl. a ne razumno trgovanje.
Dionica je rasla 130 posto u Srpnju , sad očito oni koji ne vide daljnji rast cijene prodaju uz jako dobru zaradu ko što sam i ja prodao 50% na cijeni od 16,8 , sad kupujem , jer potencijal za rast nije ispucan a da bi raslo potreban je odbijanac ko što je ovaj , samo mi je žao onog postotka koji je počeo rasti prije par godina , pa mi je bio preko 400 posto , mada nije loš ni sad nakon ponovne kupnje
Ja sam isto prodao, ali sve i to po najvišoj, a kupujem po najnižoj i to velike količine i to uvijek i sve što kupujem, bez obzira o kojoj se dionici radi
-
Dosta za danas, šta se trgovalo, trgovalo se...
-
Prodajna cijena će varirati oko 480 -500 eura/dionici
Samo strpljivo...
Ući ćemo u OECD sigurno.
ZABA (trenutno prema podacima portala "Moje dionice"):
P/E 14,52
BVPS 7,86
šta nije i pred godinu dana bilo priče da će ići na 400-500 eur ?
Bude to prije dividende, treba uzet 10, 20%, a ne ostat zaglavljen jer prema proljeću idu druge prilike.
-
Fulali ste temu, tema je LKRI
to je tako kad sitna riba ima dva Nika pa u prvom koristi Borisa Nik a onda objavljuje pod sitna riba , a i na insajderu se koristi sa Diokidina gdje istupa ljevičarska stajališta a pod sitna riba uglavnom piše o Viktoru Lencu
Sad ste prešli i na politiku, Admineeee
-
Fulali ste temu, tema je LKRI
-
Dakle ulazi i NB. Po meni cisti sell signal. Ja skraćivao danas solidno. Ipak mi se ne sviđa otvaranje s gapom.
Skrati priču...
-
-KOEI u slobodnom padu
-za očekivati ili ne.
-ciljana cijena od 900 e za sad na čekanju .
-sve je psihologija na burzi,rekao je Kostolany.
Kako moze se postici 900€ kada znamo da fobdovi moraju istresti jos desetke miliona € istih ??
Jednostavno, sa desetke mil. i još malo eura.
-
A dobro.. ne morate vjerovat .. kad prodam postam transakcije da bude transparentno. Adpl ne mislim drzati predugo jer nemam povjerenje u njenu budućnost ni 5% kao što imam u Ht i Adrs2.
Kinezi naviru.. a cijenu od 12.6 eura cemo gledati opet u doglednom periodu od 18 mj.
Bit će kupnja dovoljno transparentna, iako vjerojatno veći nije bitno da postate svoju kupnju...ma čisto radi svog dostojanstva nek se vidi...
-
KODT i KOEI su BB po meni jeftine i dalje p/e 12-13. Sigurno a jeftino to je zbilja rijetkost na burzama.
Dugo vas nije bilo na forumu, od turizma ili ne pratim dobro...a ove dvije jašu već neko duže vrijeme na manjim p/e...
-
Ja radim isto kao kolega i zato pratim što piše; kupujem velike količine po najnižoj cijeni i prodajem po najvišoj. Zato mu predlažem da se ne javlja često da ne moramo stalno otvarati i čitati što piše. Jednostavno nek napiše "Danas je dno" kad je dno i "Danas je vrh" kad je vrh i to je to. Da ne gubimo energiju bez veze.
-
Vlen je izbacio dobru vijest i TA se promijenila.. Adpl tehnicki morao je odraditi testiranje 12,7 linije i nije. Ne znaci da do veljače neće. Uvjeren sam da kad tad hoće. Cijena očito direktno ide do linije otpora od 18,50 eura i tu planiram istresti sve. Iza toga korekcija minimalno do 13.6 eura, a moguce i do 12.7 eura.
Ne vidim vaših bar 4000 kom. na 18,50?
-
Vlen je izbacio dobru vijest i TA se promijenila.. Adpl tehnicki morao je odraditi testiranje 12,7 linije i nije. Ne znaci da do veljače neće. Uvjeren sam da kad tad hoće. Cijena očito direktno ide do linije otpora od 18,50 eura i tu planiram istresti sve. Iza toga korekcija minimalno do 13.6 eura, a moguce i do 12.7 eura.
Ja isto tako nekako računam, samo računam u postocima, od 10.40 kad je krenula bilo je jasno da će skočit 78% (18,50) i onda pasti 36% (na 13,6)
-
ne, čekajte malo...to je bilo prije...sada je ADPL pozitiva, a loše prognoze daje za VLEN
Štaaa
. Da neće i VLEN na 16
ili na 9,70
. Sad mi pak ništa nije jasno
?
-
Nije lose..uzeo jos 4000kom Adpl.. Kud svi tu i mali mujo
Pa nije li prognoza bila 9,70?
Ma bila je i 12,70 ali je majstor (pardon, početnik) tako brzo mijenjao prognoze da nisam uspio prodat. Dok sam se ja snašao ode ona na 16. Jel može nova prognoza, ali polako da stignemo reagirat.