Bit ću zadovoljan ako dividenda bude 1,65 eura ![]()
Posts by Sheki
-
-
Lijepi poslić objavljen, izvješće izašlo, nitko ništa ne komentira.
Očekivao sam i malo veći porast cijene od ovih 2,8%. Rezultat odličan, book pun, MK izdvojen na Končar. Mislim da ima jakih signala i za rast profitabilnosti poslovanja i rast prihoda, ovih 8,70€ mi se čini kao popust cijena.
Ja sam se prepao da će pobjeć, sve mi se više sviđa ovaj pod Erste
-
Lijepi poslić objavljen, izvješće izašlo, nitko ništa ne komentira.
-
Jesi to ti Marijane
? -
Vidim da se puno otkupljuje (ili mi se tako samo čini).
Jel zna netko kada će izvješće za Q3?
Izašlo
-
Znači, treba prodat

-
Nije nitko htio lomit ovog skrivenog na 8,38, a i zašto bi kad se može iskoristiti taj zid.
-
Mislim da se moglo iščitati iz interviewa s Došenom i njegovog odlaska nakon toga da se mijenjaju neke stvari. Ne mogu se oteti dojmu (al to je samo moj dojam) da su se otvorili neki novi kanali o kojima se ne može baš puno govoriti.
-
Display More
Stiže u Lenac 26.9.2025 🚢💸💰🙂🫡
QUARTZ (IMO: 9694361) is a Oil/Chemical Tanker and is sailing under the flag of Malta. Her length overall (LOA) is 183 meters and her width is 32.24 meters.
https://www.marinetraffic.com/en/ais/details…1/vessel:QUARTZ
Stvarno šteta što HRM ne gradi svoje brodove u hr brodogradilištima jer bi od tog Viktor Lenac imao jako puno koristi i ostala brodogradilišta , ovako sa ovim prometom Viktor Lenac će imati bar za obnovu dokova a i za neku simboličnu dividendu
Mada je bilo teško i povjerovati da Viktor Lenac imao kapaciteta da odradi poslove za HRM jer jednostavno nemaju radne snage za obavljanje i tekućih radnih obaveza
Je, minus iz kvartala u kvartal bez HRM-a, kao što je Hajduk prvak već 20 god.
-
Recite mi jeli ovaj glagolski pridjev HTJEO kojeg ste naveli dolazi od glagola JESTI 😂🤣😂🤣😂
Izgleda da nas je ovdje više polupismenih. Ništa zato, ako želimo, razumjet ćemo se.
Ništa zato, bitno da "tučemo" veliku lovu, i državu nam vode polupismeni tako da je sve u redu.
-
Ja sam čuo da brodovi USA više neće ići na remont u Lenac nego u lučicu na Kantridi.
S obzirom da USA napušta Mediteran , možda bi bilo dobro ih gledati sa Kantride kad će ponovo doći !!
S Kantride, s Kantride, a ne sa Kantride, vi koji predbacujete drugima pravopisne pogreške. S Kantride se može vidjeti da napušta Kvarner, ali ne i Mediteran, al dobro, vi znate...znali ste i cijenu dionice Lenca.
-
Ja sam čuo da brodovi USA više neće ići na remont u Lenac nego u lučicu na Kantridi.
-
Što je ovo bilo prodavateljima prije pola sata?

To je očajni potez u smislu potražnje za novcima usljied pogrebnih troškova, bolesti i sl. a ne razumno trgovanje.

Dionica je rasla 130 posto u Srpnju , sad očito oni koji ne vide daljnji rast cijene prodaju uz jako dobru zaradu ko što sam i ja prodao 50% na cijeni od 16,8 , sad kupujem , jer potencijal za rast nije ispucan a da bi raslo potreban je odbijanac ko što je ovaj , samo mi je žao onog postotka koji je počeo rasti prije par godina , pa mi je bio preko 400 posto , mada nije loš ni sad nakon ponovne kupnje
Ja sam isto prodao, ali sve i to po najvišoj, a kupujem po najnižoj i to velike količine i to uvijek i sve što kupujem, bez obzira o kojoj se dionici radi
-
Dosta za danas, šta se trgovalo, trgovalo se...
-
Display MoreDisplay More
Prodajna cijena će varirati oko 480 -500 eura/dionici
Samo strpljivo...

Ući ćemo u OECD sigurno.

ZABA (trenutno prema podacima portala "Moje dionice"):
P/E 14,52
BVPS 7,86
šta nije i pred godinu dana bilo priče da će ići na 400-500 eur ?
Bude to prije dividende, treba uzet 10, 20%, a ne ostat zaglavljen jer prema proljeću idu druge prilike.
-
Fulali ste temu, tema je LKRI
to je tako kad sitna riba ima dva Nika pa u prvom koristi Borisa Nik a onda objavljuje pod sitna riba , a i na insajderu se koristi sa Diokidina gdje istupa ljevičarska stajališta a pod sitna riba uglavnom piše o Viktoru Lencu
Sad ste prešli i na politiku, Admineeee
-
Fulali ste temu, tema je LKRI
-
Dakle ulazi i NB. Po meni cisti sell signal. Ja skraćivao danas solidno. Ipak mi se ne sviđa otvaranje s gapom.

Skrati priču...
-
-KOEI u slobodnom padu

-za očekivati ili ne.
-ciljana cijena od 900 e za sad na čekanju .
-sve je psihologija na burzi,rekao je Kostolany.
Kako moze se postici 900€ kada znamo da fobdovi moraju istresti jos desetke miliona € istih ??
Jednostavno, sa desetke mil. i još malo eura.
-
A dobro.. ne morate vjerovat .. kad prodam postam transakcije da bude transparentno. Adpl ne mislim drzati predugo jer nemam povjerenje u njenu budućnost ni 5% kao što imam u Ht i Adrs2.
Kinezi naviru.. a cijenu od 12.6 eura cemo gledati opet u doglednom periodu od 18 mj.
Bit će kupnja dovoljno transparentna, iako vjerojatno veći nije bitno da postate svoju kupnju...ma čisto radi svog dostojanstva nek se vidi...