Evo još jednog lijepog paketa
Posts by Sheki
-
-
A sto nebi rekli Arnt, ja sam uvjeren da puno ljudi cilja to ali se ceka neki veci igrac da povuce gore.. pa nije cijena nekretnina i turistickog biznisa pala 40% od kad smo usli u eu a po ovoj dionici je.. tu se samo ceka okidac za raketu po meni... neki dil kad se postigne među vladarima to je to a po meni blizi se i to vrijeme. Ne posluje firma lose samo se sakriva dobit
Lijepo se kupuje zadnjih godinu dana, što bi dizali cijenu? A i pomaže se u održavanju cijene.
-
Ne znam da li mama i kćer imaju istu politiku dividende.
To vrijedi za talijane (talijana je je 5% unutra a ostalo belosvetski hoštapleri)
Tako je to vani, kod nas je unutra 5% vanjskih prijatelja i ostalo su unutarnji neprijatelji .
-
Nije,niti ima namjeru, tetka Branka se samo makla iz top10 da je klinci ne maltretiraju.
Za tetu Branku imam samo respect, to je dugoročna igračica, tko bi reko i ne poreko, skidam kapu .
Lijepo kiti bid već mjesecima na onim mlinovima iz Čakovca, a deca ne znaju što je 100 kila pa kupuju li ga kupuju...ali težina se već poprilčno osjeti na leđima, pa lagano već posustaju...Jel i ovdje već težina tereta poprilčno porasla...mislim pitam za frenda...!?
Ovdje tetka više nije bitna. Nije lijepo odgovarat ako ne znaš odgovor, najblaže rečeno
-
Vezano za banke...ako će HPB u prodaju..
Mogli bi Huni, nije baš da su posustali, al da ne bi bilo:
-
Bježi Miro, nije to mali iznos za platit porez !
-
Ask me podsjeća kao da smo u Konzumu, dionice hpb sve na "akciji"
Je, ko dobro vino kad je na akciji. Svi kupuju ono iz tetrapaka 5l za 5 eura, a ovo 4 puta skuplje koje 10 puta više vrijedi samo gledaju
-
A možda je jedan koji misli da je dobro i prodao i kupio. Ipak je ovo čudna burza
-
Znači, pojednostavljeno oni su rekli da bi prodali kad izađu na burzu pa su im agenti rekli nemojte odmah, pa su opet za par mjeseci htjeli dijelom izać pa su im opet rekli da nije dobro vrijeme. I evo sad napokon našao se netko da kupi i ne poremeti tržište.
-
Oni su rekli da će nas pravovremeno obavijestiti. Ja da nisam pratio forum ne bi bio pravovremeno obaviješten . I šta sad?
-
Kupujem 2000-3000 komada ADPL ispod 11 ojra, pa ako ima tko voljan da proda nek se javi...već sam par puta napisao...nešto malo(skoro 500 komada) sam već skupio, na ovoj rasprodaji...
A da kupiš auto umjesto dionica?
-
Treba se ADPL počet bavit proizvodnjom plastičnih krila jer se izgleda više nećemo vozit nego ćemo letjet.
-
Nisu bez veze skoro 50 000 dionica potiho kupili u zadnjih godinu dana. O fondovima koji su tražili veću dividendu ništa.
-
Ne može čovjek od vas nestrpljivih dočekati da nam Suzi proda ovo po bidu-u.
-
Interkapital za njih skuplja
Za koga, za Arenu?
-
Mene muči što OMF više ne prodaje
-
Di su velikani koji su bili malo iznad devetke, naslagali se na 9,8?
-
Nažalost opametili se i kupci i prodavači, gledaju svaki cent . Prošlo vrijeme heroja koji pogibaju lupajući po bidu i asku.
-
Jel nam to Suzi izlazi s 10 tis..? Spusti malo cijenu Suzi
-
Procitajte prospekt pa cete vidjeti da je ovo vec treci krug. Vec nakon jedne godine i dvije godine su isto bile slicne stimulacije za drzanje dionica. Pa je u medjuvremenu dionica narasla. Takodjer i nakon dvije godine drzanja kad je istjecala porezna obaveza za placanje poreza kod prodaje takodjer se nista nije znacajno desilo nego je dionica kontinuirano rasla u odnosu na IPO i to u ogromnim postotcima.
U mjesec dana nakon isteka porezne obveze dionica je pala sa 51 na 47 eura. Ne sjećam se da li je bio još kakav razlog za prodaju u tom periodu. Možda su Pivci izlazili.
Ovaj put čini mi se da će PBZ/CO mirovinac kupovati na ovim razinama. Prodaju ERNT već mjesecima tako da sredstva nisu problem.
Onda svakako treba prodavati SPAN i kupovati ERNT