Ako su odustali, jel to znači da su planirali? Po koliko su to planirali, pa su odustali da im se ne isplati ili im se uopće ne isplati bez obzira na cijenu?
Posts by Sheki
-
-
Treba pričekat par godina, šta ste navalili
-
Tako to ide. Najprije raketa pa onda skakaonica.
Zanimljivo nije bilo nikakvog očitovanja u dvoznamenkastom zelenilu a u crvenilu su odmah reagirali.
Možda su oni kupovali pa im je bilo jasno kad je raslo
-
Kad će poziv na skupštinu i prijedlog dividende?
-
To vam je išlo po principu što mlađi na burzi i na forumu ti su više dobili
-
Kako mislite mrkli mrak i tišina, pucnjevi i krv na sve strane, a svi zadovoljni; ovi koji kupuju smatraju da kupuju jeftino, a ovi koji prodaju prodaju s dobiti (bar se nadam. To što malo suze oči jer je moglo bolje, to će proći).
-
Ako se Americi ne piše dobro, onda sva tržišta rone..i u takvom okruženju kratkoročno nisu bitne brojke pojedinih firmi. Ja da mogu bi trenutno bio u kešu
Samo bi dodao za one koji su kratko na burzi da ZSE u tim situacijama tone više i vraća se sporije. I da, kad budete mislili da je dno i da treba kupovati to neće biti tada kad vi mislite
-
Ako ne dirnemo 3,5% nismo ništa napravili.
-
Ja se nadam da na burzi ima puno ovih što se čude ovom padu, bit će dobrih prilika za zaradu iskusnih i za nove da plate školovanje
-
Plan mi je oslonit se na sebe, pa ćemo vidjet. Bez žurbe.
-
Rekao sam da ovo treba sve pokupit i dignut na 20 eura pa nek TPNG kupuje ako hoće.
-
Ispravak netočnog broja dionica, za 55.000 kom. je sada bogatiji trezor
Možete li normalnim jezikom koji je zaključak ?
Da se lipanj u glavu jer sam prodao ili da slavim jer sma prodao ?
Ne znam iskreno...
Pišem o tome što je javno poznato svima i iznesem ponekad subjektivno mišljenje koje nije na nagovor za kupnju/prodaju.
Posjedujem dionice Ingre preko 100 K te sam zavolio biti dio ove građevinske grupacije.
Nemojte se zavaravat, nije to ljubav
-
Vidim samo da netko stječe pod PBZ d.d., ne kažem da su oni...
Isto je i na Areni, zanimljivo. -
Sad stječe netko pod PBZ d.d.. Isto i na ARNT-u.
-
Znači prvo usvojen izvještaj, pa malo šoping, pa izašao izvještaj, pa ne izgleda loše, pa će cijena dolje
-
Šta vas briga za trezor, bitno da niste vi stjecali po 6,70
-
Jel prati itko ovo kad nema komentara ili nema komentara kad se ozbiljno prati?
-
Usluge koje nudi SPAN ne nude samo oni, evo sutra imate u Ri konferenciju vezano uz cyber securty,a ne nudi SPAN.
Mislim da većini nije poznato, al kako izgleda nekima je.Kupnja postoji, al očito postoji i prodaja; zato sam napisao da su dečki izgleda uspjeli uključit fondove u igru. Nemam ništa protiv toga, al na ovaj način...
-
Koliko vidim Dujmović i ekipa uspjeli su uključit fondove u igru
. Siroti nisu "mogli" kupit 6 ili 10 tis. kom. po 45 pa su kupili po 52. Delije će valjda opet kupovat po 45 ili je neka druga kombinacija u igri?
-
Podsjetili ste me na ove naše stare iako ni ja baš nisam mlad kad mi kažu "važno je da se radi, da ima posla"