Očito da djeluju u oba smijera.
Posts by split009
-
-
Palo je teško šišanje ovdje jer koliko vidim strani fondovi su počeli trejdati.
-
Nisam rekao da nece rasti.. ali još ne. Realno preko 15eura ne vrijedi trenutno. Ovdje neki sanjaju 20-25e razine. Mozda za 3-4g. Iducih 6mj vrludanje izmedju 11.7 i 14.9 eura. Ja imam dionice, nemam previse, da dođe na 16e istresao bi sve makar ne prošle 2g.
-
Opce poznati scenarij, ovaj put nema snage ni preko 14.60 eura pa novo dno.
-
Samo vi kupujte kolega.. vanka sve auto dionice padaju ko klade.. kupujte slobodno. Mene ne bi iznenadilo ispod 11 eura uskoro.
-
S obzirom na nove vijesti lako moguce da Ameri odu u manju korekciju.. a ostali ka ovce ce pratiti.
-
Po ovomensto ja citam drustvo raspolaze sa 10 milja casha, a faktor likvidnosti je 1.15.
Dakle i dalje loš podatak. Iduće izvješće lako može biti negativo. Očekuje trgovanje od 11.8 do 14.40 naredna 3 mjeseca
-
Cijena oli dalje u padu..pretpostavljam da stane do 12 eura.
-
Danas Dax roni skoro 2% a Crobex i dalje iznad 0. Mislim da tek krece jača korekcija.
-
Granolio je po meni u zoni kupnje, nekako ga ne mogu vidjeti ispod 8 eura. Malo me iznenadio loš report, al ništa strašno. U svakom slučaju ovo mi je prva zona kupnje, iduća na 7, zadnja na 6 iako ne vjerujem da moze tako nisko.
-
Ako kojim slucajem pukne ovih 13.50 ide se prema 12.
-
Bude ovdje cijena uskoro ispod 3
-
Mislim da od novog rasta zasad nista.. ocekujem kolebanje cijene između 12.4 i 14.6 eura narednih 2 mjeseca. Idući report je presudan jer može u lošem slučaju vratiti dionicu na 10. Bolja varijanta je rast do 18 i opet pad ispod 14.
-
Odličan report.. Opravdava i nesto vecu cijenu od ove.
-
Pad prodaje auta u lipnju je npr u dosta zemalja dvoznamenkasti. Po meni nema tu kruha jos neko dogledno vrijeme.
-
Nema garancije da ce iduće izvješće biti odlično. Zabrinjava veliki pad prodaje. Očito su auti postali preskupi, a konkurencija iz Kine je malo reći strašno opasna.
-
Po TA skok sa 10 na 15... korekcija 38.2% ili 50% rasta daje targete po meni 13 ili 12.40 eura.
Ima jos prostora za pad.
-
Izvjesce jako lose. Drastican pad prihoda. Očekujem jači pad ovdje.
-
Mozda jos malo dolje, al svakako po meni vec prihvatljivo za kupovinu za srednjeročne staze.
-
Cijena Granolia se priblizava weekly prosjeku na cca 9.80-9.90. Ako se probije 10eura preporuka KUPNJA s targetom 16 eura. Mjesecna potpora na 8.30-8.40 eura s jakom kupnjom. Dugoročni trend očuvan.
Moja prognoza je minimalani skok barem 30-35%.