Ozbiljno pomaklo sa presmiješnim volumenom. I dalje sam siguran da ide ispod 3.
Posts by split009
-
-
Na krace staze mislim da je Ernt odradio dno napokon i da ce rasti. HT je također pri kraju s padanjem. Končar dionice odrađuju zadnji val i ne bi ih dirao trenutno jer će se sigurno iskorigirati značajnije kroz naredne 2 g.
Podosta dionica ce propasti jos dublje jer ne vrijede ove evaluacije
-
Čuvajte novce.. realno Vlen ne vrijedi po meni preko 2.5 eura.
-
Samo zelim pomoci ljudima da ne izgube novce. U svakom slučaju kriza u autoindustriji se produbila dodatno. Makar zvuci nemoguce, vjerujem da ce i neki gigant propasti kroz narednih 12mj.
-
onaj s 4000kom na kupnji na 12.60 utekao na 9.70 eura. Ovdje ide jači pad.
-
Cijena na 14.30 eura. Moja prognoza je da ce se epad ubrzati? Ako netko zeli kupiti vjerujem u minimalni pad do 12.7 eura.
-
Prvo 1,3 eura pa onda do 3.6 eura
-
Nagradit ce vas prilikom da dionica padne do 2.3 eura
-
Jednostavno..US market je u 5.valu. A svi pratimo njih. Njemacka je u padu vec 3 kvartala, a burza raste. Ocekujem snažne padove krajem rujna i pogotovo početak listopada.
Najbolji pokazatelj je nafta.. inflacija se bliži svom kraju.
-
Nišra nije best buy.. kad krene rokanje.. bit će krvi do koljena.. samo sell
-
Za delisting je bilo prije potrebno 90%
-
Pbz iskipava.. jos samo 69000 kom za prodati
-
Pocima pad.. koga zanima kupnja nek čela 12.6 eura
-
Očito da djeluju u oba smijera.
-
Palo je teško šišanje ovdje jer koliko vidim strani fondovi su počeli trejdati.
-
Nisam rekao da nece rasti.. ali još ne. Realno preko 15eura ne vrijedi trenutno. Ovdje neki sanjaju 20-25e razine. Mozda za 3-4g. Iducih 6mj vrludanje izmedju 11.7 i 14.9 eura. Ja imam dionice, nemam previse, da dođe na 16e istresao bi sve makar ne prošle 2g.
-
Opce poznati scenarij, ovaj put nema snage ni preko 14.60 eura pa novo dno.
-
Samo vi kupujte kolega.. vanka sve auto dionice padaju ko klade.. kupujte slobodno. Mene ne bi iznenadilo ispod 11 eura uskoro.
-
S obzirom na nove vijesti lako moguce da Ameri odu u manju korekciju.. a ostali ka ovce ce pratiti.
-
Po ovomensto ja citam drustvo raspolaze sa 10 milja casha, a faktor likvidnosti je 1.15.
Dakle i dalje loš podatak. Iduće izvješće lako može biti negativo. Očekuje trgovanje od 11.8 do 14.40 naredna 3 mjeseca