na ovim cijenama Adpl radije prebacujem u Ernt i Ht
Posts by split009
-
-
Bez obzira na trenutne fundamente osobno ne vjerujem u rast preko 320 eura Itekako ima puno potentnijih dionica. Npr. Ernt
-
Firma dobro radi i svatko bi je rado kupio po 50 eura. Tesko ce cijena dolje, bar ja tako vidim. Al isto tako ne vjerujem ni u nekakve rallye.
-
Fundamenti su dobri, firma zarađuje i ima lijepe marźe.. al isto mi se ova razina čini velika... mozda samo feeling al bilo bi lezernije kupovati s diskontom 20%.
-
Kolega dragi, imam kupnje i na cijeni 10.50 eura i dokupio i zaokružio. Al sutra sam total out jer nemam povjerenje u Ad plastik kao firmu, a glavni razlog je kineski auto sektor koji ce upropastiti mnoge. Lijepa zarada i bez vezanja za dionicu. Vjerovatno upucam u Ernt, Ht, Jdpl i Igh.. to mi se čini kao bolje prilike trenutno.
-
Koliko vidim negativna divergencija.. mora jos to malo dolje.
-
Dakle ulazi i NB. Po meni cisti sell signal. Ja skraćivao danas solidno. Ipak mi se ne sviđa otvaranje s gapom.
-
A lijepo sam napisao da treba kupovati Jdpl, Ernt, Igh...
-
Nazalost imamo jako malen izbor investicija.. jako mali broj firmi za ulaganje. US market daje puno bolje dugoročne prilike.
-
Nije problem nizak P/E vec visok prinos dobiti. Sjetite se Saponije gdje je najvise na prodaju islo po 300kn.. pa je kasnije odletjelo nakon ulaska novih igrača. Nisu po meni bitni parametri sada vec cvrste ruke i s obzirom na Mcap snazni novi investitori. Npr Kodt skoci na malom prometu do 5500 e. Pa me uvjerite da nece biti brutalnih iskrcavanja s padom od 40%.
-
A dobro.. ne morate vjerovat .. kad prodam postam transakcije da bude transparentno. Adpl ne mislim drzati predugo jer nemam povjerenje u njenu budućnost ni 5% kao što imam u Ht i Adrs2.
Kinezi naviru.. a cijenu od 12.6 eura cemo gledati opet u doglednom periodu od 18 mj.
-
Ja trenutno kupujem podosta toga, HT, Atgr, Ernt, Snba, Adrs2, Jdpl pa cak i Igh. Zasto? Atgr solidan pad, HT solidna dividenda, Ernt na povijesno niskim razinama, Adrs2 ipak kaska za originalom, Jdpl po meni moze biti joker, a Igh jer tehnički izgleda spreman za praćku do 37e.
-
Ovaj rast je idealna prilika za istovar po mojoj procjeni. Realno 900e je tesko očekivati.
-
Moram priznati da ne znam zasto dionica pada.. al ja sam djelomično kupovao po cca 42e. Za ovu razinu dovoljno. Ne vjerujem u daljne vece padove. Ako kojim slučajem dođe do 37e podebljat ću.
-
Ne sekirajte se kolega.. iskrcam na 18.50 sve.. a nike 4000kom vec malo više
-
Vlen je izbacio dobru vijest i TA se promijenila.. Adpl tehnicki morao je odraditi testiranje 12,7 linije i nije. Ne znaci da do veljače neće. Uvjeren sam da kad tad hoće. Cijena očito direktno ide do linije otpora od 18,50 eura i tu planiram istresti sve. Iza toga korekcija minimalno do 13.6 eura, a moguce i do 12.7 eura.
-
Nije lose..uzeo jos 4000kom Adpl.. Kud svi tu i mali mujo
-
Ajmo rokni vise do 1.30 da kupim
-
Vlen mora pasti i pastice kad se ispucaju naivci.
-
Ozbiljno pomaklo sa presmiješnim volumenom. I dalje sam siguran da ide ispod 3.