Obzirom na više-manje dobre rezultate može li se očekivat dividenda iduće godine?
Ma kud jedna, dve dividende. Budu ti isplatili negativnu od ove godine i odmah unaprijed tekucu nulu od iduce.
Kad nas zoves na veceru da zapijemo tu silnu lovu?
Obzirom na više-manje dobre rezultate može li se očekivat dividenda iduće godine?
Ma kud jedna, dve dividende. Budu ti isplatili negativnu od ove godine i odmah unaprijed tekucu nulu od iduce.
Kad nas zoves na veceru da zapijemo tu silnu lovu?
On ovdje govori da je sezona pri kraju ne zbog korone, već u smislu da smo vremenski pri kraju sezone, sredina je 8. mjeseca.
Samo sto smo se nadali ipak nekakvoj sezoni do kraja Q3. Ovako ispada da ce od rujna, ako ne i prije, opet biti totalna pustos svugdje. Cini mi se da je jednostavno trebalo zabraniti klubove i vece skupove da se sve to izbjegne.
A te zabrane ne bi puno utjecale na potrosnju.
Danas ovakva reakcija, a sutra će opet svi brojati broj ulazaka na Bregani, izdanih kartica na Lučkom i čuditi se gužvi u Baškoj vodi
Ne volim biti donositelj losih vijesti. Naravno da je clanak osjetno manje bombastican od naslova. Samo sto je te rijeci Beros ipak izjavio.
‘Čuo sam se sa Slovencima i Austrijancima. Turistička sezona završava, moramo se okrenuti jeseni‘
Nego, dok se svi tu igramo crvenim bojicama i uzivamo u ZSE petku, ima li koga u blizini Dubrovnika danas oko 17h da ode na kavu u Dr. Ante Starčevića 24? Bilo bi lijepo da cujemo nesto iz prve ruke.
zašto podrška zbog skupštine?....iovako se tamo neće dogoditi ništa bitnije što več nismo znali?...ili?......
Nazalost jos ne znam odgovor na to pitanje. Da znam, ukrcavao bi se jos ili bi se iskrcavao a ne tipkao ovdje.
Osobno mislim da i dalje guru gura radi margina i kredita. No Atlanska je uvijek opasna za igranje.
U podne na Atpl na bidu osvanulo 1000 komada , na 224
Došlo mi je da ga nakrcam
Al' nije se moglo, dražba........ pa si mislim, on se samo fulira
Prošlo podne, ode i on
Nije otisao, i dalje stoji tamo. Pretpostavljam da je to IB ili netko njegov koji konstantno, u ovom zadnjem rastu, pruza podrsku odozdola od cca. 200kn. Zapravo, bolje receno - gura. Jucer je i pokazao zavidan novcanik od 1.1Mkn.
Pitanje je samo, jel podrska radi sutrasnje skupstine ili je planira nastaviti i dalje.
Slashdot je oduvjek imao najbolji sustav korisnicke moderature od web foruma. Svaki korisnik dobija s vremena na vrijeme odredjeni broj moderaturnih bodova kojima ocjenjuje postove. Kad ih se potrosi, ne vrate se odmah nego tek kad se izvrti moderatura ostalih. Takodjer, oni koji dobijaju pozitivniju moderaturu dobijaju i vise moderaturnih bodova.
Vrlo jednostavan sustav a vrlo demokratican.
Lijepo čišćenje na TPNG u jednom zalogaju preko 3000 kom...
Ovaj je bio vrlo slican onome iz Jaws-a po velicini ugriza. Kako si i spomenuo, oko Tankerske se vise ne vrte sitne girice, samo velliki i cekaju da im padne u usta. Ovaj je bio ogladnio.
Inace, u zadnjih tjedan dva i vani tankerasi sramezljivo rastu. Jel je to samo na trenutnom valu cjepivo vijesti ili nesto drugo nisam siguran.
I moj potpis (brat) također slično kaže
Da me se ne bi krivo shvatilo, ovaj Haha gore je na ovu recenicu, a ne onu prvu. Inace, ovo ujutro nisu ni piranje, ni veliki bijeli. To je bilo jato barakuda.
PS I priopćenje o angažiranju investicijske banke je od Agencije iznuđeno .
U svemu ovome najvise me zanima tko je iznudio objavu manje od dva sata prije zatvaranja burze u petak.
Pravi odgovor na to pitanje bio bi vrlo interesantno stivo.
HT uzeo investicijsku banku za prodaju Optima Telekoma
QuoteNajjači domaći telekom operator Hrvatski Telekom angažirao je investicijsku banku za proces prodaje Optima Telekoma, objavila je Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja. Naime, tako je po odluci AZTN-a agenciju obavijestio povjerenik Deloitte koji navodi kako će HT započeti s ispunjavanjem svoje obveze angažiranja investicijske banke za daljnji proces prodaje odnosno poduzima aktivnosti kojima bi se spriječilo moguće kašnjenje u pogledu ispunjenja obveza propisanih rješenjem AZTN-a o uvjetno dopuštenoj koncentraciji poduzetnika HT i Optima.
Nema tu jos potrebe za strasilima. Pa malo prije (cca 1430h) je u skoro jednom susu prosipano 30k komada. Oni sa slabim zivcima i velikim nestrpljenjem voditi ce sigurno jos nekoliko dana ovu rundu.
Je, samo sto su prije bila ocekivanja prodaje ove, ili rane slijedece godine. Sad se kristaliziralo da sigurno nista od ove, a mozda tek tamo daleke 2022.
A gdje se to kristaliziralo kolega pa da i mi ostali vidimo?
Mozda sam onda ja jedini kojemu je to bilo donekle jasno i prije petka. Nakon objave, i svih diskusija Jubija kao i procesa ostalih prodaja u okruzenju ne znam kako to bolje nacrtati.
U prodaju sam siguran i dalje. U cijenu donekle. Datumi su mi trenutno najveca nepoznanica, osim da nisu u blizini.
tresla se brda, rodio se mis. HT ce angazirati investicijsku banku, cijena dionice pala za 1kn i sada cekamo nove vijesti
Je, samo sto su prije bila ocekivanja prodaje ove, ili rane slijedece godine. Sad se kristaliziralo da sigurno nista od ove, a mozda tek tamo daleke 2022.
Zanimljiv clanak na hellenicshippingnews.com koji mozda nema puno veze sa Tankerskom ali ima nesto veze sa buducim racunanjem indeksa. Za koji znamo da je nesto cudan u zadje vrijeme.
QuoteMajor shipowners surveyed by S&P Global Platts said because the amount of cargo trading from the USGC to Brazil was moving far beyond the trade flow volume on the traditional USGC-UK Continent route, the new pacesetter to South America’s east coast would provide a more robust base for a regional index, to serve as reference price in term contracts.
In fact, several tanker owners who had placed their 2020 Contracts of Affreightment (COAs) on the 38,000 mt USGC-UKC freight assessment index, also known as the Baltic Exchange’ s TC14, said they were quickly losing confidence in the liquidity of the route.
“The USGC-Brazil run is a more frequent run every single day in comparison to the traditional USGC-UKC benchmark, as the trans-Atlantic arb has become almost impossible to work and traded volumes are reduced to a minimal number of nominations for term contracts,” one of the surveyed ship owners said.
Dosta ih zaziva rast..a ja sam misljenja kako ce Atpl uskoro ostvariti novo dno u 2020.g. Ja gledam tehnicki i sve zove pad.
Trentutno ne bi dao vise od 130-135kn po dionici.
Ma znamo, kad kupis po 200.. onda ce to po analizi bar na 280-300 😂
Ovi napadi na forumsku ikonu zbilja su prevrsili svaku mjeru.
Pa kaj niste culi onu staru da grah pada drugacije u ovisnosti jer covjek sit ili gladan.
prema tome, prodaja uredno ide, samo se ne zna kad će biti kraj.
Tko gleda sve kockice na stolu jasno vidi da se prodaja, tj. kupnja slaze dio po dio. Siguran sam da slozenu igracku necemo vidjeti ove godine, ali se nadam da ce to ipak biti slijedece, a ne 2022.
Dok svi drze jedno oko i jedan prst na Iggyju imam jos jednu nevaznu vijest koja nam je, barem mi se cini, promakla. I meni je dok jucer nisam obavljao neke poslove po gradu i institucijama pa ugledao novu tablu.
Ministarstvo kulture se vise ne zove "Ministarstvo kulture". Sad se zove "Ministarstvo kulture i medija".
Informativno: koliki je danas tromjesečni prosjek?
Neponderirani cca 5.7kn. No to je i dalje nebitan podatak.
QuoteUnited Grupa, objavila je završetak procesa preuzimanja Vivacoma. Prethodno je u travnju 2020. Europska komisija odobrila akviziciju, dok je sporazum o preuzimanju potpisan u studenom 2019., nakon što je United Grupa pobijedila na natječaju za kupnju ove vodeće telekomunikacijske tvrtke u Bugarskoj.
United Grupa preuzela bugarski Vivacom
Nema ikakve veze jos s nama, ali ima s mozebitnim potencijalnim datumima. Za one koji jos vjeruju u ovogodisnju isplatu.