1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. LodeRunner

Posts by LodeRunner

• Brokeri za trgovanje dionicama na stranim tržištima

• LodeRunner
    • January 29, 2021 at 8:34 AM
    Quote from discover

bilo bi super kada bi mogli kupovati nase dionice preko eToroa, a bilo bi jos superije kada bi to mogao cijeli svijet

pa da nam malo napumpaju priču s milijonima dolara i omoguće izlazak po nekim normalnijim cijenama jer nekima je vec dosta ovog zivotarenja

Korak 1. - Postani clan zagrebacke burze

Korak 2. - Napravi API za trgovanje preko navedene

Korak 3. - Prodaj pristup eToru i Trading212

Korak 4. - Uzmi profit!

Trebas pomoc? Nisam skup.. :)

• OPTE prodaja - kladionica

• LodeRunner
    • January 26, 2021 at 3:40 PM
    Quote from airfire

Ne znam zasto ali mi 18kn odzvanja u glavi (tocnije 18,10)

Kad pijes ne trguj! :)

• CORONA virus

• LodeRunner
    • January 26, 2021 at 11:15 AM

Malo za promjenu. Da ne budemo uvjek negativni na ovij temi.

trash_compactor_party.png

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• LodeRunner
    • January 25, 2021 at 8:20 PM
    Quote from zlocesti

GONET. TV

Čije je to ?

Ceska - PODA a.s.

Title
    Unikátní balíčky služeb pro domácnosti - internet, televize, telefon - Poda a.s.
    Description
    Unikátní balíčky služeb pro domácnosti - internet, televize, telefon
    Facebook
    podavasbavi

https://ipinfo.io/89.29.94.143

https://host.io/poda.cz

Nesto nam je Zlocka iskopala.

• Američki predsjednički izbori 2020

• LodeRunner
    • January 24, 2021 at 7:02 PM
    Quote from KultLicnosti

Bravo Baiden za odluke o Pariškom sporazumu i nakaznom novom naftovodu iz Alberte. :love:

Jedina sitnica je da to nije novi naftovod, samo je skracen put starom. Ali bolje ne pricati o tome.

Ne prihvaćam priču da smo mi (čovječanstvo) osuđeni na ugljik, u ime kojeg treba izbušit i uništit što god.

Nismo osudjeni. Ali narodne mase misle da ako je iz uticnice onda je cisto, a 70% te struje je iz ugljika. Bolje to ne spominjati.

Ne prihvaćam priču da smo mi nesposobni postepeno preći na nove izvore energije.

Nismo. Imamo nuklearnu ali nitko je ne zeli u svom susjedstvu (NIMBY poucak). Samo komplicirano je to.

Dosta je bilo bijednog omalovažavanja znanosti i svih posljedica klimatskih promjena.

Imam neki spurius da omalovazavanje znanosti dolazi s tvoje strane. Klimatske poslijedice su ogromne. Znanost nije jos potpuno jasna koji im je uzrok.

A gospoda sa zmijom u džepu koja cvile kad plaćaju gorivo nek si uzmu normabel

Znaci cuclaj lijekove kao bombone. Nek se bogate dionicari.

Ispricavam se svima, ali bilo je jace od mene..

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• LodeRunner
    • January 22, 2021 at 10:17 AM
    Quote from Mrcash

ja bi rekao hope realno , al kako je novac bezvrijedan postao sve burze su na razinama euphorije po vrijednostima iz nekih normalnih vremena , dakle čim se malo po Europi smiri ovo lockdown shit ide raketa

Jel to ova raketa?

• SLRS (Solaris d.d.)

• LodeRunner
    • January 21, 2021 at 4:38 PM
    Quote from Marin83

Jesi ti ono stavio na bidu 400 dionica po 5kn??? heheh

Ne, nisam. :)

Trenutno kupnja ovih papirica po bilo kojoj cijeni je manje sigurna od posudjivanja love od kamatara da bi odigrao listic u kladionici. Samo za one koji se osjecaju jako sretnima.

"Do you feel lucky, punk?"

• Što smo danas tržili

• LodeRunner
    • January 21, 2021 at 4:22 PM
    Quote from Moller

+tpng doslovno u zadnjoj sekundi

1000 komada odjednom mi je zazvucalo malo previse i za jednu gromadu od Mollera ali sad vidim da je bilo 7 naloga od 285 do 57 komada. Koliko god bi nam jedan contango dobro dosao ipak se nadam da plovimo u drugom smjeru.

• LodeRunner
    • January 21, 2021 at 1:43 PM
    Quote from Moller

ma pusti katalog, imaš na sve strane njihovu rasprodaju i velike popuste, sa uštedama do 150 000kn, A6 već od 422 000 pa do A8 i Q7 za 1mil. ako cijena bude 12 isplati se kupiti, ako ostane na 5 imati ćeš za A3 ma nemoš falit

Vidi se da su neki vec naucili cijene i modele napamet.. ;)

• Brokeri i brokerske naknade

• LodeRunner
    • January 21, 2021 at 1:30 PM

Smije li se znati na koji URL (web adresu) se spajate kad zelite otvoriti platformu Agram brokera?

Hvala.

• Brokeri i brokerske naknade

• LodeRunner
    • January 21, 2021 at 9:04 AM

Skoro sam siguran da imamo temu za ovog posla i da nam slijedi premjestaj. No kad smo vec tu, predlozio bih dvije sitnice. Da nesto napisemo, narocito zasto smo nezadovoljni nekom platformom, a ne samo ukratko zadovoljan ili ne. Kao i da pokusamo postaviti koju sliku zaslona platforme koju preporucujemo ili ne. Pretpostavljam da bi tako bilo nesto lakse odraditi buduci odabir onima koji su nezadovoljni trenutnim.

Osobno sam na ZaBi, i vrlo nezadovoljan tako da moram promijeniti i banku i platformu. Svima koji su u banci duze vrlo je jasno da osim ako nemas kredit, ZaBi je totalno svejedno ostao ti klijent ili ne. Odnos sa klijentima je pao na razinu da u 90% slucajeva osobno moram raditi njihov posao i to za desetak tisuca kuna koje im godisnje ostavljam.

Sto se tice ZaBa Tradera, to je jedan skup totalno nekoherentnih operacija sa vise bugova nego ih je imao Android V2.3. Posluziteljsku stranu Tradera je pisao netko tko cim dodje na posao prvo razmislja sto ce pojest taj dan za rucak. Web stranu su pisala djeca koja ne da neznaju sto je to dionica ili ZSE, nego nisu konzistentni niti u pisanju bugova. Ista operacija na dve razlicite forme ima razlicite bugove. Prijavljivanje istog problema i po tri puta nije urodilo nicemu. Lijepi pristup kao i psovacki pristup nije urodio nicemu. Sve je isto ko i ranije.

Da ne smetam vise, idem dalje. Samo me zanima ima li koja platforma iza koje stoji kompetentan programer.

• LodeRunner
    • January 20, 2021 at 1:09 PM

Nego, jel mozemo konacno otvoriti temu "Tko se prebacio kod koga" i temu "Tko je koga zvao" pa da u miru mozemo citati ove prekrasne price iz davnina i kombinacije sa planina.

• SLRS (Solaris d.d.)

• LodeRunner
    • January 20, 2021 at 12:22 PM
    Quote from Marin83

Koja je ok cijena za ulazak u SLRS ??? Ispod 400, 380, 360kn?!

Jedna kuna je taman. Ako moze kod Hotela Jadran moze i tu.

• PODR (Podravka d.d.)

• LodeRunner
    • January 19, 2021 at 9:18 PM
    Quote from Flight

A sto se mijenja dolaskom Martine Dalic ili Luke Burilovica?

To jos ne znamo.

Ali znamo da je jedna vrlo uspjesna u brisanju milijardi kuna kapitalizacije sa ZSE, a drugi vrlo uspjesan u potpunom izostanku ikakvih rezultata. Mozda da pokusamo ekstrapolirati?

• LodeRunner
    • January 18, 2021 at 8:05 PM

Decki, procitte li vi tu i tamo forum po kojem pisete?

Naravno da sve moze jos biti u domeni rekla kazala, ali nije problem u Zabi. Zaba je ocito bila zadovoljnja sa cijenom i uvjetima kad je povukla NO. Problem je u onom drugom kojem se ocito ne daje kolac za male novce dok ga jos moze jesti.

• SLRS (Solaris d.d.)

• LodeRunner
    • January 18, 2021 at 5:30 PM
    Quote from Zlatek

kako misliš da bi "... fer vrijednost dionice u tom elaboratu "mogu navući" da bude jos poprilično manja od te cijene od cca 468kn..."

Treba prouciti samo dogadjaje oko Hotela Maestral pa sve postaje jasno. Ovaj trenutak za delistiranje nije slucajno odabran.

• SLRS (Solaris d.d.)

• LodeRunner
    • January 18, 2021 at 12:42 PM
    Quote from Moller

ma koliko bi se to IPOa trebalo dogoditi da popune sve ono što je nestalo s burze od agrokorovih perjanica pa evo do današnjeg SLRS

Cekam vec par dana da mi kvart99 napise dal da to kupim ili ne no vidim da cu sam morat donijeti odluku.. :)

BVPS se tu racuna oko 1100kn a mi nemamo ni temu. Glavno da se po temama sa negativnim kapitalom pise na veliko.

• LodeRunner
    • January 18, 2021 at 11:05 AM

Mozemo se mi tu podjebavati i pricati price, ali vijesti iz komsiluka (EU, a ne ono drugo na sto mislite) su da DT polako ali sigurno rasprodaje male pogone.

Sumnjam da idu OT i HT u paketu jer to ne bi islo preko svicaraca, ali kako nasa najzlocestija, pardon zlocesti kaze, nesto se valja iza brda.

Report claims DT preparing sale of T-Mobile Netherlands

According to sources cited by Dutch financial daily Financieele Dagblad, Deutsche Telekom (DT) is preparing a sale of its subsidiary T-Mobile Netherlands. Reuters writes that the unnamed sources said DT is looking to sell the mobile operator to private equity investors in a deal that could be worth EUR4 billion to EUR5 billion (USD4.9 billion to USD6.1 billion) while adding that a sale to one of the two other Dutch mobile main players, KPN or VodafoneZiggo, would be impossible due to competition concerns. There were no immediate comments on the report from DT or T-Mobile.

DT’s previous attempt to sell T-Mobile Netherlands in 2015/16 attracted initial interest from private equity groups but was ultimately unsuccessful. However, the Dutch company has since grown considerably via the takeover of Tele2 Netherlands in January 2019 and has also embarked on a significant fibre-optic fixed broadband access network rollout.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• LodeRunner
    • January 15, 2021 at 12:13 PM
    Quote from zlocesti

Tko zadnji, magarac !

Tko zadnji taj ce sigurno ostat magarac kao i na 9kn. :)

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• LodeRunner
    • January 15, 2021 at 9:14 AM
    Quote from Mrcash

pbz u utorak još -10k komada. Ostalo mu 91k . U srijedu je vjerujem prodao više, no jucer je pokazao kako robu neda ispod neke cijene.

Bas sam gledao i razmisljao o jucerasnjoj trgovini. Malo vjerojatno je da su zavrsili sa rasprodajom. No jucer je u jednom trenutku bilo preko 20 kila virtualnih papirica do 41kn. Ili su si zacrtali 42kn kao donju granicu, ili su odlucili rasprodati sve i cekaju jos deblji bid znajuci da prosipanjem do 41kn nema sanse da sve prodaju zadrzavajuci se iznad 40kn.

Samo, od trezora ni glasa. Citaba spremljena u arhivi a oni fino papaju dorucke i ruckove.

Danas cemo biti pametniji. Ili gluplji. Vjerojatno ovo drugo.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt