nijee direkt vezano s nasom opte.. ali je rijec o optici....
Eto ga, dosli do toga da su nam u nedostatku vijesti dobre i reklame!
nijee direkt vezano s nasom opte.. ali je rijec o optici....
Eto ga, dosli do toga da su nam u nedostatku vijesti dobre i reklame!
Kome pogoduje sadašnji zakon ?;Jer za nekoga je skrojen.
Nikome ne pogoduje. Zakon je prenesen iz drugih EU zakona iz tog vremena.
Ne bi htel previse mijesat ovu mjesalicu gdje gdje smo izmjesali vec sve, ali se tu ne radi o zabrani vertikalne intergracije. Radi se o tzv. "net neutrality". I cijela EU nije jos na cistu s svim zakonima oko digitalnih servisa putem Interneta.
Kao i cinjenice da ako nisi "common carrier" onda si odgovoran za sve sto ide preko tvojih kabela i antena, a vidimo da se tu vec lome koplja na sve strane.
Samo treba imati sljedece u vidu - kao dionicare Optime sigurno bi za nase novcanike bila dobra promjena zakona. Samo za nas kao gradjane bilo bi osjetno bolje da postoji jasna ograda izmedju funkcija common carrier i content producer.
Mislim da ZEM uopce nije bitan za ovaj rast, niti mislim da ce isti biti usvojen prije prodaje Optime. Vidjeli smo da ga je lagano zaobići (Total TV) i tu sigurno odvjetnici UGa imaju iskustva. Dakle, ZEM nebitan.
ZEM je esencijalno nebitan United Groupu. Ukoliko oni jesu kupci vec su ga zaobisli mijenjanjem uvjeta natjecaja za dozvolu ponude subjekta van telco sektora. Naravno, bili bi oni jako sretni da se ZEM promijeni i nije da ne lobiraju. U Srbiji sa vertikalnom integracijom nemaju problema. Kod nas se to lagano rijesava izdvajanjem ili IPTV platforme ili medijske produkcije.
nije on za podcjenjivanje, ima i žena sigurno toliko, a vjerujem da je tip koji preferira gotovinu i zlato, nije od onih koji voli da mu bitcoini zveckaju po džepu
Pa da, zna on da je 69 uvijek bolje imati sa zenom. Mozda ga ona nauci da postoje virtualni novcanici u oblacima pa prestane zveckati cijelu noc.
Ovaj, zlatom, ne bitcoinima.
a najgore što oni uglavnom nemaju dionica i nije ih briga
Kako ne? Pa Plenki je veliki ulagatelj u telco sektor.
Ima 69 dionica HTa!
Na TVu glasine da je Plenki odabrao Martinu. Molim lijepo nemojte me tuci.
Imamo vec (skoro) istu temu - Firme s potencijalom za IPO
Osobno bacim grah na tavu sa malo luka i speka, pa kad vidim kuda ide OPTE imam i dorucak.
bilo bi super kada bi mogli kupovati nase dionice preko eToroa, a bilo bi jos superije kada bi to mogao cijeli svijet
pa da nam malo napumpaju priču s milijonima dolara i omoguće izlazak po nekim normalnijim cijenama jer nekima je vec dosta ovog zivotarenja
Korak 1. - Postani clan zagrebacke burze
Korak 2. - Napravi API za trgovanje preko navedene
Korak 3. - Prodaj pristup eToru i Trading212
Korak 4. - Uzmi profit!
Trebas pomoc? Nisam skup..
Ne znam zasto ali mi 18kn odzvanja u glavi (tocnije 18,10)
Kad pijes ne trguj!
Malo za promjenu. Da ne budemo uvjek negativni na ovij temi.
GONET. TV
Čije je to ?
Ceska - PODA a.s.
Title
Unikátní balíčky služeb pro domácnosti - internet, televize, telefon - Poda a.s.
Description
Unikátní balíčky služeb pro domácnosti - internet, televize, telefon
Facebook
podavasbavi
https://ipinfo.io/89.29.94.143
Nesto nam je Zlocka iskopala.
Bravo Baiden za odluke o Pariškom sporazumu i nakaznom novom naftovodu iz Alberte.
Jedina sitnica je da to nije novi naftovod, samo je skracen put starom. Ali bolje ne pricati o tome.
QuoteNe prihvaćam priču da smo mi (čovječanstvo) osuđeni na ugljik, u ime kojeg treba izbušit i uništit što god.
Nismo osudjeni. Ali narodne mase misle da ako je iz uticnice onda je cisto, a 70% te struje je iz ugljika. Bolje to ne spominjati.
QuoteNe prihvaćam priču da smo mi nesposobni postepeno preći na nove izvore energije.
Nismo. Imamo nuklearnu ali nitko je ne zeli u svom susjedstvu (NIMBY poucak). Samo komplicirano je to.
QuoteDosta je bilo bijednog omalovažavanja znanosti i svih posljedica klimatskih promjena.
Imam neki spurius da omalovazavanje znanosti dolazi s tvoje strane. Klimatske poslijedice su ogromne. Znanost nije jos potpuno jasna koji im je uzrok.
QuoteA gospoda sa zmijom u džepu koja cvile kad plaćaju gorivo nek si uzmu normabel
Znaci cuclaj lijekove kao bombone. Nek se bogate dionicari.
Ispricavam se svima, ali bilo je jace od mene..
ja bi rekao hope realno , al kako je novac bezvrijedan postao sve burze su na razinama euphorije po vrijednostima iz nekih normalnih vremena , dakle čim se malo po Europi smiri ovo lockdown shit ide raketa
Jel to ova raketa?
Jesi ti ono stavio na bidu 400 dionica po 5kn??? heheh
Ne, nisam.
Trenutno kupnja ovih papirica po bilo kojoj cijeni je manje sigurna od posudjivanja love od kamatara da bi odigrao listic u kladionici. Samo za one koji se osjecaju jako sretnima.
"Do you feel lucky, punk?"
+tpng doslovno u zadnjoj sekundi
1000 komada odjednom mi je zazvucalo malo previse i za jednu gromadu od Mollera ali sad vidim da je bilo 7 naloga od 285 do 57 komada. Koliko god bi nam jedan contango dobro dosao ipak se nadam da plovimo u drugom smjeru.
ma pusti katalog, imaš na sve strane njihovu rasprodaju i velike popuste, sa uštedama do 150 000kn, A6 već od 422 000 pa do A8 i Q7 za 1mil. ako cijena bude 12 isplati se kupiti, ako ostane na 5 imati ćeš za A3 ma nemoš falit
Vidi se da su neki vec naucili cijene i modele napamet..
Smije li se znati na koji URL (web adresu) se spajate kad zelite otvoriti platformu Agram brokera?
Hvala.
Skoro sam siguran da imamo temu za ovog posla i da nam slijedi premjestaj. No kad smo vec tu, predlozio bih dvije sitnice. Da nesto napisemo, narocito zasto smo nezadovoljni nekom platformom, a ne samo ukratko zadovoljan ili ne. Kao i da pokusamo postaviti koju sliku zaslona platforme koju preporucujemo ili ne. Pretpostavljam da bi tako bilo nesto lakse odraditi buduci odabir onima koji su nezadovoljni trenutnim.
Osobno sam na ZaBi, i vrlo nezadovoljan tako da moram promijeniti i banku i platformu. Svima koji su u banci duze vrlo je jasno da osim ako nemas kredit, ZaBi je totalno svejedno ostao ti klijent ili ne. Odnos sa klijentima je pao na razinu da u 90% slucajeva osobno moram raditi njihov posao i to za desetak tisuca kuna koje im godisnje ostavljam.
Sto se tice ZaBa Tradera, to je jedan skup totalno nekoherentnih operacija sa vise bugova nego ih je imao Android V2.3. Posluziteljsku stranu Tradera je pisao netko tko cim dodje na posao prvo razmislja sto ce pojest taj dan za rucak. Web stranu su pisala djeca koja ne da neznaju sto je to dionica ili ZSE, nego nisu konzistentni niti u pisanju bugova. Ista operacija na dve razlicite forme ima razlicite bugove. Prijavljivanje istog problema i po tri puta nije urodilo nicemu. Lijepi pristup kao i psovacki pristup nije urodio nicemu. Sve je isto ko i ranije.
Da ne smetam vise, idem dalje. Samo me zanima ima li koja platforma iza koje stoji kompetentan programer.
Nego, jel mozemo konacno otvoriti temu "Tko se prebacio kod koga" i temu "Tko je koga zvao" pa da u miru mozemo citati ove prekrasne price iz davnina i kombinacije sa planina.