1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. LodeRunner

Posts by LodeRunner

• OPTE prodaja - kladionica

• LodeRunner
    • April 22, 2021 at 12:38 PM

Ovo nema veze s nicim. No, tko zna, mogli bi i imati. zlocesti ce povezati o cemu se tu radi.

Netherlands wholesale open fibre venture; T-Mobile signs as anchor tenant

Global investment firm KKR and Deutsche Telekom Capital Partners (DTCP) have announced the launch of Open Dutch Fiber, which aims to deploy a wholesale open access fibre-to-the-home (FTTH) broadband network covering at least one million households in the Netherlands by 2025, focusing on urban and higher population density areas. The venture has secured a strategic deal with T-Mobile Netherlands, which will be the anchor tenant on the new network under a 20-year agreement.

• Revolut pokrenuo banku u Hrvatskoj

• LodeRunner
    • April 19, 2021 at 1:49 PM
    Quote from dionicar

ha to je nesto ona tipa poklon kartica ali na koju se ne moze placati tj uplacivati placa? recimo debitna kartica koju mog unekom pokloniz za rođendan? :)

Tako nesto..

Pokloni meni jednu. Obecajem ti da cu svu lovu sa kartice spizdit samo na Optimu!

• Revolut pokrenuo banku u Hrvatskoj

• LodeRunner
    • April 19, 2021 at 1:39 PM
    Quote from dionicar

dobr, a reci te mi... "depozitni.." ? kakav je ro račun i kako da ga otvorim u PBZu npr?

dobijem li karticu za bankomat s tim računom ako se moze otvorit u PBZu ?

što mogu s tim računom?

štedni račun je depozitni? ali štednja se opet ne može trošiti ako je oročena.. ne razumijem

Prepaid debit kartica.

Dobijes.

Placati robu i usluge online i na POS terminalima.

Nije.

Ukratko, oni bi i ovce i novce. Jer, lagano je nuditi usluge ispod cijene kad poslujes u minusu i pri tome jos ne placas ono sto konkurencija mora placati da bi nudila iste usluge.

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• LodeRunner
    • April 17, 2021 at 10:52 AM

Ima li koji leteci orao iznad Lenca da mi potvrdi jel zbilja ovaj moj mali tender koji mi je nedavno zaplijenjen trenutno na servisu lijeve propele?

Hvala na promptnoj informaciji.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• LodeRunner
    • April 14, 2021 at 5:39 PM
    Quote from nalet

M/V Magic Twilight

M/V Magic Thunder

Wau, Atlantska kupila nove brodove..

Cveta cvece u nase preduzece!

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• LodeRunner
    • April 12, 2021 at 5:12 PM
    Quote from KicanCRO

kupio je opcije da ce Scorpio tanker doseci cijenu od 20 dolara do Srpnja.

Kico zvani upup, jos nam nisi reko, jel taj kupio opcije da ce prodavat po 20$ ili kupovat po 20$?

Jerbo, ni to tako mala razlika..

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• LodeRunner
    • April 8, 2021 at 9:48 PM

Tocno 1430 kom u 15:13. Puno vise od ponistene transakcije me cudi da je to netko na ZSE odmah primjetio. Moguce je tko zbilja napravio pogresku kod unosa naloga - umjesto na nepovezani nalog opalio prodaju po samom sebi.

Zna se desit kad puno preljevas iz supljeg u prazno.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• LodeRunner
    • April 4, 2021 at 5:25 PM

Svima onima koji su jos na Facebombu Markica Secerni salje veselu uskrsnu cestitku - podaci pola milijarde korisnika su postali dostupni na bespucima Interneta.

Tocnije, skup podataka od 533M korisnika, sto je oko 20% od ukupnog broja, iscurili su putem rupe za koju je Facebomb tvrdio da je pokrpana 2019. godine. Skoro sva imena u skupu podataka vezana su uz telefonski broj korisnika. Vecina je vezana i sa podacima o spolu, adresi, statusu veze i radnom mjestu. Manji dio imena je vezan za email adresu.

Izgleda da su to podaci pokupljeni iz osnovnog profila pojedinacnog korisnika, i to skoro svi podaci onih koji nisu upalili nikakve sigurnosne postavke na profilima. Velika je vjerojatnost da su kompromitirani i djelomicni podaci ostalih korisnika, samo sto jos nisu svi procurili van. Dio navedenih racuna korisnika biti ce uskoro dostupan za provjeru putem stranice HIBP, gdje se putem email adrese moze pogledati jel su vasi podaci iscurili, s ponovnom napomenom da je samo 2.5M email adresa vezano sa korisnickim imenom.

Eh da, ocekujte i mali utjecaj ovoga na "ticker" FB. No samo mali, brzo se to zaboravi. Sva sreca da FB nije na ZSE.

• LodeRunner
    • April 1, 2021 at 2:01 PM
    Quote from KicanCRO

Zbog corone smo na video konferenciji, rekao sam princu Abdulazizu da me mane konferencija bez svedskog stola.

Jel to onaj gdje svedjanke plesu gole na stolu?

• LodeRunner
    • April 1, 2021 at 1:53 PM
    Quote from Kivi

kad se proda Optima po recimo 7-20kn povećat će se promet na cryptu.. dogecoin će probiti 0.06 dolara :D

Znaci Optima se vec prodala! Eto nam forumski insajderi sve jave unaprijed ako znamo citati izmedju slova.

Dogecoin rallied 20.45% to $0.064767 at 7:01 am ET.

• LodeRunner
    • April 1, 2021 at 9:56 AM
    Quote from Moller

meni se prije čini da je neko v.s. u pitanju, opet nisu platili struju

p.s. sada gledam Viro, ovo je opasno za nas šećeraše =O

ZaBa i PBZ su onlajn. Hita i Agram forumasi se ne javljaju da im je sustav ispao. Vjerojatno onda nije do brokera. Jel nekome nestao koji nalog na jednoj ili drugoj strani?

Znaci ili ZSE ili Xetra.

• LodeRunner
    • March 31, 2021 at 2:40 PM
    Quote from Moller

svejedno mi nije jasno da nisu krenuli zbog količine s kupnjom na 40 ili možda i kupuju preko nekoga, jer ova objava o 2x350 na 45,40 mi nekako klimava, pa kakav oni to trezorčić imaju

Interkapitalu je taj 45.40 nekakav magicni broj povezan sa duhovima potopljenih tankera. Zadni put kad su kupovali takodjer su okinuli 45.40 kn.

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/1051

• LodeRunner
    • March 31, 2021 at 1:51 PM

Slijedeci put kad mi dodje neki racun odmah saljem nazad poruku - Mozete Vi to izdrzati, imate velike zarade, ne vidim da ste gladni. Problem rjesen!

Mogu oni izdržati, imaju velike zarade, ne vidim da su gladni

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• LodeRunner
    • March 30, 2021 at 5:42 PM
    Quote from zlocesti

Ima li razloga da mi ovo kupujemo ?

Palantir je "great buy" ako gledamo dugorocno. Samo je pitanje kada tocno kupovati. Tko zna tko je Peter Thiel ne treba ni objasnjavati zasto. Kad za kupce imas NSA kao i hedge fondove, banke i vecinu velikih poduzeca u svijetu tesko da prodajes maglu. A oni je cak ni ne zovu magicnom rijeci "AI."

• LodeRunner
    • March 30, 2021 at 5:04 PM
    Quote from mitkko

Nisam izasao na nekoliko zadnjih izbora, jednostavno zato sto nije neki izbor :)

Ova recenica, bez uvrede Mitkku kojeg izuzetno cijenim i postujem, pokazuje svu mudrost zasto smo tu gdje jesmo i zasto stalno glasamo za iste. Jer nikada nece biti specificnog izbora za svakog od nas. Toga nema u Hrvatskoj, a nema ni vani, sto svi koji su bili i radili u inozemstvu jako dobro znaju. Demokracija je vrlo praktican sustav kad se shvati da je zapravo samo jedna stvar potrebna da bi dobili pouzdanu drzavu i kvalitetan sustav oko nas.

To je - promijeniti vlast svaki put kada imate priliku.

Hrvati to nazalost nisu niti ce, bojim se, ikada shvatiti. Za razliku od nas, Englezi su to shvatili odavno i iako imaju ogromnih problema imaju i demokraciju. Kao i sto imaju jednu izvanrednu recenicu koju necu prevoditi. Tko shvati, shvatio je. Tko nije, neka slobodno razmislja kako ce sutra pobijediti njegovi na izborima.

Vote as early and as often as possible.

• AGROKOR

• LodeRunner
    • March 29, 2021 at 5:51 PM
    Quote from Paulie

Kako bi onda Ramo, Peruško, Dalićka, savjetnici i ostala bagra napunili džepove ?

Kako ide onaj nas stari turisticki slogan..

Kroejsa - mala drzava za velike lopove!

• LodeRunner
    • March 29, 2021 at 3:07 PM
    Quote from Moller

danas bi se mogli kolektivno kao ulagači ZSE počastiti sladoledom, a kako idu topliji dani biti će toga još

Lidlovim ili Nomadovim? Ne znam koji je danas u trendu..

• LodeRunner
    • March 28, 2021 at 5:18 PM
    Quote from st-brajo

HT i A1 treuntno imaju 2 stvari koje ih povezuju

Kao i drugi igraci na tetenu. DT i UG takodjer imaju jednu stvar koja ce ih jako povezivati - kako uskoro tako i u buducnosti.

Oboje su odabrali Nokiju za opticku mrezu.

• Birtija

• LodeRunner
    • March 28, 2021 at 5:02 PM

Dva najbolja natpisa ikad na motornim vozilima:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

I znam da je ovo za birtiju ali tamosnje lokalne pijandure (hik!) se bas ne razumiju u brodove 8o

• Birtija

• LodeRunner
    • March 26, 2021 at 4:21 PM
    Quote from st-brajo

oćemo i za njega uvest "tracker" kao i za brodare? :/

https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2264157

Ako se cjepio Billy Gates vec zna gdje je! :D

1. Privacy Policy
  2. Kontakt