1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. LodeRunner

Posts by LodeRunner

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• LodeRunner
    • April 5, 2024 at 10:12 AM
    Quote from st-brajo

znači, prije rujna, svako rezanje kamata je na dugom štapu.

Pa to sam i napisao. Kao sto sam i napisao da EU ekonomija nece moci dugo izdrzati ovolike kamatne stope i ostati konkurentna Americi.

Quote from LodeRunner

Ne ocekujem prvo smanjenje FEDa prije srpnja, ako ne cak u rujnu.

whilst also noting that a 3.0% deposit rate could prove too tight over the longer-term, given weak EZ productivity.

• LodeRunner
    • April 5, 2024 at 9:29 AM
    Quote from tiko1

Ovo je sjajna vijest izgleda da FED uopće neće spuštati kamatne stope ove godine , što znači da gotovo sigurno neće ni ECB jer kad bi to napravili imali bi kapitalni odljev put Amerike.

Nakon sto su svi analni liticari jako dobro pogodili kada i koliko ce FED smanjiti kamatne stope u ovoj godini eto ga sad opet pricaju majmunarije sto i zasto se jucer desilo i kako nema smanjivanja nikad vise u zivotu. Kako cvece jednako cveta u Americi kao u Europi pa kud Ivo, ovaj Powell tud cu i ja.

How yes no.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• LodeRunner
    • April 4, 2024 at 11:49 AM

A Kragujevac izbacio eklekticnog Fiata.

U Kragujevcu proizvedeni prvi primjerci električnog Fiata
    PRVI primjerci će uskoro stići i na ulice Kragujevca.
    www.index.hr

• LodeRunner
    • April 3, 2024 at 10:23 PM
    Quote from bjane

ECB će se ravnati prema FEDu.

Nemojte obracati paznju na mene, tu sam samo u prolazu. No, izuzetno je velika vjerojatnost da ce ECB prije krenuti u spustanje nego FED. "Higher for longer" kao da je i dalje recenica koju neki ne razumiju dok ce EU nazalost biti prisiljena odraditi barem jedan korak samostalno ispred sinhronizacije.

Ne ocekujem prvo smanjenje FEDa prije srpnja, ako ne cak u rujnu.

ECB's Holzmann says he has no in-principle objection to a June rate cut, but wants to see more supportive data. Holzmann added that cutting out-of-sync with the Fed would diminish the impact of easing, whilst also noting that a 3.0% deposit rate could prove too tight over the longer-term, given weak EZ productivity.

• ZVCV (Zvečevo d.d.)

• LodeRunner
    • April 3, 2024 at 2:07 PM
    Quote from st-brajo

znači, ovdje neće biti tužba, već ponuda za "iseljenje" :S

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Quote from kukurijek

Rus je upravo kupio Mikado, prvu čokoladu na svijetu s rižom. To nema niti Nestle, niti Mondalez, imalo Zvečevo i otišlo za neku siću.

Ali je imao Hershey.

Krackel - Wikipedia
    en.wikipedia.org
  • ZVCV (Zvečevo d.d.)

• LodeRunner
    • March 28, 2024 at 11:32 AM

Iako primjecujem da nikoga previse ne zanima i jos pri tome su nam dani na burzi vrlo vjerojatno odbrojani, ipak otvaram temu da ne dosadjujemo na Komentarima. Lijepo molim moderatora ako je ikako moguce da premjesti poruke vezano za Zvecevo od prekjucer do danas vezano uz temu.

ZVEČEVO d. d. - Obavijest o sklopljenom Ugovoru o kupnji dionica

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• LodeRunner
    • March 28, 2024 at 10:38 AM
    Quote from Nevera

Samo da prijavim ako je možda promaklo.

Nije nam promaklo no forum se uvijek pretvori u pustos kada nema Mollera. Jedino jos ne znamo jel to CERP cerpnuo ili netko drugi raspustio.

• ZVCV (Zvečevo d.d.)

• LodeRunner
    • March 28, 2024 at 8:13 AM
    Quote from accountant

Braco i Seka postaju Bratac i Sestrenka 😂

A lijepo ja govorio da djeca trebaju učiti ruski i mandarinski, ingliš je passe

Izgleda da ce biti tako nesto. No nije to lose, imati cemo slicnu situaciju kao i na Plastici, iako vrlo vjerojatno s jos jednom u ogromnom nizu povucenih dionica sa nase male sretne burzice.

Inace, taj njihov "Svjetliji" (Yarche) ducani izgledaju poprilicno dobro. Bude nam (Hrvatskoj) jos porastao izvoz u Rusiju da malo balansiramo Vujnovcev uvoz. Mozda Denis Štengelov kupi i Studenac, Poljaci se vec ozbiljno zele rjesiti toga a nije da nemaju slican koncept i dizajn.

Development of a design system, brand book, and brand platform for the Yarche! supermarkets

Tvornica čokolade Zvečevo prodana tvrtki iz Dubaija koja je povezana s ruskim milijarderom
    Tvornica čokolade Zvečevo prodana tvrtki iz Dubaija koja je povezana s ruskim milijarderom
    forbes.n1info.hr
  • ZVCV (Zvečevo d.d.)

• LodeRunner
    • March 27, 2024 at 2:17 PM
    Quote from Moller

ja sam malo nakupovao dok je bila najgorča, nadam se 5rostrukom dobitku obzirom na rizik i to još danas :)

Moguce da sam prekasno primjetio no cini mi se neki koncenzus pao na cijenu od 11.3 jura u preoduzimanju. Ne znam jel ova zvecka jos nekoga zanima pa da otvorimo temu ili ostajemo ovdje?

• ZVCV (Zvečevo d.d.)

• LodeRunner
    • March 26, 2024 at 6:19 PM

Ako netko jos ima kakvu zvecku doma Index kaze da ide javna ponuda.

Ruski milijarder kupio Zvečevo
    POŽEŠKA tvrtka Zvečevo dobila je novog vlasnika, tvrtku Flexway ruskog milijardera Denisa Štengelova.
    www.index.hr
  • ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• LodeRunner
    • March 25, 2024 at 2:46 PM

Samo da obavijestim svekoliko pucanstvo da je s ovom danasnjom objavom matice vjerojatnost izglasavanja dividende dodatno porasla. Onih 206 milja dolara kazne mislim da moraju platiti do sredine ove godine a tu je tuzba svedskih dionicara od 170 milja. Malo su se tamo previse zaigrali.

Ericsson to cut staff in Sweden
    Telefonaktiebolaget LM Ericsson announced on Monday in a statement that it will be trimming its headcount in Sweden in an effort to cut costs.
    www.baha.com
  • KTJV (Kutjevo d.d.)

• LodeRunner
    • March 22, 2024 at 4:05 PM

Cekam Mollera vec par dana da objavi ovo no zgleda da smo svi odustali od ove grasevine. Jedino mi nije jasno jel to na burzi Nexe presa Moralica ili Moralic mulja Nexe. Vjerojatno nije ni bitno.

Kutjevo Envera Moralića najveći igrač s pet milijuna litara
    www.poslovni.hr
  • RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• LodeRunner
    • March 22, 2024 at 3:39 PM
    Quote from Moller

dok je Cerpa biti će i dijonica

Fali love za Muljanik.

Vlada spašava Uljanik sa 17 milijuna eura, prodaja 2025.
    www.poslovni.hr
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• LodeRunner
    • March 21, 2024 at 11:45 AM
    Quote from buMBum

For the record: / Sve u zelenom

• LodeRunner
    • March 15, 2024 at 1:31 PM

Vidim danas igra potapljanja brodova na burzi.

• LRHC (FTB TURIZAM d.d.)

• LodeRunner
    • March 15, 2024 at 12:25 PM

Dok smo imali najveceg malog dionicara u saboru nije se nista rjesilo. Tesko da ce se ista rijesiti i u blizoj buducnosti. Siroke investitorske narodne mase su dobile svoje obveznicke igracke koje su osjetno sigurnije pa ih ovo niti ne zanima.

Remember the golden rule - He who has the gold makes the rules.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• LodeRunner
    • March 14, 2024 at 7:20 PM
    Quote from Medvjedic

Inače, ima jedna stara investitorska uzrečica: trava nikad ne raste do neba.

• ULPL (Alpha Adriatic d.d.)

• LodeRunner
    • March 13, 2024 at 7:35 PM
    Quote from Marielena

Fingira se promet, valjda da ostanemo u Crobexu.

Na burzi se ne moze biti u ista 100% siguran, no s obzirom da smo problem Crobija apsolvirali na slijedecih nekoliko mjeseci rekao bi ipak da nije to. Ovo zbilja izgleda kao prosjacenje na dionici. Moguce da smo na lokalnom dnu, pa izlaze samo oni sa mikro pozicijama a takodjer je moguce da smo u nekom medjuprostoru slabe likvidnosti. Iako smo od 17€‎-18€‎ imali vec nekoliko odbijanaca.

U jedno jesam 100% siguran, a to je da je silan druk ovdje postao vrlo kontraproduktivan. Dovodi dodatne trejdere u poziciju koja ih tako i tako ima previse u odnosu na promet.

Ispricavam se ako sad tipkam kao teta u vrticu, ali nije tu problem prodaja. Problem je da nitko od nas drukera ovdje ne kupuje, osim kojim sitnim nalogom na bidu. Cijena se nece pomaknuti prema gore bez kupnje po asku.

Na drugu stranu, ako uprava ne iskoristi ovu godinu za osjetno smanjenje dugova prodajom dijela imovine ili zakljucavanjem jedinog tankera na koju godinu, nebu dobro.

• LodeRunner
    • March 13, 2024 at 1:38 PM

Statistika Hanke na Onlyfansu pokazuje, ah, krivi forum..

Statistika Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga pokazuje da je prošle godine neto uloženo u dioničke investicijske fondove čak 49 milijuna eura. Priličan je to zaokret s obzirom da je godinu ranije zabilježen neto odljev od 17,8 milijuna eura. Ipak, valja naglasiti kako je 2022. po tom pitanju bila specifična s obzirom na veliki bijeg kapitala iz rizičnijih ulaganja zbog napada Rusije na susjednu Ukrajinu. Samo u veljači te godine neto odljev iz dioničkih fondova iznosio je 13,6 milijuna eura.

Domaćim fondovima Apple draži od Nvidije, od hrvatskih dionica Končar i Podravka
    Domaći dionički investicijski fondovi više vjeruju u Apple i Microsoft kada je riječ o američkim dionicama nego, primjerice, u globalni dionički hit Nvidiju.…
    lidermedia.hr
  • ULPL (Alpha Adriatic d.d.)

• LodeRunner
    • March 13, 2024 at 1:35 PM

Vidim ovdje na Muljaniku zadnjih par dana trgovinu prosim lepo - ispruzis ruku pa ti udjele koji cent, ovaj dijonicu dvije.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt