1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. LodeRunner

Posts by LodeRunner

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• LodeRunner
    • February 23, 2023 at 11:18 AM
    Quote from StatusQuo

Ovo je izaslo ovdi 17.2 nisam vidio nista o tome drugdi ima li koja druga poveznica o ovome ili je neka greska u prenosu vijesti, a mozda to objasnjava i ovu kupnju zadnjih par dana ??

Mislim da je "lost in translation". Koliko je poznato za sada prodaju samo 3.91% i niti jedan od nasih portala nije objavio a niti natuknuo da imaju poznatog kupca.

“Temeljni kapital društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d., Dubrovnik iznosi 418.656.000,00 kuna (55.565.200,08 EUR). Centar za restrukturiranje i prodaju (nadalje: CERP) kao zakonski zastupnik imatelja dionica Republike Hrvatske i imatelj dionica, upravlja s ukupno 107.739 dionica društva, oznake ATPL-R-A, što čini 7,71% temeljnog kapitala društva. Za prodaju je trenutno raspoloživo 54.616 dionica, imatelja Republike Hrvatske, što čini 3,91% temeljnog kapitala društva, ukupne procijenjene vrijednosti 2.729.265,29 EUR-a (20.563.634,01 kuna).

ZAPRIMILI SMO ODGOVOR Iz CERP-a poručili da prodaju oko četiri posto udjela u Atlantskoj plovidbi po cijeni od 2,7 milijuna eura - Dubrovački Portal
    Nakon što smo krajem prošlog tjedna objavili informaciju kako CERP prodaje svoj udio u Atlantskoj plovidbi o čemu više možete čitati OVDJE, danas donosimo…
    dubrovackiportal.hr
  • Ulaganje u obveznice

• LodeRunner
    • February 22, 2023 at 10:15 PM

155 milja jura upisano prvi dan. Prosjecan ulog cca. 33 kila jura po osobi.

Pa mi smo ko Svicarska.

• Ulaganje u obveznice

• LodeRunner
    • February 22, 2023 at 7:41 PM
    Quote from Junius

Da dobiješ lombardni kredit, treba dati u zalog depozit do 90-95% vrijednosti kredita. Tu nema kruha

Koliko znam moras dati u zalog minimalno 100% vrijednosti kredita. Ali to pitanje uopce nisam postavio.

Quote from Junius

ljudi ne idite u banke upisivati, sve se može preko mobilnog bankarstva, u 2-3 klika sve gotovo...

Nazalost nemaju svi od nas "mobilno" bankarstvo, iako mi ni dan danas nije jasno zasto se to tako zove. Nekima banke specificno izadju u susret NE dozvoljavajuci im da to instaliraju. Bude bolje jednog dana kad dobijemo "virtualno" bankarstvo..

• Ulaganje u obveznice

• LodeRunner
    • February 22, 2023 at 3:16 PM

Jel netko mozda provjeravao koje banke nude lombardne kredite na osnovu ovih obveznica i naravno, kolika bi bila kamata na takav kredit? Takodjer imaju li neke dodatne zahtjeve vezano za osiguranja ili zaduznice.

U slucaju povoljnjih kamata ovo bi bilo jedina iskupljujuca stvar kreditiranja skupe drzave i ulaganja u narodne obveznice.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• LodeRunner
    • February 21, 2023 at 3:54 PM
    Quote from tento

Biti će veselo sutra.

Jesmo li preskocili ovo sutrasnje veselje ili je to bio neki drugi sutra?

• Ulaganje u obveznice

• LodeRunner
    • February 21, 2023 at 9:32 AM
    Quote from D_artagnan

Jos da odrade malo na financijskom opismenjavanju i edukaciji stanovnistva 😅😅

Osobno bi prvo krenuo sa financijskim opismenjavanjem i edukacijom ministara, samo se bojim da bi to bila nemoguca misija. Potpisat tudjom lovom nesto sto ne razumijes - nemas problema, al kad lova sjedne na vlastiti racun onda nema sanse potpisivat ista.

Valjda su prije radili u Credit Suisse..

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• LodeRunner
    • February 20, 2023 at 1:58 PM
    Quote from abc1

I ja bi da pojeftini.

Znaci, svaki put kad netko stavi losu vijest onda kupuje a kad stavi dobru vijest onda prodaje?

Ah, pa da sam to znao prije sad bi vec bio Warren Buffett.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• LodeRunner
    • February 17, 2023 at 3:11 PM
    Quote from tute

U ponedeljak (20.02) imat ćemo jako, jako dobru vijest. Pravovremeno ću Vas obavjestiti. Živo naš IGH :) :) :)

Zar su vec isplatili place za sijecanj? Pa ona iz racunovodstva ne stigne ni na kavu od posla, svaki tjedan nova placa.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• LodeRunner
    • February 17, 2023 at 9:45 AM

Svaka dala ovima iz CERPa, uvijek znaju odabrati najbolje vrijeme za prodaju. Mozda da stave novu krilaticu na web - we buy high then sell very low.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• LodeRunner
    • February 17, 2023 at 9:29 AM
    Quote from Moller

a opet, kada pogledam van, valja opet u bunker

Za bunker spremni! Samo da nam ne uleti neki Bosko Buha..

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• SPAN (SPAN d.d.)

• LodeRunner
    • February 17, 2023 at 9:11 AM
    Quote from mooji

Jos jedna analiza rasti panoge u sledece 3 godine

Oprosti, nemoj se ljutiti. Al si ti neki ChatGPT model ili samo neka inacica Elize? Mozda neki Bing bot translate, ti u zadnje vrijeme pricaju interesantne price?

"rasti panoge u sledece"?

"SPAN i ERNT sta jedini dvije growth dionici na ZSE"?

Koja poruka gore mjesavina Hrvatskog, Slovenskog i Engleskog. Nista ja to ne razumijem. Ocito sam informaticki nepismen.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• LodeRunner
    • February 16, 2023 at 3:45 PM
    Quote from Robbie

UN Global Compact

Ovo je slican oksimoron kao i "Microsoft Works" ili "Military Intelligence".

• Ulaganje u obveznice

• LodeRunner
    • February 16, 2023 at 1:20 PM

Ne. Imas na dolare 4.5% CD (cash deposit ilti orocenje) na godinu dana (moguce i duze) u americkim bankama. Za nas tu koji se igramo na ZSEu i sire ima osjetno boljih opcija. Kao i REITova sa prinosom blizu 10% godisnje, ako malo pazis kada ih kupujes,

Za siroke narodne mase kojima ce to nuditi salteruse u bankama, one koje se grozaju kada im kazes da stisces lijevim gumbom misa po burzama - izvanredan posao. To sto su vec izgubili osjetno vise na inflaciji i konverziji u euro je manje vazno.

• KTJV (Kutjevo d.d.)

• LodeRunner
    • February 16, 2023 at 9:49 AM
    Quote from Plase

Nestao je onaj veliki nalog s aska, zna li netko nešto više o tome?

Malo se popilo jucer u podrumu pa su decki jos mamurni. Cim se probude budu ga vratili. Valjda.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• LodeRunner
    • February 15, 2023 at 5:56 PM

Jedan za one koji jos tek uce kako bacati grah.. ah.. tehnicku analizu.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• SPAN (SPAN d.d.)

• LodeRunner
    • February 15, 2023 at 3:24 PM
    Quote from Infinity

Iša san kod popa se ispoviditi i rekoh mu da sam zgriješio prodavši dio SPAN-a na 262kn.

Sve po dogovoru izmolia 5 Zdravomarija ali mi se još nisu vratile dionice.

Kome da se dalje obratim, negdi je zapelo?

Jesli probo se prebacit na Hinduizam? Mozda bude vise srece na dionicama!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• LodeRunner
    • February 15, 2023 at 11:21 AM
    Quote from Moller

tako, tako, malo miješa podatke od jučer s kraja dana, dok se malo zagrije biti će sve ok

Mozda je cistacica ustekala usisavac u UPS.. Ne bi bilo prvi put, revne cistacice vole ciste posluzitelje.

• Ekonomski podaci

• LodeRunner
    • February 12, 2023 at 5:18 PM

Mi u suficitu, a Gojko vidi smak svijeta. Sva sreca da imamo APa koji je jaci od Gojka.

Činilo se da će razvijeni svijet izbjeći krizu, ali sada je taj scenarij moguće izbjeći samo na jedan način
    Od zadnjih 6 mjeseci 2022. potrošnja je u Hrvatskoj pala u pet mjeseci, pa tako iznova i u prosincu
    novac.jutarnji.hr
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• LodeRunner
    • February 10, 2023 at 1:29 PM
    Quote from Sheki

Smanjite malo doživljaj, počeo sam imat fobije da porezna kupuje da bi me natjerali da prodam i platim porez.

Ne brini, ima i gorih stvari..

Cartoon of the Day: The Horror - 03.16.2018 bitcoin cartoon

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• LodeRunner
    • February 10, 2023 at 12:26 PM
    Quote from Moller

kao da je već delistirano, sve zamrlo

Vacinski nam ubio volju za slatkim. Sada samo striktna dijeta za hrvatske gradjevine.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt