izgleda je netko uključio robota
Osjetno veci gubitak zadnjeg tromjesjecja, ali i osjetno veca cjelogodisnja dobit. Ne znam kakva je situacija sa porezom na uspjesnost i kad dolazi na naplatu. Vidim i da nam se ask malo procistio.
izgleda je netko uključio robota
Osjetno veci gubitak zadnjeg tromjesjecja, ali i osjetno veca cjelogodisnja dobit. Ne znam kakva je situacija sa porezom na uspjesnost i kad dolazi na naplatu. Vidim i da nam se ask malo procistio.
To je “fraud”, pa pogledajte početni link na tom nekom “poslovne” i disclaimaer na dnu stranice
Pa naravno da je. Ali se Pila malo previse zagrijao prenoseci reklame na forum gdje vec ih vec imamo i nepodnosljivo previse, pa nisam htio odmah napasti covjeka za kojega znamo da nije friski investitor.
Mislim, jasno je da ce s tom slikom zaslona i 200 jura kapitala privuci nekoga tko nema veze sa onime sto mi sa foruma radimo, ali da to privlaci osobe koje sudjeluju u raspravama ovdje je ipak malo cudno. Da uopce ne spominjem "ChatGPT" sa ubacenim razmakom koji veze nema sa podacima iz stvarnog vremena. To je ML model treniran na javnim stranicama sa Interneta iz 2021 godine.
Pila, nemoj nas krivo shvatiti, ali bjezi od toga.
djeluje primamljivo, a nama na ZSE i pomalo nestvarno
Je, narocito ovo da su sve dionice ili valute koje taj autobot kupuje vrednovane na 1.XX€. Taj turbobot je svjetsko cudo kako nalazi profite bolje od Kolanovica. Jos kad bi mi mogao skuhat kavu i pospremit krevet gdje bi nam bio kraj?
Vidim da tu ima vec nekoliko osoba koje tocno znaju i kupce i kolicine i pakete. Decki, zbilja ne znam sto radite tu na forumu ako sve znate unaprijed. Javite se Marku u JPMorgan, garantiram vam da vas ceka posao i place od 250 000$ pa navise.
Ovo je izaslo ovdi 17.2 nisam vidio nista o tome drugdi ima li koja druga poveznica o ovome ili je neka greska u prenosu vijesti, a mozda to objasnjava i ovu kupnju zadnjih par dana ??
Mislim da je "lost in translation". Koliko je poznato za sada prodaju samo 3.91% i niti jedan od nasih portala nije objavio a niti natuknuo da imaju poznatog kupca.
Quote“Temeljni kapital društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d., Dubrovnik iznosi 418.656.000,00 kuna (55.565.200,08 EUR). Centar za restrukturiranje i prodaju (nadalje: CERP) kao zakonski zastupnik imatelja dionica Republike Hrvatske i imatelj dionica, upravlja s ukupno 107.739 dionica društva, oznake ATPL-R-A, što čini 7,71% temeljnog kapitala društva. Za prodaju je trenutno raspoloživo 54.616 dionica, imatelja Republike Hrvatske, što čini 3,91% temeljnog kapitala društva, ukupne procijenjene vrijednosti 2.729.265,29 EUR-a (20.563.634,01 kuna).
155 milja jura upisano prvi dan. Prosjecan ulog cca. 33 kila jura po osobi.
Pa mi smo ko Svicarska.
Da dobiješ lombardni kredit, treba dati u zalog depozit do 90-95% vrijednosti kredita. Tu nema kruha
Koliko znam moras dati u zalog minimalno 100% vrijednosti kredita. Ali to pitanje uopce nisam postavio.
ljudi ne idite u banke upisivati, sve se može preko mobilnog bankarstva, u 2-3 klika sve gotovo...
Nazalost nemaju svi od nas "mobilno" bankarstvo, iako mi ni dan danas nije jasno zasto se to tako zove. Nekima banke specificno izadju u susret NE dozvoljavajuci im da to instaliraju. Bude bolje jednog dana kad dobijemo "virtualno" bankarstvo..
Jel netko mozda provjeravao koje banke nude lombardne kredite na osnovu ovih obveznica i naravno, kolika bi bila kamata na takav kredit? Takodjer imaju li neke dodatne zahtjeve vezano za osiguranja ili zaduznice.
U slucaju povoljnjih kamata ovo bi bilo jedina iskupljujuca stvar kreditiranja skupe drzave i ulaganja u narodne obveznice.
Biti će veselo sutra.
Jesmo li preskocili ovo sutrasnje veselje ili je to bio neki drugi sutra?
Jos da odrade malo na financijskom opismenjavanju i edukaciji stanovnistva 😅😅
Osobno bi prvo krenuo sa financijskim opismenjavanjem i edukacijom ministara, samo se bojim da bi to bila nemoguca misija. Potpisat tudjom lovom nesto sto ne razumijes - nemas problema, al kad lova sjedne na vlastiti racun onda nema sanse potpisivat ista.
Valjda su prije radili u Credit Suisse..
I ja bi da pojeftini.
Znaci, svaki put kad netko stavi losu vijest onda kupuje a kad stavi dobru vijest onda prodaje?
Ah, pa da sam to znao prije sad bi vec bio Warren Buffett.
U ponedeljak (20.02) imat ćemo jako, jako dobru vijest. Pravovremeno ću Vas obavjestiti. Živo naš IGH
Zar su vec isplatili place za sijecanj? Pa ona iz racunovodstva ne stigne ni na kavu od posla, svaki tjedan nova placa.
Svaka dala ovima iz CERPa, uvijek znaju odabrati najbolje vrijeme za prodaju. Mozda da stave novu krilaticu na web - we buy high then sell very low.
a opet, kada pogledam van, valja opet u bunker
Za bunker spremni! Samo da nam ne uleti neki Bosko Buha..
Jos jedna analiza rasti panoge u sledece 3 godine
Oprosti, nemoj se ljutiti. Al si ti neki ChatGPT model ili samo neka inacica Elize? Mozda neki Bing bot translate, ti u zadnje vrijeme pricaju interesantne price?
"rasti panoge u sledece"?
"SPAN i ERNT sta jedini dvije growth dionici na ZSE"?
Koja poruka gore mjesavina Hrvatskog, Slovenskog i Engleskog. Nista ja to ne razumijem. Ocito sam informaticki nepismen.
UN Global Compact
Ovo je slican oksimoron kao i "Microsoft Works" ili "Military Intelligence".
Ne. Imas na dolare 4.5% CD (cash deposit ilti orocenje) na godinu dana (moguce i duze) u americkim bankama. Za nas tu koji se igramo na ZSEu i sire ima osjetno boljih opcija. Kao i REITova sa prinosom blizu 10% godisnje, ako malo pazis kada ih kupujes,
Za siroke narodne mase kojima ce to nuditi salteruse u bankama, one koje se grozaju kada im kazes da stisces lijevim gumbom misa po burzama - izvanredan posao. To sto su vec izgubili osjetno vise na inflaciji i konverziji u euro je manje vazno.
Nestao je onaj veliki nalog s aska, zna li netko nešto više o tome?
Malo se popilo jucer u podrumu pa su decki jos mamurni. Cim se probude budu ga vratili. Valjda.
Jedan za one koji jos tek uce kako bacati grah.. ah.. tehnicku analizu.
Iša san kod popa se ispoviditi i rekoh mu da sam zgriješio prodavši dio SPAN-a na 262kn.
Sve po dogovoru izmolia 5 Zdravomarija ali mi se još nisu vratile dionice.
Kome da se dalje obratim, negdi je zapelo?
Jesli probo se prebacit na Hinduizam? Mozda bude vise srece na dionicama!