1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. LodeRunner

Posts by LodeRunner

• Što smo danas tržili

• LodeRunner
    • March 10, 2023 at 10:14 AM
    Quote from tenchi0110

bojim se ja da će danas petak u americi biti gori nego četrvtak

Ne mora biti. Jucerasnja rasprodaja je krenula radi kripta i povlacenja likvidnosti Silvergate Capitala i likvidacije Silvergate banke. Danas imamo brojanje placa i nezaposlenost ciji broj uvijek ima direktan utjecaj na alkose i sentiment na trzistu.

SPY skoro sigurno mora poljubiti 384$/385$, a ukoliko nastavi i dalje ispod 380$ onda se i ja bojim da se vracamo u velikog medjeda.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• LodeRunner
    • March 8, 2023 at 3:36 PM
    Quote from Moller

policajac zaslužuje momentalni otkaz,

pa majketimile koliko su ljudi ovdje proveli godina i nitko ih ne sluša, pa se ne žale, a urušilo se bome sa 16 000

Nas nadzor provodi Hanka a njoj se ovakve greske nikada ne dogadjaju. Da je nasa Hanka samo vidjela urusavanje sa 16000 odmah bi policija pohapsila sve rusilacke trgovce na ZSEu!

• IGH (Institut IGH d.d.)

• LodeRunner
    • March 8, 2023 at 3:20 PM

Uh oh..

U njoj se smjestilo Hrvatsko katoličko sveučilište od čije smo djelatnice za odnose s javnošću, Suzane Obrovac Lipar, pokušali jučer dobiti neku informaciju o spomenutom urušavanju, ali kazala nam je da ništa ne zna te da se za sve javimo nadzoru Ivanu Šopreku iz Instituta IGH do kojeg smo jučer uspjeli doći te nam je rekao da im zasad još nije poznato zašto je došlo do urušavanja.

Zgradi u Ilici prijeti kolaps, policajac izgubio živce: ‘Tu stojim već 2 sata i nitko me ne sluša!‘
    Riječ je o zaštićenom kulturnom dobru koji je dio kulturno-povijesne urbane cjeline grada Zagreba
    www.jutarnji.hr
  • SPAN (SPAN d.d.)

• LodeRunner
    • March 8, 2023 at 9:24 AM

Nemojte zaboraviti i da je InterCapital MM na vecini dionica za koje ima u 7CRO ukljucujuci i SPAN. To mu omogucuje puno lakse manevriranje i odrzavanje ETFa kao i osjetno manje troskove za isti. Esencijalno moze posudjivati sam od sebe bez ikakvih troskova.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• LodeRunner
    • March 7, 2023 at 7:33 PM

Prvo te tuku jer ne nosis masku, a sad te izbacuju jer je nosis. A je to..

The New York Police Department is advising businesses to ask patrons to take off their masks before entry in light of the high number of thefts and robberies across the city.

Crime Trumps COVID: NYPD Wants Businesses To Require Customers Remove Masks | ZeroHedge

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• LodeRunner
    • March 7, 2023 at 10:16 AM
    Quote from havi

Zna li netko kaj je sa onim hotelom Zagreb, na Bundeku ?

Mislim da je Leko mislio to srusit i radit neku stambenu zgradu, koliko se sjecam.

Ne znam koji su sada planovi sa tim, lokacija je odlicna .

Nije li taj hotel jos otvoren? Meni se cini da je samo dugo nisam prosao pored.

Zadnje sto je bilo spomenuto oko mene je da ide klasicna stambeno poslovna zgradurina sa stanovima gore, uredima pri dnu i ducanima u prizemlju. Sto ne znaci da se situacija nije promijenila u medjuvremenu. To je i dalje idealna lokacija za visoke zgrade, prekrasan pogled na Bundek sa busom ravno do glavnog, tako da je vjerojatno samo pitanje vremena razvoja te parcele.

• TUHO (TURISTHOTEL d.d.)

• LodeRunner
    • March 7, 2023 at 9:54 AM
    Quote from Sokolic

Razumijem ljutnju malih dioničara jer vjerojatno gube jednu uhodanu dividendnu dionicu ali čemu ljutnja na tnpl, oni su samo opet napravili dobar poslovni potez.

Nismo znali da je namjerno obmanjivanje dionicara u kvartalnim izvjestajima, namjerno laganje drugih dionicara pri javnim izjavama kao i koristenje skrbnickih racuna za odrzavanje cijene dobar poslovni potez.

Mislim zapravo je, za njih naravno, ali bi takodjer trebao biti procesuiran u normalnim drzavama.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• LodeRunner
    • March 3, 2023 at 3:00 PM
    Quote from kvart99

Dok vi skuzite kaj se zbiva, rasprodaja ce zavrsiti.

Ma pusti nas spore, mi prvo moramo procitati uputstva za upotrebu a tek onda postekavamo. Ti si obicno vani jos prije nego sto udjes u poziciju.

Neke zene ipak preferiraju ovaj nas nacin..

• LodeRunner
    • March 3, 2023 at 12:52 PM
    Quote from Lemi

https://progress.market/en/papir-311/310?isin=HRKOTRPA0003

Znaci glup. No hvala, mislio sam si da je sakriveno na nekog drugom portalu ali je bilo lakse na forum.

Samo mi nije jasno zasto, kad vec postoje poveznice na Progress trziste sa zse.hr, se KOTR uopce ne spominje ni na dnevnoj listi odradjenih transakcija. Inace, ovo ispod mi je specificno trebalo pa hvala jos jednom.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• LodeRunner
    • March 3, 2023 at 12:42 PM

Jesam li postao informaticki nepismen ili sam samo glup?

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Sto se tice ZSEa KOTR je ne samo u stecaju nego i delistiran.

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• LodeRunner
    • March 3, 2023 at 11:03 AM
    Quote from Moller

ne znam kako stoje stvari, mogu li on i Francuzi zajednički djelovati da postignu 95%

Ne znam ni ja, ali Zadro i Francuzi su na skupstini bili ista osoba. Isti predstavnik je glasao i za EOS, CIM i Cristal.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• LodeRunner
    • March 3, 2023 at 9:03 AM
    Quote from zlocesti

Na kojoj je to plaftormi crtano ?

Dobra grafika

Tradingview.

Ima logo ikonica u doljnjem lijevom kutu sa slovima TV. Ono sto nam fali na grafu su prometi.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• LodeRunner
    • March 2, 2023 at 10:20 AM
    Quote from Laudator

Teško će ovo više ispod 59. Ovaj se baš podbočio i podmeće li ga podmeće. ||

Da to CERP ne kupuje ono sto je prodao.. :)

• Ulaganje u obveznice

• LodeRunner
    • February 25, 2023 at 8:36 AM

Neno i dalje vise voli ZSE, Prpa trpa lovu u kripto dok Ljubo jos racuna u kunama.

Ljubo Jurčić: ‘Uložit ću sto tisuća eura!‘; Nenad Bakić: ‘Ja neću ništa, iako je to dobra prilika‘
    Prvi put, u Hrvatskoj u srijedu je u 8 sati počeo upis državnih obveznica namijenjenih građanima, tzv. narodnih obveznica
    novac.jutarnji.hr

• LodeRunner
    • February 24, 2023 at 3:27 PM
    Quote from accountant

ništa! ne ide još dolje, pokušavaju i pokušavaju

ako probije 15300 onda ćemo razgovarati o šortu

Dok mi danas otvaramo sampanjce i uzivamo u ZABAvnom petku, vani situacija izgleda osjetno drugacije. Ako SPY probije 395$ dolazi novih 220 milijardi $ papirica na prodaju cisto robotski, kad smo vec danas roboticari. K tome je pozicioniranje bikovsko.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• LodeRunner
    • February 24, 2023 at 1:47 PM

Plastik ne toliko fantastik.

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ADPL/FI-ADPL-d4ecff487720e44231d063277f49efa2.pdf

• KTJV (Kutjevo d.d.)

• LodeRunner
    • February 24, 2023 at 12:10 PM
    Quote from Moller

izgleda je netko uključio robota :)

Osjetno veci gubitak zadnjeg tromjesjecja, ali i osjetno veca cjelogodisnja dobit. Ne znam kakva je situacija sa porezom na uspjesnost i kad dolazi na naplatu. Vidim i da nam se ask malo procistio.

• LodeRunner
    • February 24, 2023 at 11:28 AM
    Quote from havi

To je “fraud”, pa pogledajte početni link na tom nekom “poslovne” i disclaimaer na dnu stranice

Pa naravno da je. Ali se Pila malo previse zagrijao prenoseci reklame na forum gdje vec ih vec imamo i nepodnosljivo previse, pa nisam htio odmah napasti covjeka za kojega znamo da nije friski investitor.

Mislim, jasno je da ce s tom slikom zaslona i 200 jura kapitala privuci nekoga tko nema veze sa onime sto mi sa foruma radimo, ali da to privlaci osobe koje sudjeluju u raspravama ovdje je ipak malo cudno. Da uopce ne spominjem "ChatGPT" sa ubacenim razmakom koji veze nema sa podacima iz stvarnog vremena. To je ML model treniran na javnim stranicama sa Interneta iz 2021 godine.

Pila, nemoj nas krivo shvatiti, ali bjezi od toga.

• LodeRunner
    • February 24, 2023 at 10:34 AM
    Quote from Moller

djeluje primamljivo, a nama na ZSE i pomalo nestvarno

Je, narocito ovo da su sve dionice ili valute koje taj autobot kupuje vrednovane na 1.XX€. Taj turbobot je svjetsko cudo kako nalazi profite bolje od Kolanovica. Jos kad bi mi mogao skuhat kavu i pospremit krevet gdje bi nam bio kraj?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• LodeRunner
    • February 23, 2023 at 3:08 PM

Vidim da tu ima vec nekoliko osoba koje tocno znaju i kupce i kolicine i pakete. Decki, zbilja ne znam sto radite tu na forumu ako sve znate unaprijed. Javite se Marku u JPMorgan, garantiram vam da vas ceka posao i place od 250 000$ pa navise.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt