Osnovno pravilo na ovoj burzi je da se naviknete na krv i da oguglate na boje, pogotovo na crvenu i zelenu.
Ja ZSE pratim samo na crno-bijelom monitoru.
Osnovno pravilo na ovoj burzi je da se naviknete na krv i da oguglate na boje, pogotovo na crvenu i zelenu.
Ja ZSE pratim samo na crno-bijelom monitoru.
Ako zelite mogu odvojiti malo svoga vremena i paciti vam pogled.na ask 😀
Pogledaj malo i druge dionice, nemoj samo ingru.
Izgleda da je gotova rasprodaja, od sad bi mogli gledat po asku...
Cuo sam da dionice najbolje rastu kad svi samo gledaju u ask.
5 godišnji graf , da ovo ide na 7,50 cca .
To je neki jako pametni grah.
Nego, vidim da iako smo koji cenat od najnize cijene u zadnjih 5 godina, prodavaci su jako sretni prodavajuci sto jeftinije. Sigurno ulazu u Dalicku koja zgleda ipak nije bankrotirala. Bas je to lijepo.
Stellantis se okrenuo od Tavaresa i krenuo puzevim korakom uzbrdo. Nista to puno ne znaci no zanimljivo je pratit te razlike u razmisljanju. Medvedi se uvijek bude prerano, bikovi uvijek krecu prekasno.
Ispricavam se na trabunjanju, ipak imam jedno pitanje. Iako sumnjam da ce mi itko odgovoriti. Zna li tko jel su ovi nalozi od po 200 kom IC i ZB?
Sva sreca da je ovdje takav mir i tisina inace tko zna kad bi uspio sve procitati. Eto Iggy u blokadi i nazad tamo od kud smo krenuli. A euforija preko ljeta nije stala nekoliko dana.
90% burze nam je penny stock i nije se maknulo sa mjesta zadnih dve godine. No crobi ga drobi preko pedeset posto. Gazicka na sampanjcu!
Propustilo na plastici. Najnize sto smo bili u zadnjih pret godina je bilo 9.79 u jesen 22, a taj period ukljucuje i korona party. Burza JE cijela u modusu - jedva cekam da netko proda pa da mogu i ja po bidu, no pitam se jel ovo dno ili smo tek krenuli.
Naravno, Estevez, ovaj Alvarez, ah zapravo Taveres koji je dao petama vjetra je sigurno utjecao na danasnji proljev, iako se bojim da je jedini razlog sto je maknut cinjenica da je on sam svojim izjavama kriv za pad Stellantisa na burzi.
Plastika je high beta na najace kod nas, to je vrlo ocito, samo se bojim da vani pusu drugaciji vjetrovi u odnosu na nase jugo. Budemo vidjeli.
hm......vjerojatno dobra vijest za likvidnost, za cijenu nisam siguran
Podravka bankrotirala? Dalicka na aparatima!?
HT postao penny stock?
Lenca pogodio ljesnjak?
Vidim zanimljivo vrijeme na nasoj pametnoj burzi..
Vidi se da nasa burza reagira vrlo pozitivno na ovu vijest.
Slijedi rast.
Jos samo 120 komada po bidu i eto nas nazad dolje otkud smo i krenuli.
To se zove kruzna ekonomija!
Sve se to na ZSE meni sviđa, polagani umjereni rast, bez euforije, ali ERO naš čak na 187, da li je to naznaka oporavka ili smrtni hropac?
Mahala ti ne mahala mi polako klizimo k'o da smo na navozu
Pitanje je sad smo li udarili nosom u zid na 14.30 ili je ovo samo Pumpy Dumpy?
Ima netko suvislo objašnjenje zašto je cijena najniža u zadnjih godinu dana. Ja nemam
Imam ja. Vrlo je suvislo.
Do danas nitko nije kupovao.
Hanka vam je sutra u MSU Zagreb pa je pitajte uzivo.
Čim više dobrih vijesti, dionica ide više dolje🙃
Jasko i dalje drzi gace, mr.50€ i dalje na daj sto das, pa eto nas ubrzo i na 13. Jedino ne znamo gdje je Kico odletio.
Valjda tu svi misle da dijonice rastu po svetom duhu.
Trgovanje na Zagrebačkoj crkotini privremeno je obustavljeno jerbo smo sve outsorcali pa nam se zivo fucka radi li sto ili ne radi.
Intenzivno nam pakistanci kopaju na prosirenju bugova i privremenoj zakrpi na prikrpu problema, apsolutno ne vodeći računa o bilo kome a narocito ne o interesu i zaštiti trositelja vremena na burzi.
Zimbabwe Stock Exchange pravodobno će izvijestiti o nastavku mrcvarenja.
Nisam baš pratio...a ništa, počet ću lagano kupovati, pa povećavati
količinu kako bude padalo...
Mi to samo spustamo cijenu da tebi bude lakse uci..
Nazalost, to ja samo zadnje trganje. Toliko je stvari potrgano konstantnim "downgradeovima" da vise nemamo niti desetak posto funkcionalnosti originalno podesenog foruma.
Vise se ne zalim. Zadnjih nekoliko puta kada sam ovako nesto napisao bio sam obrisan ili cak bananiran.
Zbilja ne razumijem da se nakon kompletnog egzodusa skoro svih zeli potjerati jos ovo malo nas sto je ostalo. No tu smo gdje jesmo.
“Bolje herojski ustuknuti nego kukavički pobijediti.“
Izlazi, izlazi. A Mitkko opet kupuje.
Preokret na vidiku ili ti ga dragonfly doji
Bolje preokret u letu nego cvrcak u okretu. Kako ide ta stara?
Nego, koliko ono ti ili neki tvoji imate jos ovih bombon paketica po 50? Dovoljno za natrag na 20 kuna ili jos nize?