A pričaju ljudi da su dionice kod nas podcijenjene...
Kod nas jednoroga ko u djecjoj slikovnici.
A pričaju ljudi da su dionice kod nas podcijenjene...
Kod nas jednoroga ko u djecjoj slikovnici.
Trguje se naveliko
Jesmo li presli milijardu jura kapitalizacije?
svima nama škripi već jako dugo, a cilj nije spasiti nista nego drpati i pričati bajke. Kada ce tome vec doci kraj ?
Cim Nijemci kazu jbga i spoje nazad plinovode. Iako i ovo buduce smanjenje cijena nafte nije za odbacit.
Europa ima svega, no nazalost nedovoljno energije i za trenutne potrebe, a kamoli buducnost. To je ocito jasno i amerikancima i rusima ali nama unutar Europe ocito jos nije.
Rekao sam da ovo treba sve pokupit i dignut na 20 eura pa nek TPNG kupuje ako hoće.
Ako imas kakav plan javi. Samo se bojim da bi vecina imaoca vrlo sretno podvila rep vec na bilo koju cifru iznad 9.
Ukljucujuci i gospoje koje za papir nisu ni kliktale lijevim gumbom.
Majko mila, dajte mi nešto protiv glavobolje. Tabletu, udrugu dioničara za pokretanje predstečajne, bilo što!
kakav bear trap preko bare
razbježali se međedi čim je meksički predsjednik otvorio usta i rekao nešto pozitivno
Bojim se da nisu jos svi shvatili poantu prica iz "The Art of the Deal". Naravno da je Trump egoistican i vise misli na svoje dupe nego na tudja, samo to ne znaci da ostala dupeta ne zeli dovesti za stol.
No i dalje ostaje problem yielda koji je blizu petice sa izgledom rasta. Ne izgleda mi da ce taj pritisak brzo nestati.
Tako da nam za stolom ostaju i medjedi i bikovi. Kumbaya!
Tarife su u pitanju
Tarife mobitela ili za rad odvjetnika?
Tko je na našoj burzi duže od 10 god., a nije naučio da ovdje nema žurbe nego dugotrajno cijeđenje i da je to princip na svim dionicama, neće ni naučit.
Ru - Ukr dogovor na vidiku?!
Vjerujem da ce prije ili kasnije Zuti nesto odraditi ukoliko ga netko sa viskom metaka ne likvidira prije, ili mu ponudi ponudu koju ne moze odbiti. Samo nisam siguran da ce se pokidani ekonomski lanci sa Rusijom moci popraviti u ikakvom normalnom roku.
No sve to nema puno veze sa cijenom na burzotini.
Ono sto me muci ovdje vec duze vrijeme da ne prepoznajem gdje su IC i ZB.
Plastika izasla iz ormara.
Država nešto garantira valjda, nisam siguran...u igri je i naplata preko SKDD-a valjda da ne prodamo ovce i ne dobijemo novce....dok ovako ovisi o jednom čovjeku vlasniku Hita-e...ali ok...lamentiram...
Nitko vise nis ne garantira od kad smo skoro svi ovdje na zajednickim brokerskim racunima. Osim onih na marginama i institucionalaca.
A i takvi se ponekad podkradaju pod zajednickim.
Hoce to biti kao GARB i QTLG ili ce biti kao SPAN?
Ne moras quotat sebe kad odgovaras meni. Nepotrebno.
Kvalitetan je potpuno drugi pojam od konkurentan. Sa jeftinom energijom moze opet postati konkurentan isto kao i prije kineske invazije. Nisu oni nista pametniji od nas, samo su puno vise sponzorirani od drzave i lakse kradu od drugih.
I samo da napomenem, obzirom da smo na plasticnoj temi - Fuhrerwagen veze nema sa tom plastikom.
Da skuže ? Mislim da je svima sve jasno, al su bespomocni! Šta bi ti preporučio da naprave ??
Upalit nuklearke, otvorit Nordstream i prikocit malo za zelenima dok baterije za mreznu pohranu energije ne postanu financijski isplative.
Pridruzujem se bojkotu. Danas ne kupujem dionice, samo prodajem.
ode kraljica u povijest.
Dobro joj bilo more
od ditinstva ca te ´tilo
ca si ga, ka´ dragu, jubi´
dobro joj more bilo
Dobro joj bilo more
ca je tvoju dusu pilo
za njega si se i rodi´
dobro joj more bilo
Osnovno pravilo na ovoj burzi je da se naviknete na krv i da oguglate na boje, pogotovo na crvenu i zelenu.
Ja ZSE pratim samo na crno-bijelom monitoru.
Ako zelite mogu odvojiti malo svoga vremena i paciti vam pogled.na ask 😀
Pogledaj malo i druge dionice, nemoj samo ingru.
Izgleda da je gotova rasprodaja, od sad bi mogli gledat po asku...
Cuo sam da dionice najbolje rastu kad svi samo gledaju u ask.
5 godišnji graf , da ovo ide na 7,50 cca .
To je neki jako pametni grah.
Nego, vidim da iako smo koji cenat od najnize cijene u zadnjih 5 godina, prodavaci su jako sretni prodavajuci sto jeftinije. Sigurno ulazu u Dalicku koja zgleda ipak nije bankrotirala. Bas je to lijepo.
Stellantis se okrenuo od Tavaresa i krenuo puzevim korakom uzbrdo. Nista to puno ne znaci no zanimljivo je pratit te razlike u razmisljanju. Medvedi se uvijek bude prerano, bikovi uvijek krecu prekasno.
Ispricavam se na trabunjanju, ipak imam jedno pitanje. Iako sumnjam da ce mi itko odgovoriti. Zna li tko jel su ovi nalozi od po 200 kom IC i ZB?