1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. All

Posts by All

• SPAN (SPAN d.d.)

• All
    • May 3, 2025 at 8:38 AM
    Quote from Tešanj

Možete navijati za ovu dionicu,ali njena vrijednost je puno niža.Vlasnik i ekipa vrte cijenu kako hoće.

Moze Dujmovic se zajebavat koliko hoce ali ako budu nastavili raditi onako kako su radili prije odlaska na "produzeni godisnji" jer cini se da su krenuli ponovo raditi, dionica ce porasti. Nije cijenu srusilo samo igra sa otpustanjem i ponovnim preuzimanjem, nego opuštanje cijele uprave. Meni je izgledalo kao da im je dosta. Znam da su radili i zasluzili, ali kod takve tvrtke nema zezancije ili ides gore ili dolje .... Uglavnom ugodno su me iznenadili prvim kvartalom i nadam se da ce tako nastaviti, a cijena ce doci sama ....

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• All
    • May 2, 2025 at 12:58 PM
    Quote from Zlatek

Sheki

sorry, nisam skužio ironiju u tvom postu.

Slažem se da je ADPL rijetko transparentna firma na ZSE.

Na KitoLovac i njegove teorije zavjere ne bih trošio riječi, kao i na one koji na to nasjednu.

Imaš naprosto ljudi koji zanemare 9 svijetlih točaka a uhvate se za jednu tamnu i sve im je crno.

Nije ti to uopce lose. Puno radije razgovaram sa obima koji misle negativno o mojoj investiciji nego sa istomisljenicima ..... Bolje je tri puta biti siguran nego jednom nesiguran. ^^:D

Počeo sam se na Grunfa podsječati :D

• SPAN (SPAN d.d.)

• All
    • May 2, 2025 at 10:24 AM
    Quote from LeoNT
    Quote from All

kako ste zadovoljni poslovanjem span-a?

Q1 bolje od mojih ocekivanja, tako da zadovoljan.

I iznad mojih. :)

• SPAN (SPAN d.d.)

• All
    • May 1, 2025 at 6:02 PM
    Quote from teski_amater
    Quote from All

Možda je to više pitanje za 2028. godinu

Zasto ?

• SPAN (SPAN d.d.)

• All
    • May 1, 2025 at 3:09 PM

• BCIN (BC Institut d.d.)

• All
    • May 1, 2025 at 9:53 AM
    Quote from KitoLovac

Revidirano konsolidirano 

Poslovanje nije bajno. Pad prihoda, pad dobiti. Rast obveza. Domaće Tržište nije sjajno koliko i strano. Malo tko se bavi poljoprivredom i stočarstvom, sve iselilo i apartmani 😓😓

Ali vjerujem da potencijal i dalje postoji. Nadam se.

Vjera je ... :) Nekad sam i ja vjerovao :)

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• All
    • May 1, 2025 at 9:50 AM
    Quote from misterno
    Quote from goranlagea

Inače malo, off the record, ne nađem teme o LKRI, update-ane naravno, ne nešto prije 5 godina. Zadnje vrijeme luduje, zna li netko šta se dogadja?

Hvala i unaprijed se ispričavam što to ovdje postavljam.

Pogledaj likvidnost i sve ti je jasno na lkri

Samo likvidnost ?

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• All
    • April 30, 2025 at 12:53 PM
    Quote from Marty McFly

Kao što pisah ranije oko petljanja politike u poslovanje...

Dobit prilično pala, da budem iskren i manje nego sam očekivao.

Ohrabruju kamatni rashodi koji nisu značajno rasli, ali vidi se utjecaj politike sa dumping cijenama kredita na kamatnim prihodima jer ECB deposit facility rate je značajno niži u odnosu na Q12024.

Srećom, možemo računati na još jednu solidnu dividendu iz poslovanja za 2024.

Imam dionice HPB-a.

Koliko vidim polako cete se pridruziti meni :)

• SPAN (SPAN d.d.)

• All
    • April 30, 2025 at 12:52 PM
    Quote from JozoMetak

evo 0.80 € po dionici :) isplata nije loše

Zavidno čak. :)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• All
    • April 29, 2025 at 4:35 PM
    Quote from bjane
    Quote from All

motori sa unutarnjim izgaranjima još nisu izgubili svoju draž .

bmw ,audi ,mercedes nisu poluprizvodi već imaju svoje modele od nižih prema većoj klasi prema potrebi kupaca .

zasto je jeftiniji kineski auto?

neka druga tema.

Nije kineski auto jeftiniji nego je švapski preskup, a da je zaostao ces se i ti jednom uvjeriti a do tada .... Mozda sam to pregrubo rekao, al jednostavno mi nije jasno cemu borba oko stvari koja je vidljiva iz aviona. Sjetio se hrvanja kada sam kupio kinesko smeće Huawei ili sjetimo se 80-ih ili 90-ih japanskih vozila. Neki jos uvijek vjeruju u njemačku kval'tetu ... Nemam nista protiv, al ADPL ako se ne pronađe u kineskim proizvodima upitno je koliko ce raditi jer htjeli mi ne htjeli koristimo kineske laptope, mobitele, elektroniku, a ne Njemačku a uskoro ce biti tako i sa vozilima ....

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• All
    • April 29, 2025 at 1:29 PM
    Quote from Meri
    Quote from All

Ja sam ih cekao i cekao i odpozicionirao se u totalu. I nije mi ni najmanje krivo. :)

sad nije ali možda ti bude:):):)

Prosle godine sam mislio da ce mozda biti kako kazes, al ove sam siguran da nece. Adpl je mozda podcijenjen, ali svjetla buducnost im je sve dalja i dalja za razliku od onih u koje sam dopozicionirao. Vidjeti ces vec na kraju godine bez obzira i da nesto zaradis na adpl. A ako se ne prikljuce kinezima .... Inače Renault i Byd razvijaju modularni hybridni motor ali kinezi mogu sve proizvesti na visem nivou i jeftinije pogoto elektriku tako da ce jednostavno pregaziti sve. Da su ljudi realniji odavno bi vec to bilo al nemos ti konzervativcu objasniti da svabo radi duplo preskupo i jos k tome poluproizvod za razliku od kineza. Prije tri godine su me razapinjali kad sam to rekao, a i sada ima jos onih koji ce radije preplatiti švapski poluproizvod nego da se blamiraju sa "kineskim kršem". ^^ Živi bili pa vidjeli

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• All
    • April 29, 2025 at 1:00 PM
    Quote from Meri
    Quote from All

Za mene su malo zakasnili sa takvim planovima ||

to je samo "moguće"

Ja sam ih cekao i cekao i odpozicionirao se u totalu. I nije mi ni najmanje krivo. :)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• All
    • April 29, 2025 at 11:37 AM
    Quote from Zvjezdani

U iščekivanju FI za 1Q25

https://www.poslovni.hr/hrvatska/ad-pl…ivovima-4481153

Za mene su malo zakasnili sa takvim planovima ||

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• All
    • April 29, 2025 at 11:09 AM
    Quote from goranlagea
    Quote from All

Nestrpljivo cekam trenutak kad krene ... Nekako mi se čini sve bliži :)

Članovi grupe prispjevaju duplo veću dobit od Dalekovod d.d. koji kotira. Inače FI je moderno, u skladu sa smjernicama EU (pola izvješća je o tome) ukratko vidi se novi moderan pristup koji je integriran u jezgru kompanije i predstavlja buduće smjernice razvoja. Jedino ovo gore o dobiti baš ne kapiram.

Ajd da vidimo sto ces reci na kraju godine. :)

Quote from chikenkiller

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/54112

Ovo je bilo zadnje, da je Vts prihvatio žalbu

Ahhh Hr sudstvo, regulatori, ..... Sve traje stoljećima, a ako je u pitanju krponi kriminal onda uopce se postupci niti ne vode. <X Kada cemo postati pravna drzava i pozatvarati kriminalce koji danonocno unose nered i da vec jednom pocne red rad i disciplina ? :)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• All
    • April 29, 2025 at 8:25 AM
    Quote from Domagoj

Komentari na FI?

Jesu li sad pozatvarali sve dugove i parnice ?

• IG (ING-GRAD d.d.)

• All
    • April 28, 2025 at 4:56 PM

Eto da vidimo zasto smo se grabali na ipo-u i kasnije jos dokupljivali vraćen novac. :)

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• All
    • April 28, 2025 at 4:51 PM
    Quote from Martin
    Quote from pod_zidom

Mislim da je HT malo preskup. Iznad 40 eura trgovao se u 2010. i 2011. kad im je dobit bila po 240 mil. Mislim da lanjskih 142 mil nikako ne opravdava cijenu niti blizu 40 eura (P/E oko 22).

To je donekle točno, samo koliko je 2010 i 2011 stvarno vrijedilo tih 40 € u usporedbi sa sadašnjih...? Po meni otprilike nekih sadašnjih 70 €....

Mislim da ima puno boljih investicija od ht. Ja ga drzim iz sentimentalnih razloga, al smatram je ne bas pretjerano dobru investiciju bez obzira sto tvrtka ko tvrtka radi dobro. :)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• All
    • April 28, 2025 at 4:48 PM
    Quote from Zlatek

Moja ciljana cijena je 35Eur.

Horizont - 6 godina

Nestrpljivo cekam trenutak kad krene ... Nekako mi se čini sve bliži :)

• ULPL (Alpha Adriatic d.d.)

• All
    • April 28, 2025 at 3:07 PM
    Quote from villach007
    Quote from All

Subvencija u Hr je nesto sto ni ti ni ja ne razumijemo ali svejedno mislimo drugačije. Definitivno nije razlog za podizanje tona niti spustanje razgovora na nivo na kojem smo trenutno. Ispričavam se. Ja bih zelio da subvencija ne odlazi lopovu u đep bez da napravi ista, a da mu pri tome nitko nista ne moze pod broj jedan. A prije toga bih zelio da priču oko subvencije razradi struka a ne polupismenjaci sa kupljenim diplomama i osuđivani kriminalci. Ukratko da shvatis na što sam aludirao. :)

ok, možda smo se krivo razumjeli sory. svakako bilo je i je krivih osoba na krivim mjestima pa taj novac i nije ispunio svoju svrhu. ali želim reći da nije Uljanik plovidba dobila subvenciju za svoje poslovanje, nego je bila namjenska subvencija koja je išla brodogradilištu. Ne znam koji je bio tijek novca. Da li je išao preko računa Uljanik plovidbe ili ne.

Eh to ti je jako dobro pitanje. Meni je prestrasno da u Hr pobiranje poticaja je biznis. Imas recimo mnoge koji se iskkjučivo time bave, čak i neki ministri. Necemo reklamirati ali očajna je situacija, a novci iz EU fondova nece dolaziti zauvjek i trebalo bi barem dio uložiti sa pameću jer ovo što se radi je katastrofa i kad stane spast cemo na prosjački štap. U drzavi će ostat Romi, Nepalci, mi starci i kriminalci ! :)

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• All
    • April 28, 2025 at 2:24 PM

Sjela divka ! :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt