1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. All

Posts by All

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• All
    • May 12, 2025 at 10:46 AM
    Quote from vitoo
    Quote from Marty McFly

Meni se čini da je vrlo dobro da isplaćuju dividendu koja je za 17% viša od prošlogodišnje i gotovo dvostruko viša nego 2021. i pokazuje jasan trend rasta iz godine u godinu. Isto tako, dividendni prinos je najviši u zadnjih 10 godina (uz jedan izuzetak) što isto govori o smjeru i očekivanjima oko buduće cijene dionice. Ja osobno sam ugodno iznenađen i nadam se da će tako i nastaviti.

Toliko je vrlo dobro , s dividendom

Da sam sve prodao

Uložio u KODT , i u plusu 25%

u oko 40 dana

Trebao si malo i u dlkv, kotr2, koei ...

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 11, 2025 at 9:59 AM
    Quote from misterno
    Quote from All

Otkako sam izasao ostvario sam ogroman plus na gotovo svim dionicama. Problem je zazmiriti i izaci sa blagim minusom nakon par g :) no novi plusevi pogotovo ako pogodis poput mene jako jako brzo zaliječe rane. :)

Na čemu plusevi?

Kodt, dlkv, kotr2, ig, span, adrs ....

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 10, 2025 at 10:16 AM
    Quote from misterno

Izašo sam kad je neki dd ulazio.... U plusu al bojim se da ih likvidnost mori. Koristite li discounted cash flow modele u ulaganjima? Ja se dosta oslanjam na njih. Zato sam vani

Otkako sam izasao ostvario sam ogroman plus na gotovo svim dionicama. Problem je zazmiriti i izaci sa blagim minusom nakon par g :) no novi plusevi pogotovo ako pogodis poput mene jako jako brzo zaliječe rane. :)

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 9, 2025 at 7:22 PM

Nije bas svjetla bidućnost. Držim vam fige ....

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 8, 2025 at 3:53 PM

kako blokirane ???

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 8, 2025 at 12:26 PM
    Quote from SILVIO2024

Kineska tvrtka koja je gradila Pelješki most dobila najskuplji posao u povijesti Hrvatskih cesta

Autor: Poslovni.hr/Hina , 08. svibanj 2025. u 08:22

Ugovor o izvođenju radova potpisali su predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Ivica Budimir i Lu Shengwei, ovlašteni predstavnik Uprave tvrtke China Road and Bridge Corporation (CRBC), odabranog izvođača radova, koji je radio i Pelješki most.

Ingra očito nikad više neće izgraditi niti jednu hrvatsku cestu.

Kinezi su presnažni za sve hrvatske građevinare. :(

Display More

Zato ing grad bude. Prebaci se dok je cijena oko 50

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 8, 2025 at 11:18 AM

Da je samo dio entuzijazma na ostalim dionicama koje imaju debelo veće izglede za svijetlu budućnost, kakav vlada ovdje, na zse bi ne samo cvalo cvijeće .... :)

• SPAN (SPAN d.d.)

• All
    • May 7, 2025 at 8:13 PM
    Quote from LeoNT
    Quote from mooji

Rekao je : "U dolazećim mjesecima" :love:

Da. .nesto ce biti uskoro, ali nisu smjeli reći

Bilo je i vrijeme :)

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 7, 2025 at 12:42 PM
    Quote from Meri
    Quote from All

Imas jako optimističan pogled. :)

da će se promijeniti vlast...?

Vise faktora je u algoritmu. Ako pričamo o tvrtci previše IF-ova je u igri ....

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 7, 2025 at 12:24 PM
    Quote from SILVIO2024

"Senf" dok je bio aktivist (neradnik i teoretski demagog) u sučeljavanju sa Opijem u jednoj emisiji na TV-u je oštro kritizirao javno-privatni partnerski odnos i visoku cijenu koštanja izgradnje Arene tako da je vjerojatno i sada on najveći problem oko priznavanja indeksiranih troškova prema Ugovoru za koji se vodi spor.

Kada se promjeni vlast nakon lokalnih izbora, promijeniti će se i gledište na ugovorne obveze i prava.

Imas jako optimističan pogled. :)

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• All
    • May 6, 2025 at 4:20 PM
    Quote from tollway

kada odbijemo porez, samo 12 centi više nego lani. kaj je tu vrlo dobroga!!??

Dobroga je to što dobijemo dividendu. :)

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 6, 2025 at 4:18 PM

Ing grad je ozbiljna tvrtka od koje očekujem puno dok od Ingre bas i ne. :)

• IG (ING-GRAD d.d.)

• All
    • May 6, 2025 at 1:16 PM

Eto malo štiva.

Ing-Grad dobio 40 milijuna eura vrijedan posao radova na klinici Dr. Fran Mihaljević
    GRAĐEVINSKA kompanija Ing-Grad dobila je posao izvođenja radova na središnjem kompleksu Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević, vrijedan gotovo 40…
    www.index.hr
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• All
    • May 6, 2025 at 1:08 PM

Ebitda ja -17% u odnosu na prvi kvartal 24-te.

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• All
    • May 5, 2025 at 3:32 PM

Eto malo štiva:

Neos prihvatio ponudu Končar Digitala, slijede pregovori o prodaji udjela
    Neos je prihvatio obvezujuću ponudu Končar - Digitala, što znači da slijede pregovori s ciljem kupnje udjela u Neosu.
    forbes.dnevnik.hr
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

• All
    • May 5, 2025 at 10:41 AM
    Quote from misterno
    Quote from All

Ostalo još samo tih 6.6 miliona ? Ostalo su rješili ? Mali dionicari su klasicno izigrani kao i u slucaju Agrokora ... Toga samo u Hr ima.

Ma je lako to... Nego oni traže 6.6 miliona, a ne duguju ništa? I ja san ima ravno 100 dionica kad se to desilo. Onda jednu. Ali zapravo dalekovod je tad poslovao s dugovima ogromnim. Meni se čini da ih je tek Končar malo uveja u red ( isplativost i nadzor)

Malo ? :) Od kvazi tvrtke postali su tvrtka sa potencijalom. Vec ove godine vidjeti cemo .... ;)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• All
    • May 5, 2025 at 9:40 AM
    Quote from misterno

Ček da provjerimo, uvažena je žalba u kojoj dalekovod traži 50 mil kn od ministarstva, a sve tužbe malih dioničara su propale, tj... Odbijene? 😁

Ostalo još samo tih 6.6 miliona ? Ostalo su rješili ? Mali dionicari su klasicno izigrani kao i u slucaju Agrokora ... Toga samo u Hr ima.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• All
    • May 4, 2025 at 8:39 AM
    Quote from tute

Uprava, kojoj sam vjerovao a za dalje vidjet ćemo jer ja sam nepropravljivi optimist.

Zelim ti puno srece.

• SPAN (SPAN d.d.)

• All
    • May 4, 2025 at 8:38 AM
    Quote from mooji
    Quote from smrznuti

Evo ažurirano stanje....

Ako sudimo 2025 po Q4 2024 i Q1 2025 onda su samo Koei i Kodt jeftiniji od Spana. Sa tim da su mirovinci na Koncar grupi na prodaji i da zbog velikih kolicina dionica koje moraju prodat to jako ogranicava rast cijene. Na Spanu je situacija upravo suprotna, tu se mirovinci (najvise Pbz A fond) stalno ukrcavaju i ponuda dionica je svaki dan manja.

Ako spominjes koncare mislim da si zaboravio uzeti u obzir najpodcjenjenije tj. dlkv i kotr2. Span bi mogao ove godine malo poskočiti. Materijala za to ima, pogotovo ako pogledamo prvi kvartal 25, a ocito je da ce nastaviti tim tonom ....

• SPAN (SPAN d.d.)

• All
    • May 3, 2025 at 8:45 AM

Eto cca trenutnih fundamenata.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt