Ne usudim se uopce razmisljati u tom smjeru.
Ja sam već unutra i razmišljam podebljat.....
Za sad jos ne. Cekam koei ...
Ja sam već unutra i razmišljam podebljat.....
Za sad jos ne. Cekam koei ...
Ne spominji !!
S 10 farmi i 175 000 tovljenika godisnje rizik se ne smije zanemariti. Do sada nije bilo zabiljezeno infekcija na vecoj farmi, ali eto za sve postoji prvi put. Moderniji su i vjerujem da vode puno brige oko toga, ali uvijek postoji ali...
Moraju, ali onda nestrpljivci odmah hrle i kupuju sakom i kapom i naša akcija onda "pati" tj ne dolazi ....
Mozda ga niste trebali u svakom postu reklamirati kao odlicnu kupnju dok se ne napunite
A ne !!! Da netko ne kaze da presucujem !
Ja samo druge nagovaram da presucuju.![]()
Kakve god bile vijesti, fondovi moraju van, sto visa cijena to vise moraju
Moraju, ali onda nestrpljivci odmah hrle i kupuju sakom i kapom i naša akcija onda "pati" tj ne dolazi .... A meni kiša pa ne mogu biciklom u potrazi za dobrim ićem i pićem ![]()
Ima li netko info, da li se je svinjska kuga pojavila u Žitu?
Ne spominji !!
bolje u trezorce po 2,6% nego na avista računu kod banke po 0,1%...
zaradit će u qvartalu na tome 267.000 EUR
Ima smisla ... u trezorce je privremeno parkirana lova prije nego završi u proširenju kapaciteta u Zaprešiću ... a onda će na nju biti prinos po 30%
.... jest da bi se to moglo financirati i kreditom ... ali nije niti ova kombinacija tako loša. Ovoj upravi se malo toga može prigovoriti.
Gore nego "parkirati novce" u nešto što ne prati devalvaciju moze biti jedino držanje u čarapi. Dakle ne moramo mi prigovarati upravi jer znaju oni to malo bolje od nas ali si ne mogu pomoći. Viša sila. A spominjanje "zarade" 267.000E smatram sarkazmom
bolje u trezorce po 2,6% nego na avista računu kod banke po 0,1%...
zaradit će u qvartalu na tome 267.000 EUR
Kad bi tako razmisljala uprava dionica bi danas vrijedila 30€ a ne 3800
https://hr.bloombergadria.com/biznis/kompani…-trezoraca/news
Ovo mi baš i nije neka sreća kao dioničaru
Reketarenje tvrtki je kod nas normalna stvar. Moramo biti sretni ako bude to jedino
malo iz štampe.
Kud sad sa dobrim vijestima dok fondovi izlaze i mi čekamo akciju ??? Strpite sa time jos koji mjesec pobogu ![]()
Sto li sad fondovi spekuliraju ?
Oni bi .. al bez da ga vade
A ja cekam. Danas idem biciklom traziti skupu hranu i piće, tako da ce mi manje ostati za koei. Pa nek im onda poslije bude krivo sto nisu na vrijeme reagirali. Eto !
Dosta za danas, šta se trgovalo, trgovalo se...
Kako ?? Pa nisu mi jos spustili cijenu tako da nisam nista jos kupio.
O čemu priča Vidović Krišto... da su neke zgrade prodate i hpb oštećene za 16 miliona EUR...🤔
Nemoguce da se u Hr takvo sto dogodi !
Hm, svašta i ode možeš pročitati a bez ikakvih argumenata ono na principu iz vedra neba pa u rebra !!
Mislim da si samo malo ljubomoran na nas koji cemo mozda povoljno kupiti ![]()
![]()
Cekam na 550, a dotle cu jos malo Span-a ...
e dobro kažeš kolega....po 550 mogao bi ti se i ja priključiti
Pistoji mogučnost pada ... Ja bih tada jos dokupio svakako ...
Inace dok mi cavrljali moj broker mi ubo nesto koei po 660 tako da eto uzeo, a nisam nesto strasno prosjek pokvario 541€ je trenutno. E sad najvj sam mogao se jos strpiti i imati nizi ulazni prosjek al vama na dušu
evo kolega, sad imaš na još boljoj akciji...640
Cekam na 550, a dotle cu jos malo Span-a ...
Koliko imaju toga viška ? Da probamo pogoditi dno ....
Još oko 1500 komada, ali ima još na bidu kupnje, tako da če to brzo proči po meni
Stao sam sa kupnjom koei i prebacit cu se na span. Njega mi fali svakako .... Tnx na infou
Ured i apartman sam frisko uredio, stan ne trazi ulaganja, a prodao sam dio kodt jer mi izrastao preko 70% portfelja. E bike sam kupio i vozam se pijem, jedem punom parom i nemam kamo sa parama. Moram potrpati jos po dionicama za koje mislim da ce narasti i onda jos jednu viksu planiram uzeti a staru u najam ... 6 kruha na dan i da želim ne mogu pojest.
Inače otkrivam nova mjesta gdje se moze jesti i piti za normalne novce jer ne vapim za fancy mjestima gdje "jel bilo u redu" ide 5 puta tokom sat vremena, hrana je nivo niži nego da sam kuham, a košta ko da sam u Nobu Dowtown-u
imaš 170 cm i 90 kg. Jel tako?
Viši sam i nesto lakši. Zasto ? Imao sam 6kg vise prije kupnje ebikea.
Prije nekih 2500km i bio mrvu "prejak" ![]()
Samo danas....Baka je došla s kolačićima.
7 CRO ETF se iskrcava, prilika za ukrcavanje s popustom !!
Koliko imaju toga viška ? Da probamo pogoditi dno ....
Inace dok mi cavrljali moj broker mi ubo nesto koei po 660 tako da eto uzeo, a nisam nesto strasno prosjek pokvario 541€ je trenutno. E sad najvj sam mogao se jos strpiti i imati nizi ulazni prosjek al vama na dušu ![]()
vi svi samo kupujete...a šta je s prodajom?
nema kapitalizacije dobiti ako se ne proda u nekom trenutku
Ured i apartman sam frisko uredio, stan ne trazi ulaganja, a prodao sam dio kodt jer mi izrastao preko 70% portfelja. E bike sam kupio i vozam se pijem, jedem punom parom i nemam kamo sa parama. Moram potrpati jos po dionicama za koje mislim da ce narasti i onda jos jednu viksu planiram uzeti a staru u najam ... 6 kruha na dan i da želim ne mogu pojest. ![]()
Inače otkrivam nova mjesta gdje se moze jesti i piti za normalne novce jer ne vapim za fancy mjestima gdje "jel bilo u redu" ide 5 puta tokom sat vremena, hrana je nivo niži nego da sam kuham, a košta ko da sam u Nobu Dowtown-u