Djuru imam na radaru, tamo od 11.mjeseca prošle godine. Generalno mi se svidjelo kako to ide. Čekao sam zaključno izvješće pa da krenem. Dok sam ga ja dočekao dionica je otišla u nebo. Imao sam očito dobar nos, ali sam zakasnio. Mislim da će Djuro, u svjetlu novih mjera EU o naoružavanju i dalje rasti. Ako to potraje, na pragu smo novog multibeggera, kojega je istina,napravila politika, jer metaloprerađivačima ne cvjetaju ruže, ali šta je tu je. Važno da imamo. Bilo je neke priče o tenkovima, meni se čini da će u budućem procesu naoružavanja u EU biti poželjne sve korporacije koje su se u prošlosti sreli makar sa T od tenka.
Sa svojim realnim programom ide im poprilično dobro i zato sam se pozicionirao bez obzira sto sam racunao da vrijedi više puta manje od cijene po kojoj sam zauzimao poziciju, a ratna tehnika je dodatni uzgon i najvj je zato na meti raznih ulagača. Buregđije su ti koji rade nered na našoj maloj burzici, al mislim da tvrtka ima svjetlu budućnost i ako gledas na duge staze ne bi trebalo biti brige za ulazak na bilo kojem nivou ....