Opet kupuje rukovodstvo Ingre.
Posts by Vuk 3891
-
-
Sasvim je jsno da vodstvo tvrtke nema ambicije ništa raditi niti im je u interesu pošto imaju zlatnu koku do 2036.
Nameće se pitanje, koliko je legitimno sisati novac iz tvrtke koja ne radeći ništa ima nešto?
Očito je da su im obrazi debeli i da ne rade nza dobrobit tvrtke nego za dobrobit uhljeba u tvrtci.
-
Dvije godine su prošle od okončane predstečajne nagodbe.
Što se od tada promijenilo?
Kako ih nije sramota sjediti u fotelji, dijeliti nagrade, primati plaće na račun i uz sve to ne raditi ništa.
Postoji li netko da je upućen kako im izgleda radni dan?
-
Ing-grad isplaćuje dividendu ...svaka čast!
Ingra je svjetlosnu godinu od takve odluke...
imamo predstavnika malih dioničara u nadzornom odboru koji dividendu dobiva svaki mjesec kao naknadu i boli ga ona stvar za one koji su mu dali podršku
Kako ne shvaćate? Dotični i je na toj funkciji da mali dioničari nemaju nikakva prava, samim tim dotični ima svoj dio kolača.
-
Prodavači ove dionice, igrači koji igraju za malu zaradu ne omogućuju ovoj dionici da raste.
Sama spoznaja da se kupuje velik broj dionica mora i je dovoljan razlog za rast cijene iste.
Ovoliko protrgovanih dionica u zadnjih par dana je moralo dovest cijenu na 4€ ali "burek" igračima, koji zaradu vide u par stotina eura nije mjesto na ovakvim investicijskim platformama.
Navijam da onaj koji kupuje skupi što veći broj, sigurno ih neće prodavati za 20c zarade.
-
Kupuj kolega Bog te blagoslovio. Sve do zadnje kupi, osim mojih 😄
-
Samo kupuj kolega, moju podršku imaš.
Da Bog kupio sve osim mojih.
-
Dali je poznato tko kupuje zadnje vrijeme?
-
Zanimljivo je kako gosp. Silvijo negativno piše o "zlatnom gralu" do jučerašnjem.
-
Zanimljivo je kako dionica tone od proglašenja izlaska iz predstečajne nagodbe.
Zanimljivo je kako vodeći ljudi Ingre kupuju iste.
-
Vukovi vas jedu a vi slijepi kao miševi.
-
Tko će vam prodati ispod trenutne cijene?
Pa nalog od 120 000 tisuca se sigurno ne dogovara ujutro na kavi uz otvoren zse. Ispod cijene ce vam prodati onaj tko se zeli rijesiti, a ne moze preko trzista jer bi dobio puno manje da je udarao po bidu.
Svašta se da pročitati na forumu.
-
Tko će vam prodati ispod trenutne cijene?
-
Pišite za godinu dana.
-
Zaplet i rasplet se znao od prvog dana najave dokapitalizacije.
Dionica će u roku godinu dana doći na 7€+