1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Alboreto

Posts by Alboreto

• JDOS (ADRIATIC OSIGURANJE d.d.)

• Alboreto
    • August 1, 2025 at 6:58 PM

Ma ja ne razumijem. Ja sam dioničar i naravno da želim firmi u koju sam investirao sve najbolje. I onda umjesto odgovora zabrinutom dioničaru dobijem odgovor da je izreka navedenog riješenja dostupna na stranicama HANFE (nisam našao) ili mogu dobit na uvid u sjedištu društva. Nije ni čudo da je cijena tu gdje je.

• Alboreto
    • July 31, 2025 at 10:02 PM

Jel zna netko zašto je HANFA donijela riješenje o zabrani isplate dividende za društvo Adriatic osiguranje? Poslat ću upit sutra ali sam nestrpljiv.

• Alboreto
    • July 15, 2025 at 10:25 AM

Pitam se zašto nisu isplatili dividendu iz zadržane dobiti iz godina kada se nije ista nije oporezivala. Ovako sam dobio 21.12€ po kom.

• Alboreto
    • June 10, 2025 at 10:25 AM

Hvala ljudu. Nije baš ugodno kad kupiš po prosječnih 480€ pa onda gledaš kako se trguje na 400€. Nikad nije bila manja vrijednost ove firme nego što je unazad godinu dana. Imam još 50 kom. Nadam se najboljem iako uprava ne mari za dioničare nažalost.

• Alboreto
    • June 9, 2025 at 4:17 PM

Ja sam danas prodao po 496€. Hoću li dobiti dividendu? Danas je dan bez prava a sutra utvrđivanje popisa. Što to znači? Tko će dobiti dividendu na mojih 20 komada? Hvala

1. Privacy Policy
  2. Kontakt