Što se netko iskrcao i na R i na P dionici... Da li je netko vidio da li se radilo o velikom prodajnom ili kupovnom nalogu?
Posts by Blabla
-
-
35 dana rata = 76 mil. kn manji prihodi i 25 mil. kn manja dobit
Koliko će rat trajati?
Najveca steta je na poceku svakog procesa , poslje se stvari stabiliziraju . A i rat nece vjecno, ovo je lijepa vijest i ja sam u to ime nazdravio saxjos 500 komandosa koje saljem u pomoc Krajini
U rashodima nema vrijednosnih usklađenja i rezervacija. Ovo mi izgleda kao čisti pad zbog izostanka aktivnosti Rusije koji se ne može nadoknaditi drugim aktivnostima i koji će se javljati svaki idući kvartal sve dok rat i sankcije traju.
-
35 dana rata = 76 mil. kn manji prihodi i 25 mil. kn manja dobit
Koliko će rat trajati?
-
Iz ovog komentara rekao bi da treba očekivati rezanje dividende:
"usmjerenost kompanije u 2022. primarno je na očuvanju financijske stabilnosti i smanjenju negativnih utjecaja na poslovanje"
-
OTP indeksni je aktivan u prodaji ovih dana
Ne vjerujem da to značajno utječe na cijenu s obzirom da su imali poziciju od oko 6 mil. kn, a ovdje je promet samo u utorak bio 3,6 mil. kn.
-
Ne znam naravno kuda ce cijena.
Ali na ovoj cijeni mi se cini da je vec ukljuceno to da tvornica u Rusiji i propadne.
Jedino mi je cudno da firma nije sama izdala priopcenje o pitanjima koja zanimaju sve dionicare.
Da li je u ovu cijenu uključena propast AD Plastika? Jer jedna stvar može lako povući drugu.
Ne bi me iznenadilo da uskoro čujemo koju vijest o otkazima u AD Plastiku.
-
Kolega ja sam jučer ispalio na istu grešku. Rješenje je bilo obrisati cijeli upis i ponoviti ga (u mom slučaju je javljalo na sva 3 "pojedinačna obračuna na stranici B", sva 3 sam izbrisao i ponovio i misteriozno je nestao bug)
Nadam se da će pomoći, sretno!
Da i ja sam imao iste greske i jos neke, imao sam tri redna broja, pa zvao tetu u poreznoj ona kaze stavi samo jedan redni broj i objedini pa mi je proslo, a posli kako bude bilo bitno da sam prijavio, mislim sve se da povezat kako sta prijavit ali oni s tim greskama su nemoguci gledas i buljis i nema sanse da postoji greska i opet je javlja.
Da li ste za strano predavali dodatne obrasce?
-
Pitanje ako netko zna prije nego idem istrazivati, sta je sa stranim kapitalnim dobitcima-gubitcima i dividendama, da li to sve ide kroz isti JOPPD kao i hrvatske dobiti ili se to za strane treba drugacije rijesavati, vidim da postoje neki RPO obrasci i INO-DOH obrasci ?
I ja upravo istražujem. Koliko vidim, strane dividende bi trebalo prijaviti kroz INO-DOH obrazac.
-
Dokap vam neće biti iznad 220 kn, kolika je i nominala. Nije ovo 2007g, bit će plača ovdje .
Zadnji put se dokapitalizirala 2015. po 300 kn, koliko je bila i cijena na burzi.
-
Divka 1320, da bi reč rekel
- a gdje to piše da kupim još par komada ???
Prije prodati jer "Pravo na isplatu dividende imaju svi dioničari koji su taj status imali na dan donošenja odluke o isplati dividende". Oni koji danas kupe nemaju pravo na dividendu.
-
evo mog razmišljanja: corona je donekle popustila, vrhunac je sezone i svi (ili velika većina) koji su mogli ili su planirali su trenutno na našem jadranu. zato su svima, pa i meni, ove brojke o dolascima i noćenjima unatrag mjesec dana, u najmanju ruku iznenađujuće. dobre brojke možemo očekivati još 10-15 dana bez obzira na crne, crvene ili zelene liste. a onda početkom rujna mislim da slijedi pražnjenje jadrana. nešto dolazaka starijih generacija i nešto malo domaćih, i to je to. a o potrošnji ne bih govorio, bojim se da je vrlo mršava.
Preoptimistični ste. S jučerašnjim i današnjim brojem oboljelih izgleda da je upropaštena druga polovica kolovoza. Nakon Italije i Austrija je uvela ograničenje. Pitanje dana je kad će i ostale zemlje. Od sezone su turisti imali srpanj i prvu polovicu kolovoza.
-
Game over za sezonu?
https://www.koronavirus.hr/najnovije/180-…no-115-osoba/35
180 pozitivnih slučajeva na 1201 testiranog. To je 15% pozitivnih, što je iznimno puno i upućuje da se ne testira dovoljno. Uz ovakve rezultate brzo bi mogli vidjeti Hrvatsku na još crvenih lista.
-
Najavili su kašnenje izvješća na ZSE, objavom, ima tome već dulje vremena
Radi dobave podataka iz inozemstva, a zbog covid epidemije
Najavili su kašnjenje objave revidiranih izvještaja za 2019.
-
Ovo s IGH me podsjeća na situaciju s DLKV početkom 2017. Oko dionice se stvara fama, a nisu u stanju izbaciti izvještaj na vrijeme.
-
3. Ericsson Services d.o.o., Oib 72378725110 - za ovu firmu nema podataka nakon 2017., a tada su bili na pola milijarde kuna prihoda. U uvodu revizorskog izvješća za 2017., objavljenog 4.12.2019. stoji:
"Profil Drustva
Povijest i osnutak
Ericsson Services d.o.o. (Drustvo) je ovisno drustvo u 100%-tnom vlasnistvu drustva LM Ericsson AB Stockholm.
Drustvo je osnovano u 2014. godini nakon dogovora oko suradnje s Hrvatskim Telekomom (HT) u podrucju upravljanih usluga.
Osnovne djelatnosti
Osnovne djelatnosti Drustva su sljedece: pruzanje usluga za segment ICT-ja, ukljucujuci upravljanje projektima, projektiranje, stjecanje zemljista, inzenjering, pribavljanje dokumentacije, usluge odrzavanja terena i usluge mreznih operacija, prvenstveno u Republici Hrvatskoj."
Ono što me zanima su podaci za ovu 3. firmu što ću probati dobiti od odjela za odnose s investitorima u ERNT. Interesiraju me rezultati za 3. firmu koja je osnovana isto kao i 2. za pružanje usluga u RH, ali u 100% vlasništvu matice.
Ericsson Services d.o.o. je 2019. ostvario ukupni godišnji prihod u iznosu od 492.316.931,00 kn što predstavlja relativnu promjenu ukupnih prihoda od 20.512.282,00 kn u odnosu na prethodno razdoblje kada je poslovni subjekt ostvario ukupne godišnje prihode u iznosu od 471.804.649,00 kn.
Poslovni subjekt je tekuće godine poslovao s gubitkom, dok je prethodne godine poslovao s neto dobiti. Ericsson Services d.o.o. je u 2019. ostvario neto rezultat poslovanja u iznosu od -38.038.532,00 kn dok je ostvarena neto marža iznosila -7,73%.Poslovni subjekt Ericsson Services d.o.o. u 2019. povećavao je broj zaposlenih, a imao je 11 zaposlenika.
Izvor: https://www.poslovna.hr/lite/ericsson-…8/subjekti.aspx