Nije da se zadnjih 10-15 godina baš nešto intenzivno pisalo na ovoj temi, tu i tamo intenzivije, ali uglavnom skromnije, no sada je cijeli niz, "početničkih" nickova, gle čuda, nenadano postao razgovorljiv. Otprilike kao što su (mnogi) bili razgovorljivi kada je AZ mirovinac prodavao dionice budućih umirovljenika. Cool. Zanimljva koincidencija!
Tako, npr. Lynx, kaže, drži 15 godina KODT i imat će ga, najavljuje, vjerojatno sljedećih 15 godina. Dalekovidno, svaka čast! I baš danas je, nakon dugih 15 godina šutnje na temi KODT, odlučio otvoriti nick te - skupa s ostalim početničkim nickovima - rječito podijeliti s auditorijem iskustva i mudrost poznatih svjetskih investitora. Nevjerojatno, je li danas neki posebni dan? Možemo li i mi znati?
"Ja sam ovdje dioničar već skoro 15 godina. (...) I sve mi se čini da će tako ostati i narednih 15 godina."
Pa gdje ste mene našli prozivati. Evo mene baš prije godinu dana prvo kažem da se treba maknuti s kupnje kad je cijena bila 331 € i AZ izlazio, a onda da treba kupiti kad je došla do 286 €.
Od tada sam još uvijek hold.