Display MoreTo stoji ali pitanje je kad...
Karavane prolaze a ovo stoji. Ne kažem ja da neće na 20....
Na 20 eur/dionici će do 2036.godine, samo ćemo ostarjeti do tada...
Na osnovu čega bi tada vrijedila 20 € po dionici ako je poznato da Arena tada prelazi u čisto vlasništvo grada Zagreba? Dakle nema više ni uplata s njihove strane od tada.
Bravo kolega. Zar tebi odgovaraju na upite?
Ja sam im ljetos slao upit u vezi sunčane elektrane, nikad nisam dobio odgovor.
Ma ne odgovaraju nikome, zezam se ja dok ovo medvjeđe razdoblje ne prođe...
Nekad je bio gosp. Čeliković zadužen za odnose s javnošću te smo dobili odgovore na sva postavljena pitanja i bilo nam je lakše izdržati teška vremena.
U ovom novijem razdoblju možemo dobiti samo nekoliko subjektivnih mišljenja na Skupštini dok grizemo male sendviče i pijuckamo sokove...
Posts by Martin
-
-
Svi tu znaju da u par poteza ovo može otići i nazad na 3 Eur, a i puno više.
Samo s dobiti od Arene, book će kroz godine otići bar na 20 Eur.
Tako da je dionica stvarno strašno podcijenjena.
Sve je to točno. Tehnički, ovo je i vrlo špekulativna dionica, znala je u prošlosti tako naglo skakati, i opet će, samo treba bilo kakva dobro vijest, da ne kažem dobiveni posao.
Zna li netko kad bi moglo puštanje u rad sunčane elektrane u Ivaniću?
-
Poslao sam info u Ingru, proučit će natječaj, promisliti donosi li gubitak ili dobitak ...
Može oklada da se neće javiti na natječaj?
Bravo kolega. Zar tebi odgovaraju na upite?
Ja sam im ljetos slao upit u vezi sunčane elektrane, nikad nisam dobio odgovor.
-
Što očekujete od posljednjeg kvartala 2024?
Nadajmo se da se prodalo nešto električne energije
Mislim da sunčana elektrana još nije proradila zbog nekih proceduralnih razloga...
Imamo žešće istresanje po bidu zadnjih dana, bid se topi zapravo, pitanje što je razlog...i tko to kupuje uopće.
-
gotovo! papa ingra. sretno svima!
Sretno i tebi kolega, pretpostavljam prodao si danas:-)?
-
Nisam pratio detaljno ali znam da je Armanda uzimao među zadnjima ako ne i zadnji. Na visokim razinama. Ali upitno da li su njegove pare i da li možda ima potencijalni izlaz na Trezor.
Trezor valjda može samo na burzi kupovati, odnosno izvan burze, ali po nekim trenutnim cijenama? Ne može valjda van burze trezor kupiti po nekoj većoj cijeni od njega izravno ako je burzovna cijena ova trenutna?
-
Ne možete ništa napraviti. Zato su i izmislili onu stavku da je moguća dokapitalizaciju, samo od strane Uprave i odbora bez postojećih manjinskih dioničara.
Tako da lako listaju nove dionice i spuste sve manjinske ispod 50%.
Ovdje sam bio jako dugo. Imao samo možda u jednom trenutku oko 10-12k dionica. Izašao malo iznad 3 EUR na mali gubitak.
3 EUR za gubitak. A i tada je narasla samo zbog kupovine JS.
A to je išlo samo na ruku podobnima kojima je onda Trezor otkupio dionice na tim razinama.
Poslova novih nema. Ne znam čemu nagrade za dobar posao. Putni troškovi se pumpaju. Samo rashodi i Arena.
Arene neće biti zauvijek a bliži se i naplata glavnice.
Ne znam kako im se da tako igrati a malima. Netko možda ima sve novce uložene u INGR a kad popuši lovu tko zna na što je čovjek spreman.
U međuvremenu, osobno bih izbjegavao sve vezano uz INGR.
U skladu s kojim zakonom je moguća dokapitalizacija samo od strane uprave i nadzornog odmora a bez prava da sudjeluju svi ostali dioničari? Gdje su to definirali, nekom odlukom, internim aktom, ili? Koji uvjeti bi se trebali ispuniti za takav scenarij?
-
Pa jednako je sutili ili nemali glasackih prava... whats the point?
Ima nas malih oko 65%, samo se trebamo iskomunicirati... svaku Odluku možemo izglasati ujedinjeno
Pa idemo se organizirati, do sada nisam bio na skupštini, ove godine rado bih došao. Ako ništa drugo, onda uživo vidjeti kako sve to izgleda i možda pokušati bar od nekog onako s nogu dobiti neki info:-)
-
Evo nam danas Ingre na 1,75 eura, može li još niže, naravno da može.
Šačica prodavatelja budno prati poslovanje tvrtke i u skladu s time trguje.
Nije za zamjeriti nikome ali komentirati se isplati da ostane zapisano za buduće vlasnike koji će za 10- 20 i više godina ovdje pročitati kako se nekad igrala igra.
Ako prodaju pretpostavljam da ona imaju pouzdane informacije da ni iduće izvješće neće biti bolje od prethodnih, niti da se neki posao nazire...u tom smislu im nije za zamjeriti. Svi bi mi prodali da smo znali unazad godinu dana u kojem će smjeru....i to kažem ja koji još ima te dionice, ne znam ni sam koliko godina...
-
"E sad da li su dioničari koji su ga podržali za ulazak u Nadzorni odbor ispali naivci pokazat će vrijeme."
Pozivam sve dioničare koji će moći odvojiti 2-3 sata da nazoče Skupštini ove godine pa ćemo podijeliti mišljenja i iskustva tijekom i nakon održavanja redovnog okupljanja (jednom u godini).
Sastaviti ćemo pitanja za Upravu i NO te pročitati glasno i jasno da uđu u Zapisnik.
Kolega, znate li kad je skupština? Ovo što predlažete svakako podržavam, obzirom da imam priličan broj dionica. Nisam nikad bio na skupštini, ne bih puno očekivao od toga, ali bar transparentniju komunikaciju i izvještavanje prema nama dioničarima.
-
Da to i mene smeta sto tako agresivno kupuju. Jedino ako im gori da podijele menaderima do Bozica 😀
Da to i mene smeta sto tako agresivno kupuju. Jedino ako im gori da podijele menaderima do Bozica 😀
Mislim da su od ranije imali dovoljno u čarapi za podjelu. Tako da možda nije to razlog.
Ako pogledate ukupne kupljene količine od strane trezora zadnjih 10-tak dana iznimno su male u odnosu na ukupno trgovane u isto vrijeme, tako da utjecaj trezora nije baš velik....Od 13. do 25.11. nisu kupili ni jednu dionicu redovno preko burze. Tekd 25. i 26.11. neke relativno male količine.