Display MoreJe ovo baca na trezor. Drago mi je da nisan unutra. Na to troše profit svih dioničara? Mislim bilo bi super da nije trezor. Ali sumnjam. Da sam bar u krivu
ovo je jasno vidljivo da se radi o dogovorenoj transakciji ili više njih -ovaj nalog sa 66239 nije slučajno baš danas stavljen na prodaju.
da li kupuje TREZOR, ICF ili netko treći -vidjet će se kroz nekoliko dana.
tko će biti prisutan treba sutra pitati zašto se trezorske dionice ne poništavaju, a postoji odluka GS o ovlaštenju Upravi da može poništiti trezorske dionice.
drugo pitanje je s obzirom da postoji dokument na stranicama Ingre o Politici primitaka
postoje mjerljivi kriteriji da bi se nagradio ključni menadžment Ingre, ako većina tih kriterija nije ispunjena koja je osnova za dodjelu trezorskih dionica. Zar samo procjena Nadzornog odbora?
toliko o samoprozvanom predstavniku malih dioničara u Nadzornom odboru -koga ustvari on predstavlja kad klima potvrdno glavom u interesu Uprave -gdje su tu mali dioničari???
Koliko sam se uspio informirati, podjela dionica upravi i ovima oko nje bila je kao eto za prethodne rezultate odnosno okončanje predstečajne nagodbe i sve što je uz to išlo, na neki način postavljanje zdravih temelja. Mislim i koliko sam se uspio informirati da daljnja podjela dionica na isti način nije u planu jer nema očekivanih novih poslova i prihoda. Enigma je onda zašto su ove nedavno otkupljivali, mislim da poništenje u nekom momentu nije isključeno.