Ustavni sud će to presuditi u korist Dalekovoda, možda čak i odbaciti tužbu kao neosnovanu. Ustavni sud ne ulazi u meritum spora, nego samo procjenjuje da li su primarno pojedincu uskraćena neka ustavom zajamčena prava. Ovdje imamo banku , a ne pojedinca a koja se vadi na kršenje ustavnim prava...možeš si misliti što će biti presuđeno, neće Ustavni sud ići kontra Vrhovnog, a koji je pak odlučivao o meritumu spora.
Samo da na dodam , meni je najviše žao što nisam odmah prodao a sad kupia ,ali to je pitanje tankih živaca ,a meni je važnije mentalno zdravlje a ne novac , strpljen spašen
Osim tog ovaj novac od banaka je jednokratnog karaktera moglo je biti i ne biti , nije da je nebitno ali mi je fokus izričito na prihode dali se iz g u g povećavaju ili smanjuju i kolika je dividenda (a i ona će jednog D pokucati na bankovni R )
Što manje stresa uz što manje rizika pa što bude da bude , hvala dragom Bogu !!
Potpuno se slažem. Taj novac nije od redovnog poslovanja, ali da će popraviti bilancu hoće i možda se s njim pokriti neki krediti. Porast prihoda i to konstantni uz dobivanje poslova (također konstanta) su najbitniji. Ne zanemarujem troškove, ovo iz zadnjeg izvješća bode oči, ali mišljenja sam da će se sve to iznivelirati u idućim izvješćima.