.....danas je lijep cam back od skoro 10% u pljus , a i promet je simpa , nije Big zna šta ali veseli , mada da je veći vjerojatno bi i cjena bila visočija , .........jel ovo najava uspješnijeg izdanja od prošlih izvješća
Posts by umalo
-
-
Netko baš nadokupljuje na 152 , s tim da je startao na 132 eu , pa na 144 , a evo sad već duže vrijeme na 152 eu
-
Nakon objave stečaja Koksare Lukavac , postoje potraživanja Luke Ploče , koja su nastala prije nekoliko godina a koja nisu malena , nije li proglašenjem stečaja nad koksarom olakšan put za naplatu dugovanja prema Luci Ploče , jer proglašenjem stečaja se prvi nadomiruju koperanti pa tako i Luka Ploče ,
Koksara Lukavac po svemu sudeći ne ide prema likvidaciji jer stečaj služi za konsolidaciju firme i zdravom poslovanju , a vjerojatno i daljnjem poslovanju sa Lukom Ploče
-
To je poziv građevinama da ulažu na burzu, a ne da lovu drže u čarapama..ha..ha...Čudno da nije i "Tankerska" upletena...
A rvatine se svađaju oko tupsonaZašto admin ne reagira na neprimjeren sadržaj , a koji nema veze sa komentarima o dionicama ili je nekima dopušteno ovakvo ponašanje
-
Izvor: Poslovni dnevnik https://share.google/vuy5ZBBr8z86SDWOZ
Dobar uvod u najavu izvješća
-
Vojne brodove će proizvoditi 3 maj , uljanik i brodogradilište Trogir , upravo objavljeno na HTV 4 u emisiji studio 4 ,
-
Ihttps://http://www.index.hr/mobile/vijesti…ijesti_ostalo_m
Evo najave za izvrsno izvješće , hoćemo li se ponovo vratiti na ATH 17,9
-
Jedini problem kod ove dionice, u zadnje vrijeme, je što kad kupiš ne kupiš više...

Kako ko
-
Ali ako opet zaoštri (vrlo izgledno), bit će lako portfelj - 65% u par dana.
......i onda će poslin -60% bit će +80% opet
-
25-tu , a mlad li si sinko , da se meni vratiti ali sa ovim portfolio kojeg iman i sa ovon pameti uuuuuuuuf
2025u nažalost 😁 zakoračio u 4 desetljeće već 😅
E da mi se i tamo vratiti , ...još si ti mladac zeleni da bi bia opterećen sa godinom proizvodnje , uživaj i ne opterećuj se , život je samo jedan
-
tek sam se naspavao od početka malo sam jače slavio 25u 😁
25-tu , a mlad li si sinko , da se meni vratiti ali sa ovim portfolio kojeg iman i sa ovon pameti uuuuuuuuf
-
ma gledam na nekim aplikacijama analitickima nisu povukli friske podatke 😁 pise p/s 1.4 a ispod 1 je 385/470 ni zaradu nisu povukli kad se azurira.... mljac 😁 nego ustavni sud presuda da li netko zna? to je to ili se opet ponovno sudi?
e i sretna nova svima 😁👍
Što si ti već na kraju 26te pa već čestitaš 27u?????
-
Izgleda netko dokupljuje u zadnje vrijeme
-
Koja je razlika između 150 i 151
-
Sretno svim dioničarima našeg Viktora Lenca 🩵🚢 2026 je naša godina ☝️😉 ne umalo nego će biti dividenda 🥂🍾
...kad žabi narastu dlake na glavi
-
+ ccc7.5 mil.eura
MiaUUUUU
-
Možda neće??
Znam što neće - povećati dividendu

-
Nek oni svake godine djelu dividendu ko i ove godine , a cjena dionice me ne sikiriše
da.... ako imaš barem 500 kom..... lijepa božičnica
Skoro, .....kad bih prodao par ......... kom
-
Display More
Opet danas cijena na 310 eura...

Nevjerojatno da u prošloj godini u isto vrijeme, banka vrijedi 348 eura ...

Nevjerojatno je ovo vrednovanje banaka ...ZABA također bila na 30 eura ...

Bez daljnjih komentara, bilo bi najbolje - na ovoj sprdačini od burze...

Nek oni svake godine djelu dividendu ko i ove godine , a cjena dionice me ne sikiriše
-
Potpisan veliki ugovor s ministarstvom obrane. 125 milijuna eura.
Pa di će stati svi ti novci , nebi bilo zgoreg da osnuju privatnu banku pod nazivom Končar