Bit će nova slika za avatar
Posts by keciga
-
-
Hvala kolegama forumašima koji su zagovarali TSLA short, dolazi na naplatu !
-
gledam P/E , prihode i dobit, broj zaposlenih SPAN-a i ERNT i ne razumijem ovoliku razliku u cijeni s obzirom da je ista industrija.
Jel se na SPAN-u očekuje neki novi veliki projekt ili ulazan u novi tržišni segment ? Ili se na ERNT očekuje daljnji pad prihoda iz nekog razloga ?
Imam ERNT , nemam SPAN.
Odite samo na SPAN , forum , i pročitajte , dovoljno je zadnje 3 stranice , sa postovima , i sve če biti jasnije
Otišao. Većina postova je prazno komentiranje tko prodaje i kud će cijena. Plus DORA i učestali hakerski napadi. OK , nemojte mi se smijati, lijepo sam pitao a brojevi vam ne idu nešto u prilog.
-
gledam P/E , prihode i dobit, broj zaposlenih SPAN-a i ERNT i ne razumijem ovoliku razliku u cijeni s obzirom da je ista industrija.
Jel se na SPAN-u očekuje neki novi veliki projekt ili ulazan u novi tržišni segment ? Ili se na ERNT očekuje daljnji pad prihoda iz nekog razloga ?
Imam ERNT , nemam SPAN.
-
je li točan vesselfinder ?
djeluje prazno Lenac već neko vrijeme
-
U izvještaju za q3 stoji da je plaćena druga rata PSNa a ni o tom nije bilo posebne obavijesti.
Preostalo je nesto vise od 5 mil €, u bilanci vidljivo u obveze prema dobavljacima u dugorocnim obvezama
-
Za PSN, može li se negdje vidjeti što je dospijelo na naplatu i što je stvarno plaćeno?
-
Prodao zadnje što sam imao prije koji dan po 55, dobar tajming 😁.
Neka nije mi žao, nesto se i zaradilo.
Na kraju mogu zaključiti da mi se ne svidja Tpng dobro cu razmisliti prije povratka.
-
BCI 5 T/C routes 180000 11700 -571
BPI T/C routes 82500 17699 -150
BSI 10 T/C routes 58328 18698 -515
BHSI 7 T/C routes 38200 19046 -657
BDI INDEX 1560 -43
Signal Dry Bulk Weekly Report — Breakwave AdvisorsSnapshot of Spot Freight Rates, Supply-Demand Trends, Port Congestionswww.breakwaveadvisors.com -
Od ovih komentara uprave mi padne mrak na oči. Predsjednik uprave je wannabe novinar...
Dakle skoro su opet u minusu završili, nevjerojatno
-
Tišina na tankerskoj, a vani jako zeleno. STNG na 40$ ! 220% u zadnjih 6mj. Kod nas 25% u istom intervalu. Hoćemo jos barem 25 😁
-
Nitko nije niti u minusu niti u plusu dok nije prodao.
Recimo ulozim na ZSE 50kEur prije pet godina i danas mi portfelj vrijedi 85kEur.
Nije zarada dok nije na tekućem računu ?
Onda je zarada kad se proda sve s plusom i nikada vise ne trguje po toj logici.
-
+30%
Ali da, treba cekat kraj godine
-
Zna li se kad kreće vlakić?
Tiho smo stigli od 38 do 52, nedostaje onih par dana vatrometa...
Salu na stranu, ima li ikakve sanse da tpng nije lijepo zaradila u ovom kvartalu? Bude li ikakvih iznenadjenja u negativnom smislu - prodajem sve pa makar propustio ne znam kakve zarade, dosta je bilo mrcvarenja ovdje zadnjih 2 godine.
-
Super za tankere koji se stvarno i voze trenutno tim rutama
-
Dajte nam prvo crobex na 5000 pa onda moze kriza. Nes ti straha s 1900 na 1600
-
Pogledajte dugorocne i ktatkorocne obveze.
Lijepo su smanjili obveze cca 80 i nesto miliona , ovak na prvu bez naocala .
Kad stavite naocale bacite oko i na materijalnu imovinu. A onda opet na poslovne prihode i rashode.
-
-
Čestitke ovo je stvarno bomba.
Nemam dionice i moram reći da mi je žao
Bit će gužve na otvaranju...
-
Na istoku, bliskom i dalekom, je sve mirno. Ne bi ni kod nas trebalo drukčije.
A od ovih pregovora ništa, Zelinsky sam kaže da ne očekuje puno, ne pokazuje baš dobru volju. A za Ruse jasno, nema natrag