Hvala kolegama forumašima koji su zagovarali TSLA short, dolazi na naplatu !
Posts by keciga
-
-
gledam P/E , prihode i dobit, broj zaposlenih SPAN-a i ERNT i ne razumijem ovoliku razliku u cijeni s obzirom da je ista industrija.
Jel se na SPAN-u očekuje neki novi veliki projekt ili ulazan u novi tržišni segment ? Ili se na ERNT očekuje daljnji pad prihoda iz nekog razloga ?
Imam ERNT , nemam SPAN.
Odite samo na SPAN , forum , i pročitajte , dovoljno je zadnje 3 stranice , sa postovima , i sve če biti jasnije
Otišao. Većina postova je prazno komentiranje tko prodaje i kud će cijena. Plus DORA i učestali hakerski napadi. OK , nemojte mi se smijati, lijepo sam pitao a brojevi vam ne idu nešto u prilog.
-
gledam P/E , prihode i dobit, broj zaposlenih SPAN-a i ERNT i ne razumijem ovoliku razliku u cijeni s obzirom da je ista industrija.
Jel se na SPAN-u očekuje neki novi veliki projekt ili ulazan u novi tržišni segment ? Ili se na ERNT očekuje daljnji pad prihoda iz nekog razloga ?
Imam ERNT , nemam SPAN.
-
je li točan vesselfinder ?
djeluje prazno Lenac već neko vrijeme
-
U izvještaju za q3 stoji da je plaćena druga rata PSNa a ni o tom nije bilo posebne obavijesti.
Preostalo je nesto vise od 5 mil €, u bilanci vidljivo u obveze prema dobavljacima u dugorocnim obvezama
-
Za PSN, može li se negdje vidjeti što je dospijelo na naplatu i što je stvarno plaćeno?
-
Prodao zadnje što sam imao prije koji dan po 55, dobar tajming 😁.
Neka nije mi žao, nesto se i zaradilo.
Na kraju mogu zaključiti da mi se ne svidja Tpng dobro cu razmisliti prije povratka.
-
BCI 5 T/C routes 180000 11700 -571
BPI T/C routes 82500 17699 -150
BSI 10 T/C routes 58328 18698 -515
BHSI 7 T/C routes 38200 19046 -657
BDI INDEX 1560 -43
Signal Dry Bulk Weekly Report — Breakwave AdvisorsSnapshot of Spot Freight Rates, Supply-Demand Trends, Port Congestionswww.breakwaveadvisors.com -
Od ovih komentara uprave mi padne mrak na oči. Predsjednik uprave je wannabe novinar...
Dakle skoro su opet u minusu završili, nevjerojatno
-
Tišina na tankerskoj, a vani jako zeleno. STNG na 40$ ! 220% u zadnjih 6mj. Kod nas 25% u istom intervalu. Hoćemo jos barem 25 😁
-
Nitko nije niti u minusu niti u plusu dok nije prodao.
Recimo ulozim na ZSE 50kEur prije pet godina i danas mi portfelj vrijedi 85kEur.
Nije zarada dok nije na tekućem računu ?
Onda je zarada kad se proda sve s plusom i nikada vise ne trguje po toj logici.
-
+30%
Ali da, treba cekat kraj godine
-
Zna li se kad kreće vlakić?
Tiho smo stigli od 38 do 52, nedostaje onih par dana vatrometa...
Salu na stranu, ima li ikakve sanse da tpng nije lijepo zaradila u ovom kvartalu? Bude li ikakvih iznenadjenja u negativnom smislu - prodajem sve pa makar propustio ne znam kakve zarade, dosta je bilo mrcvarenja ovdje zadnjih 2 godine.
-
Super za tankere koji se stvarno i voze trenutno tim rutama
-
Dajte nam prvo crobex na 5000 pa onda moze kriza. Nes ti straha s 1900 na 1600
-
Pogledajte dugorocne i ktatkorocne obveze.
Lijepo su smanjili obveze cca 80 i nesto miliona , ovak na prvu bez naocala .
Kad stavite naocale bacite oko i na materijalnu imovinu. A onda opet na poslovne prihode i rashode.
-
-
Čestitke ovo je stvarno bomba.
Nemam dionice i moram reći da mi je žao
Bit će gužve na otvaranju...
-
Na istoku, bliskom i dalekom, je sve mirno. Ne bi ni kod nas trebalo drukčije.
A od ovih pregovora ništa, Zelinsky sam kaže da ne očekuje puno, ne pokazuje baš dobru volju. A za Ruse jasno, nema natrag
-
imali su oko 1,5 miljuna gubitka u 4Q...opet su revalorizirali imovinu+ imalu si skoro 5 milja kuna gubitka na tečajnim razlikama.
Toliko truda ove godine oko portfelja i svaki hebeni dan buljenja u ekran, toliko dobrih odluka i onda od 9.30-10.00h 50000kn nestane, a da nisi mogao ništa napravit...
Dvi stvari koje su mi smučile TPNG do kraja, ZABA skrbnički, te ova revarolizacija imovine koja je stvorila gubitak od 65,5 milijuna kuna. Nekako sam totalno indiferentan nakon današnjeg dana.
Kolega, samo hrabro. Brzo bude rebound dionica. Kada burze vide da ne ide smak svijeta. Uvijek je tako. Ja prije ne razumijem ove koji su bacali papire danas.
A za Tpng sam pisala vec. Cekajte nize. Dobra firma, losa dionica. Najveci problem su ovdje fondovi i nelikvidnost.
A gdje je to niže? 35? 30?
Ide mi polako na zivce tpng. Nema smisla u ovom trenutku zatvarati s minusom, ali prvom prilikom bježim van.