Display MoreTko god je zainteresiran za zaposlenje u Končar D&ST ovdje je glavna stranica za to, možete poslati otvorenu molbu https://koncar-distributivni-i-specijalni-transformatori-dd.talentlyft.com/
Poštovani Lynx, vidim da ste bliski Kodt. Posjedujem Kodt ali ne u velikim količinama.
Međutim , obraćam Vam se iz drugog razloga da vidite kako se svijet mijenja.
Moj sin je završio FER Zgb. 2018 god. čak i u rekordnom roku - pazite smjer energetika- praksa obavljena u Kodt, te je želio i da se zaposli u Kodt.
Čak i njegov mentor je to inzistirao na tome (da nepišem njegovo ime ).
Natječaj je izašao i normalno sa preporukom od svog mentore (koji je vrlo dobro cijenjen u Kodt ) .
Na veliku žalost moga sina "on nije primljen " , te vjerujte mi,moj sin sa 24 god. samo što nije plakao . Primljen u Hep-a nakon 15 dana.
Vidite nakon 3-4 god. oni traže i mole Fer-ovce sa energetikom , međutim sada moj sin i njegove kolege ne žele ni čuti.
To Vam je današnja Hrvatska , prime čovjeka sa neadekvativnim fakultetom i nakon god. dana , mladić vidi da nije dorastao takvim izazovima i napušta Kodt. Ostaje ono što ostaje.
A što ćete kad imate FERovca sina. Da je u pitanju frizerka (može i frizer ali) i da je tražila/io posao u KOTR stvari bi bile potpuno drukčije. Zanimljivost, KOTR najviše zapošljava frizerke, šljakerice, jer najbolje rade sa žicama, finim stvarima (kao sa kosom)