1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Nevera

Posts by Nevera

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Nevera
    • June 13, 2022 at 11:15 AM
    Quote from Marin83
    RE: Što smo danas tržili

[…]

dodatni minus do kraja dana i veliki minus do kraja tjedna?......
    hugh
    June 13, 2022 at 10:44 AM

Znači kolega hugh vi smatrate da dionica koje dnevno zaradi 60 lipa po dionici i koja se trži po smiješnim valuacijama, čak i za ZSE, bi trebala i dalje padati??? Na temelju čega imate to mišljenje???

Ako mogu ja.

Zato jer je takav trend, zato jer cjeli svijet u inflaciji i vjera ulagača da mogu kupiti niže. Atpl će voziti i zaradjivati, ali to ne znači da će i dionica rasti.

• Nevera
    • June 13, 2022 at 10:05 AM

Ma ovaj ZSE van svih okvira.

Očekivano sam jači pad ali za sada ne ide, šteta.

Strpljen spašen valjda ljetna fijaska, a biti će još vijesti iz svijeta pa ćemo plivati.

Sretno i pametno!

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Nevera
    • June 10, 2022 at 10:37 PM

He, kako ja vidim. Suvlasnik sam društva koje zaradjue imam povjerenja u upravu i menadžment i baš me briga što revidirano kasni.

A nadam se da cu ako bude sreće sljedeći tjedan i povećati svoj udio u vlasništvu.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Nevera
    • June 8, 2022 at 11:05 PM
    Quote from emil
    Quote from Nevera

Ee, šta si pametan. Nikada zelena trava ne raste do neba niti se skroz osuši da ne izraste.

Manje se zaradjuju, ali svaki pad ima svoj kraj isto kao i rast, a brodovi će ploviti i prevovoziti a bome i zaradjivati. LP.

SUTRA U minus i šta sada?

Ovo je forum tu je admin da koregira broj objava, ali mislim da promašio temu.

• Nevera
    • June 8, 2022 at 9:54 PM
    Quote from emil

Kad cemo vidjet usporedbe koliko bi nase "kraljice" i "kraljevi" trebali porast odnosno past kad je ovakav potop vani?

Hocemo trazit ... na paldnju ili cemo samo promatrat dalje :D

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

mozda sutra kraljica ima satove ronjenja na boce jer na dah nece moc tako duboko :D

sad ce svi oni kojima je odavno doslo iz GUG bit bumerang is GUG :)

sutrasnja strategija je DOKUP i HODL :D

a neki su se pitali sto ljudi prodaju na 570 kad ce to .... samo da ....

Display More

Ee, šta si pametan. Nikada zelena trava ne raste do neba niti se skroz osuši da ne izraste.

Manje se zaradjuju, ali svaki pad ima svoj kraj isto kao i rast, a brodovi će ploviti i prevovoziti a bome i zaradjivati. LP.

SUTRA U minus i šta sada?

• Što smo danas tržili

• Nevera
    • June 7, 2022 at 7:01 PM

Malo dokup TPNG

• Nevera
    • June 1, 2022 at 5:41 PM
    Quote from Vule

Pbz nadokupljuje a ne izlazi cerp par ovaj racun u prvih 10 mozda ima vise.. sta ce biti kad pocme izlaziti?

Kako znaš? Ili drukaš ili je njedra. Vidit ćemo za koji dan

• Nevera
    • May 21, 2022 at 7:09 PM

Super izmjena mišljenja na osnovu iskustva iz prijašnjih kriza, korekcija i svih nepogoda koje su nas snašle.

Neznam sam šta bi mislio, ujutro mislim jedno navečer drugo, a mislim da i drugi imaju slične nedoumice.

Kriza, korekcija bi po svim zakonistima trebala već biti tu, ali mi relativno neokrznuti pronalazimo s obzirom na pad svjetskih indexa.

Razlog vidim u dobrim FI zadnjeg kvartala, nadolazećoj dobroj turističkoj sezoni i rastu brodarskih indexa.

Zbog opreza i neizvjesnosti koje su pred nama očekuje smanjenje likvidnosti (mrcvarenje), ali nadam se da index nebi trebao značajno pasti.

Usporedba i scenarij sa 2007 - 2008 nije baš logičan ni realan.

• LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)

• Nevera
    • May 18, 2022 at 9:40 PM
    Quote from nimimada
    Quote from tollway

mark i plavi

obojica ste u pravu! ali nikako ne zaboraviti da je profitabilnost glavni kriterij! sjetite se preuzimanja liburnije gdje smo se gotovo svi čudom čudili kako ide tako niska ponuda, a nekretnina sve u šesnaest!

Ništa nije sigurno ali jedan od razloga zašto sam u Lplh je struktura dioničara.

Velik udio su lokalni. Pogledajte i u top 10.

Tu ne treba Hanfa.

Baš zato je mogući problem. Svi kao znaju a onda joj.

Ali svako dionica sa budućim potencijalom.

• Nevera
    • May 18, 2022 at 9:36 PM

ILI je nuklearni rat u pripremi, možda opet pandemija ali neko gubi gaće

• Nevera
    • May 18, 2022 at 9:26 PM
    Quote from LodeRunner

Target i Walmart su srusili market. Ne direktno, nego implicirajuci losim Q1 rezultatima da se smanjuje maloprodajna potrosnja americkog kupca. Dizanje cijena u maloprodaji da bi se pokrila ulazna inflacija i podigle marze rezultiralo je osjetnim smanjenjem prodaje.

Nazalost se to tamo kaznjava instantno. Kad jednom krene, algoritmi dalje rade svoje ne pitajuci za P/E.

Sutra ili petak vjerojatno odbijanac, em radi lokalnog vrha VIXa em radi OPEXa u petak. Nakon OPEXa mutno.

Uhh ajde onda je dobro. Ljep mius preko 3 %.

Najveću pad koji sa vidio na crobexu je na dan kada je Sanader podnio iznenadnu ostavku. Inex potonu preko 7% , kratko.ali bilo ružnu a i tužno. Pametno ljudi

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Nevera
    • May 16, 2022 at 9:09 PM

Pratim dionicou dosta, dosta dugo.

Još od vrijeme homosapijensa bez neke želje da je trenutno kupim ( zadnje prodao oko 12 K). Ali svaka čast dioničarima, ljepo je hugh rekao da je oko 85 negdje dno.

Neko nešto zna, teško da je špekulacija, ali toga na bi moglo biti. Lp

• Što smo danas tržili

• Nevera
    • May 16, 2022 at 8:42 PM

Atpl 526 , ne trejadam i baš me briga.

• Birtija

• Nevera
    • May 16, 2022 at 8:35 PM

Ma do koliko mogu rasti vozarine?

Šta dobijem na dionicama izgubim na ulaznim troškovima radi istih.

Ma voda voda. Kupiti dionice ili repro materijal, pitam se pita?

• Tankerasi strani i domaci

• Nevera
    • May 15, 2022 at 2:05 PM

Ma daj, pretjeruješ. Izvoditi zaključke na osnovu neke novinarske

Quote from jasko

• Nevera
    • May 10, 2022 at 11:18 PM

E da su Agrokorove dionice, di bi nam bio index.,

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Nevera
    • May 10, 2022 at 10:14 PM
    Quote from harpun

neki i kupuju

TPNGOTP INDEKSNI FOND - OIF S JAVNOM PONUDOM1,000

Hm, nije bitno tko kupuje, a tko prodaje. I sam sam prodavalo pred par dana. Sutra kupujem, ako uhvatim.

• Što smo danas tržili

• Nevera
    • May 10, 2022 at 5:43 PM

Atpl 520, 530, 542.

Medo se ljuti, ali vozarine bježe.

• Nevera
    • May 6, 2022 at 10:31 PM

Čitam gornje komentare i izmjene mišljenja, i sve stoji na nekom ekonomskom forumu.

Sva dionićka društva će opstati, neće u stećaj ni ernt, adrs....., ali pričamo o dionicam. Dobra firma ne znači i dobra dionica i suprotno.

Nažalost medo šulja oko sela. Medo ne bira i ruši sve ne zanima ga bilanca niti dobit po dionici.

Zeznuta psilogija krda, a trend neka bude prijatelj.

Pametno i sretno.

• Tankerasi strani i domaci

• Nevera
    • May 6, 2022 at 7:31 PM
    Quote from Milijarder
    Quote from brajakica

Ako me se zelite rjesiti jer vam idem na zivce i nema potrebe pretvarati se da nije kada je tako( Idem i ja sebi nekad na zivce🤭)

samo trebate pratiti i objavljivati sve relevantno za tankerase i bulkerase.

U sljedeca 2 tjedna necu nista napisati pa makar atpl otisla iznad 600 i tpng 55-60 gdje im je mjesto. :/ :saint:

Evo prilike za druga/drugacija misljenja, da imaju vise prostora s moje strane.

Ostavljam si samo pravo da za to vrijeme podijelim kojeg smajlica (prst dole iskljucen kao i uvijek). Jos cu napisati samo jedan komentar sa korisnim linkovima.

Evo prilike da ovaj thread bude manje monolog a vise ostalo.

Bolje vam je da dignete atpl i tpng gdje im je mjesto u suprotnom vracam se jos "fokusiranija"👀 😁🤪🤭 :saint:

Display More

Da i to vidimo! :)

To je kao da rijeka teče uzvodno (ne mislim na pobjednicu Kupa). :/

Ali sve je moguće, i čuda se događaju, zar ne!? :S

Display More

Nema tu nikakvog čuda, VAŽ JE NAŠ.

A morao sam, isprike na off topu

1. Privacy Policy
  2. Kontakt