Ma izdrži meštre.
Pa riješio si Eru i Adpl. 😃
Šala mala, svuda neki fondovi hoće van. Teško da je slučajno.
Ma izdrži meštre.
Pa riješio si Eru i Adpl. 😃
Šala mala, svuda neki fondovi hoće van. Teško da je slučajno.
30% od ukupne zadržane dobiti
koliko to ondaocekujemo ?
Cca 12, na 30 % dobiti.
Vjerujem da će biti 60 zbog rebalansa proračuna. Otom potom.
Sve je to ljepo, ali kada dionica na dobru vijest ode u minus e to nikako nije dobro, nevezano za firmu. Uf a hbga
Ma nemamo mi šta pitati.
Koga briga za omjere i indikatore ako može niže.
Hebeno uteg fond i očekivanje izvješća.
16 mjeseci dionica propada
+ERNT po 210 €, dokupio i pokvario prosjek, tako je kako je, nema se više što čekat...
hoće li propasti za iznos divke ,vidjet ćemo slijedeći tjedan
moj tip neće.
Nisu prodavali ispod 203. Tjedno prodaju do 1000 dionica. U prvih 10 nema neke velike promjene sa obzirom na količinu trgovanih dionica.
Mislim da će dionica pasti, normalno, u maho do 203 a onda mrtvilo i potresnje trejdera koji uzimaju dividendu.
Hm, daljnja stabilnost cjene ovisi od Fi.
Jako špeklutivno, imam šta imam, trenutno niti kupujem ni prodajem zbog fonda koji ce oćito koćiti rast u ovoj godini.
Banka iz godine u godinu napreduje:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
A jbga, nema tu pameti.
A ko zna kada će i doći. Glupo je više navoditi za.
Čisto šoekuliram radi mirnog sna
Kreće masovna proizvodnja, jel znamo da li ADPL radi dijelove za ovaj autić?
Glupost
Pa šta da su i kupili, to im je tako strateški interes.
Možda ima neke veze sa mesari a, samo razmišljam.
He, nešto kao sindikalni podružnica malih dioničara HPB. Da sigurno bi imali veliki utjecaj pogotovo dok je banka na od strateškog interesa RH.
...ono što ja vidim/pratim da će hpb 2024 završiti s lijepom dobiti(ne dogode li se ekstremno dobre ili loše vijesti) BVPS min.300e, nakon odluke vlade na jesen i isplati rekordne dividende P/B 1 i više...
Nije nagovor na kupnju /prodaju
Ono šta ja vidim da prodaju dva fonda. Nuklearni je bar korektan pa izloži 500kom pa kada proda proda, ali kod ovog Erste nikada neznš kada će neki menađer doći loše volje i prosuti 50 do 100 kom.
Dobit bi trebala biti jako dobra a valjda će i odrediti dividendu od 60%,šta bi na ovu cijenu dionice iznosilo preko 10% prinosa.
A ko zna i koliko je depozita otišlo u obveznice hm.
Šta bi rekli niti smrdi niti miriše.
Ništa, ljudi se dosađuju.
Pobrinut je jedan od pontona, drugi tek treba na navoz. Ako bude gotov za 3-4 mjeseca puna šake brade.
Nakon toga treba ugraditi i testirati svu potrebnu obranu koja će zauzeti resurse Doka 5 i na kraju sve spojiti na dok 11. Nakon toga inspekcija koja će odobriti uporabnu dozvolu.
Posla preko glave.
Teško u ovoj godini
Upalo Adpl. Dokup, iskreno nisam siguran dali je dobro hm.
Malo opet doupio
Kada je isplata prošlogodišnje dividende?
Zaželio sam se bureka, a biti će i za pivicu valjda.
U pravu si na dobre vijesti ne trza, a trebala bi, zar ne?
A kako će na loše vijesti aa?
Jbga kužim ja tebe ali...
Upalo Adpl. Dokup, iskreno nisam siguran dali je dobro hm.
Ah da, banka je trenutno na listi kao i hep, hr vode, šume od strateških državnih interesa i točka.
Postoji regulativa EU da se mora ukinuti sa liste do koraja 2024 ali nema ni ograničenja da mora biti tako.
E sada, vrijenost dionice opravdava ulaganje po svim fundamentima ali na koji vremenski rok.
Imam dionice u portfelju niti kupujem niti prodajem.
E da, očekivano smanjenje ECB, sigurno će utjecat na vrijednost dionice, pa tko misli kupovati neka se strpi. Good luck.
Kolega, šta se to najavljivalo prilično dugo?
Izgleda da je meni promaklo
Ma, špekulacije. Nešto se šuška o nekakvoj dividendi, ma ko će ga znati, da ne bude laže selo lažu ljudi.
Kakav je ovo bljesak iz vedra neba? Izvrstan promet i solidni paketi. Posljedica Končar grupe, ugovoreni poslovi he ljepo.
Pred malo sam rasprodao DIONICE VLEN imao oko 4500 kom.
Trajalo mjesecima na kraju sam zadnjih 2K prosuo po kupnji jer najvjerojatnije još nebi prodao , jednostavno preplitko tržište.