Na Moj posao Span trenutno traži nekog samo za bidanje za javne nabave. Što bi meni reklo da se opako sprema za ponude onima koje ovaj zakon kači, a obveznici su javne nabave.
Posts by Darla
-
-
Odite samo na SPAN , forum , i pročitajte , dovoljno je zadnje 3 stranice , sa postovima , i sve če biti jasnije
Otišao. Većina postova je prazno komentiranje tko prodaje i kud će cijena. Plus DORA i učestali hakerski napadi. OK , nemojte mi se smijati, lijepo sam pitao a brojevi vam ne idu nešto u prilog.
Imam obje dionice i čine mi veći udio u mom portfelju, pa mogu probati skraćeno objasniti zašto ih ja imam. Možda pomogne.
Ako gledamo samo brojke, nikako ne možemo dobiti pravu sliku vrijednosti dionice. Jedan od najvećih razloga zašto je ERNT već duže vrijeme podcijenjena je to što fondovi prodaju i ne dozvoljavaju rast, a SPAN je u odnosu na brojke "precijenjena" najviše jer Dujmović zna prodati dobru priču. Ima još razloga, ali ovo je moje mišljenje.
Imam ERNT najduže od svih dionica jer su stabilna, jaka firma, u relativno stabilnoj industriji, isplaćuju pristojnu dividendu i bez obzira što neki kažu da je gđa Kovačević u zadnje vrijeme škrta s informacijama, ja je i dalje smatram vrlo sposobnom leadericom. Znači, to mi je sigurna dionica.
SPAN imam zato jer vjerujem u dugoročni potencijal firme, znam da imaju kvalitetne proizvode, dobru atmosferu u firmi, što je isto jako važno i, jer mi je Dujmović uspio prodati priču . U usporedbi sa ERNT u dugoročnosti poslovanja, oni su još u pelenama. Očekujem veliki prinos i dividendu tek za nekoliko godina. Znači, to mi je riskantnija dionica, ali ako ostvari ono što ja očekujem, onda će mi donijeti više i od KODT-a.
-
Meni je sjela na Erste još jutros.
Ali imam pitanje za nekog tko je ove godine tek ušao u dionicu, a nije poštom dobio od Mon Perina da popuni podatke za isplatu dividende. Da li je ista procedura kao i prije godinu dana i da li se šalje obrazac na ista 2 maila: investors@monperin.hr,
codex@codex-sortium.hr? -
...No, ono sto me cudi je razrjesnica Gordani Kovacevic. Nigdje ne vidim da je izglasano tko ce biti na celu ERNT dalje.
To bi značilo da joj iskazuju povjerenje ajmo reći. "Razrješnica" koliko glupo zvučala riječ, je pozitivna. I prošle je godine to stajalo u odluci. Ja se nadam da će ona još dugo biti tu.
-
Na Erste mi sjela dividenda KODT, ali nije KODT2. Ne kužim. Znam da je rok do 5.7., ali očekivala sam da će obje sjesti na isti dan.
-
Hvala!
Malo sam izmjenila tekst i poslala im.
Laudator nova sam na forumu, pa ne znam kako Vas mogu kontaktirati za punomoć za zastupanje. Ne vidim nigdje kako se šalju privatne poruke.
Mislim da morate ući u profil.
Naše punomoći su kod Vergilija pa za sada čekam da vidim šta ćemo sa njima ili selimo xaxa u drugu košaricu.
sori, da Vergilija sam htjela kontaktirati, pobrkali mi se lončići. Budem već skužila. Možda i imam neka ograničenja od strane admina jer sam nova.
-
Može link gdje se može poslati upit?
Oooooo dobrodošli Darla!!!
ili
obrazac na https://www.hanfa.hr/info/kontakt/
Hvala!
Malo sam izmjenila tekst i poslala im.
Laudator nova sam na forumu, pa ne znam kako Vas mogu kontaktirati za punomoć za zastupanje. Ne vidim nigdje kako se šalju privatne poruke.
-
Na internet stranici Hanfe sam popunio Upit
Postovani, u svezi Ponude za Otkup dionica drustva Atlantska Plovidba d.d, od strane Tankerska Plovidba, Upravni Direktori drustva Atlantska Plovidba, poslali su Obavijest o nakani prodaje dionica u njihovom vlasnistvu i prihvatu ponude. Tom potpisanom izjavom su prekrsili akte Drustva Atlantska Plovidba, tj. akt 47 o nagradama direktora, gdje se tocno navodi Lock - Up period od 3 godine od datuma stjecanja nagradnih dionica. Taj period istjece 2026. Nadalje, smatram da prodaja dionica od strane nekih malih dionicara, nakon objave Obavjesti je pravno upitna jer, moze biti donesena s pogresnim uvjerenjem da Upravni Direktori takodjer prodaju. Molim Vas za Vas odgovor na navedeni upit i radnje koje ce biti poduzete u ispravljanju ove pogreske. Unaprijed zahvaljujem
Bilo bi dobro kad bi nas jos par zasulo upitom...
Može link gdje se može poslati upit?