ATPL predznak neću ni pisati
Ajd, ne plaći, i ja sam danas zaspala, ostao nalog od jučer pa kupila na vrhu vala , skoro uhvatila krijestu.😂
ATPL predznak neću ni pisati
Ajd, ne plaći, i ja sam danas zaspala, ostao nalog od jučer pa kupila na vrhu vala , skoro uhvatila krijestu.😂
Istina, al’ mi stalno bježi. Prespora sam postala.😂
Probajte kao ja , kada sam vidio da biježe, zažmirio i lupio po asku,. Za sada nisam pogriješio.
Hvala na savjetu, jedino tako ću je uhvatiti, ja sam na moru kao i ona i stalno čekam valove kojih nema ,samo bonaca i plimni val koji raste
Zloćka, ti stalno krivo pišeš, valjda misliš na Pevex, razlika nije značajna, ali ipak dečki se potrudili da sa ovim X prekinu i zadnju sponu sa gosponom Zdravkom Pevec, da isti nebi pomislio da je to njegova/ bila njegova firma.
A i ovaj X daje joj svjetski prizvuk.
Ledica, i ti stalno krivo pišeš. Pevec je muško, tak da se piše gospodinom Zdravkom Pevecom. Da je sa Zdravkom Pevec, bila bi žensko.
![]()
U pravu ste, išla sam pogledati i stvarno, nema ravnopravnosti ni u sklanjanju osobnog imena i prezimena.
Prema pravopisu hrvatskog jezika slijedi
1. Kod muških imena sklanjaju se i osobno ime i prezime: Ivan Horvat − Ivana Horvata.
2. Kod ženskih imena osobno se ime sklanja, dok prezime ostaje nepromijenjeno: Marija Čupić – Marije Čupić.
3. Ukoliko prezime ženske osobe završava nastavkom –a, i ono se sklanja: Ivana Jelaska – Ivane Jelaske.
Ja sam slučaj br. 3 , ali nitko mi prezime ne želi sklanjati. Neznalice.
Ma definitivno atpl.
Istina, al’ mi stalno bježi. Prespora sam postala.😂
Veliki nalozi na prodaji Opte, sad ga vidiš, sad ga ne vidiš.
Igre bez granica, prodavatelj koji uopće nema namjeru prodavati.
Jel’ se zna što, počeo raditi taj novi supervizor u Hanfi ?
Koliko je ono bilo oko 5, cca 100k kom?
Ja sam samo vidjela 22k i 45 k pa otišla smiješat nes kavu i već su nestali.😂
Veliki nalozi na prodaji Opte, sad ga vidiš, sad ga ne vidiš.
Igre bez granica, prodavatelj koji uopće nema namjeru prodavati.
Moraš imati i malo sreće da ga vidiš jer pojavi se i nestane ko’ NLO.
Jel’ se zna što, počeo raditi taj novi supervizor u Hanfi ?
Display MoreDok vi gledate utakmicu, ja gledam gdje ima prilika
MDKA, mada sama sebi jamu kopam
Ako nastave sa isplatom ovolike dividende, ta dionica na prosječan prinos 5% vrijedi već sada 30 tisuća kuna, kao anuitet
Zaradili su 2800 kn po dionici. P/E trenutno valjda 8
HT
D. Telecom je objavio da mu je polovina kvartalnog prihoda sa američkog tržišta. A odavno se šuška da bi se mogli povući iz naše regije. U slučaju prodaje, cijena sigurno neće biti 184 kn. Al' to je sreća na dugačkom štapu
OPTE
Kako god uzmemo, svaki smo dan bliže prodaji, kad god ona bila. Računam kao benchmark transakciju po kojoj je gosp. Hanžeković otpustila svoje dionice, 6,70 kn
TPNG jer ima lijep graf
PEVEC, jer ima ekipu. Koja želi sad pak prodati svoje dionice.
Zloćka, ti stalno krivo pišeš, valjda misliš na Pevex, razlika nije značajna, ali ipak dečki se potrudili da sa ovim X prekinu i zadnju sponu sa gosponom Zdravkom Pevec, da isti nebi pomislio da je to njegova/ bila njegova firma.
A i ovaj X daje joj svjetski prizvuk.
Display MoreNe može se steći uvid u imatelje vrijednosnih papira, ako ne posjedujete papire
Da bi dakle virnuli u knjigu morate imate papire tvrtke za koju tražite knjigu.
Ovo na Opte Luda kuća
Par dana do promjene ZEMa, i do nestanka barem formalne zapreke da UG za svoj novac kupi našu Opte, a cijena dionice padne na milijunskom prometu
Kažu - Kada na velikom prometu cijena ne raste, prodaj !
A ja zjake prodavala danas
Srčeko,zar se dosad nisi uvjerila da na Optimi ni jedno pravilo iz pustih knjiga za ulagatelje ne vrijedi?
No siki riki .
Danas se zbrčkavaju s dionicama Optime, al’ ovako je pisao Śenoa.....
Ide vrijeme, dođe rok,
Eto vraga skok na skok!
Kuc na prozor iznenada:
“Dobra veče, stari goso!
Već je hora, pusti pos’o;
Brže-bolje ‘ajdmo sada!
Puna mjera, sedam ljeta,
Put mojega treba svijeta.”
+ Opte, a rekla sam da vise neću i zaokružila broj, sad mi ne treba ni ona anketa da otkrije moj psihički profil, jer je sigurno da spadam u kategoriju psihički labilnih ulagača 😂😂😂
I ja sam uložila veliki napor i trud, međutim stalno sam imala osjećaj da su moji odgovori kontradiktorni. Mora da je za takav dojam odgovoran način na koji su koncipirana pitanja .
Zanimaju me rezultati jer ako će biti kategorija “ psihički nestabilan ulagač” ja sigurno upadam.😂
Odakle vam ideja ,da će vam itko izraditi psihološki profil, te javiti rezultate
![]()
Ma jasno je da neće, ali smijemo se valjda malo zabavljati i šaliti na svoj račun .
ispunila sam anketu, pažljivo, koncentrirano i iskreno. Zanimaju me rezultati i veselit će me da ih pročitam.
I ja sam uložila veliki napor i trud, međutim stalno sam imala osjećaj da su moji odgovori kontradiktorni. Mora da je za takav dojam odgovoran način na koji su koncipirana pitanja .
Zanimaju me rezultati jer ako će biti kategorija “ psihički nestabilan ulagač” ja sigurno upadam.😂
A kad se baš svi pravite jako pametni, pa da se pametan napravim i ja.
Zakon stupa na snagu danom objave u Narodnim novinama. Amen.
U svakom slučaju, ima da se načekamo i za taj detalj još dosta dana.
Evo još malo pametovanja
Zakoni uobičajeno stupaju na snagu osam dana nakon objave u N.N.
Međutim taj rok može biti i duži ili mogu samo neki Članci zakona stupiti na snagu na neki datum kasnije.
To sve piše u završnim i prijelaznim odredbama.
Međutim , onima koji su zainteresirani za zakon ili samo koju odredbu tog zakona dovoljno je da zakon bude izglasan i da su upoznati sa sadržajem zakona uključujući i odredbe o stupanju na snagu.
I mogu krenuti u akciju ili dovršiti akciju
Neznam da li ste vidjeli da je Samodol član uprave Holdinga?
Jesmo i to je dobra vijest za Holding., a još bi bolja bila kad bi ga vratili u Hanfu. Nažalost, to ćemo morati čekati,a možda nikad ni ne dočekamo.
A čuj, može biti stručnjak ali ulagao sam u njegovoj eri. Zazaivala se hanfa i Samodol više nego u današnje vrijeme.
Možda ne treba stručnjak, možda treba neki Šerif na toj poziciji
Pa onda se sjecas kako je vodio rat, pazi sad, ne sa Gazdom zbog izostanka javne ponude malim dioničarima kod preuzimanja Belja, nego s državom koja je štitila i poduzimala sve moguće akrobacije uključujući i lažna svjedočenja da pogoduje Gazdi. Bitku je izgubio i morao je otići .
E ako će ovi kaj su vidi hanfu voditi holding..
Kak i hanfu i cijelu burzu, Samo-dol.
Mislim da ste jako u krivu, Ante Samodol je iznimni stručnjak , bio je istinski borac za pravdu i provođenje zakona, bio je sve ono što Hanfi danas fali da bi opravdala svoje postojanje , bio je sve drugo samo ne uhljebljeni poslušnik vladajućih i njegovim odlaskom sve se promijenilo. Samo na dol.
Evo link na njegov portal ako želite saznati tko je Ante Samodol.
Kolega @tepra , mislim da je rizik zaražavanja koronom u hotelima nevjerojatno nizak, gotovo da ga nema. Bila sam nedavno u Istri nekoliko dana, doduše u Maistrinom hotelu Lone i epidemiološke mjere su toliko stroge da je gotovo nemoguce pokupiti virus. Vjerujem da je tako i u Rivijerinim hotelima. Maske su obavezne unutar hotela , švedski stol na doručku malo je sad drugačiji , dobiješ konobara s maskom na licu koji ti stavlja na tanjur hranu koju ti također s maskom na licu biraš. Prijave i odjave iz hotela online. Doručak traje do 11 sati, po grupama, moraš se izjasniti unaprijed u kojem terminu ćeš doći na doručak. I još puno sitnica kojima se poštuje distanca, minimaliziraju kontakti.
Uostalom, tko može sigurno tvrditi da se zarazio baš u hotelu, velik broj osoba pojma nema gdje je pokupio virus.
kol.Ledica, a što bi ja trebao reći, od 2002. sa kratkim prekidom imam iznajmljeno kladionicama, kuhinja mi je iznad njih i jedino što ulazim je da sa curama popijem kavu...u životu nisam listić uplatio niti ne znam kako a niti zavrtio onu slot voćarnu
Teško je biti multitalentiran, evo mi smo talentirani za klađenje na burzi, meni dobro ide, a sigurna sam i vama 😂😂😂
Display More2
1
2
Flight, sta se ti smijes?! :)) Di je tvoja prognoza?
Uglavnom, ovo je bolje od onog kad sam ispunila listic jedne kladionice, a uplatila u drugoj. 😂😜🤣🤭🙃
Uglavnom, sjedili smo u kafeu, jedan prijatelj je dosao s ponudom iz kladionice pa su se popunjavali listici. Uplatila sam u drugoj kladionici. Malo je bilo cudno sto od 15 parova njih 11 nije bilo. 🤣🤣🤣
Bilo je zanimljivo i kad sam se za stol vratila s uplacenim listicem i uplatom na borbu pijetlova u Peruu, jednu sumo borbu i 2 para osme lige hokeja na travi u Indoneziji. 🤭😜😂
Ma za mene si ti prava stručnjakinja za kladionicu.
Ja uz tri muškarca u kući, što aktivnih, što umirovljenih nogometaša druge i prve lige pojma nemam kako ispuniti listić, Što je to uopće X , poraz ili pobjeda? Možda neriješeno ?😂😂😂