Evo da završim sa ovom pričom, neću prijaviti debila koji je svjesno lagao o dividend od 900 eura na mdka, iz isključivog razloga koji sam prethodno u postovima napisao, namjera mi je bila ovaj post napisati kroz 10ak dana da se krelac koji je ono napisao još malo peče na ražnju, ali mi se ne da više zagađivati temu, a siguran sam da mu nije bilo svejedno…a sada najozbiljnije upozorenje svakom budućem jazavcu koji dođe u iskušenje to ponovo napraviti – drugi ću put to sigurno napraviti, može biti sram svakoga koji na tako bijedan način pokušava nekaj…halo ekipo, pa ovako se na forumima pisalo prije 20ak godina, zar smo do tuda došli da ćemo tako nazadovati?
i sto ? pisali se i za optimu da je realna vrijednost 10+ kn a nikako manje od 7 kn / dionici koliko ce platiti UG?
i sto sada ? ja prodao sa mali minusom i da prijavim svu tu ekipu ?
Kolega dionicar uspoređujete neusporedivo, svatko slobodno iznese svoje mišljenje koliko bi neka dionica mogla ili trebala vrijediti, ali ovdje se ne radi o tome već je dotični forumaš iznio kao istinitu činjenicu da je prisustvovao GS i da je donijeta odluka o 900 € dividende svijesno i s namjerom da čitatelje investicijskog foruma dovede u zabludu i da se tom lažnom objavom materijalno okoristi. Vjerujem da je on ili netko s njime povezan prodao sve ili većinu protrgovanih dionica. Pa bas ako je nekom stalo da se otkrije njegov identitet to je lako ostvarivo. treba samo riskirati nešto € i kupiti knjige dionicara na dva odabrana datuma i lisac će biti istjeran iz svoje jazbine kad se na svim forumima objavi njegovo puno ime i prezime.