Da li će SPAN biti jako pogođen mogućim recipročnim carinama, ukoliko iste uvede EU?
pa carnine ne idu za usluge koliko vidim, ali stigne Mr Trump još i to dodati
Da li će SPAN biti jako pogođen mogućim recipročnim carinama, ukoliko iste uvede EU?
pa carnine ne idu za usluge koliko vidim, ali stigne Mr Trump još i to dodati
Ulazimo u potpuni Trump show: Mogli bi profitirati DOK-ING, Orqa FPV, ali i tvrtke kao Span sa svojim cyber security rješenjima - Poslovni dnevnik
https://www.poslovni.hr/hrvatska/ulazi…senjima-4469539
Kužim za DOK-ING i Orqa, ali koje ono Span ima riješenje. Koliko znam ima samo ljude, ali da ima neki security proizvod prvi glas ili možda kupili nekaj od Izraelaca.
Treba pričekat par godina, šta ste navalili
za par godina ih nema više. Budu se prodali nekome velikome u to sam nekako siguran da im je vizija nestala kao prije 5 godina.
Span raste vrlo kontrolirano.
Ne znam kud cemo sa novcima od tolikog rasta.
svakako da imaju love onda bi ulagali u ljude
a koliko ce biti div to je sljedece pitanje.
Znaci po tome dionica ide na 80 €, ali ne izgleda tako baš
Polako. Prvo na 65
nekako to mi isto izgleda kao utopija kako sve sada izgleda u svijetu oko nas
Znaci po tome dionica ide na 80 €, ali ne izgleda tako baš
Usluge koje nudi SPAN ne nude samo oni, evo sutra imate u Ri konferenciju vezano uz cyber securty,a ne nudi SPAN.
Mislim da većini nije poznato, al kako izgleda nekima je.Kupnja postoji, al očito postoji i prodaja; zato sam napisao da su dečki izgleda uspjeli uključit fondove u igru. Nemam ništa protiv toga, al na ovaj način...
slažem se ima velikih igrača u Security u HR. Možda su uključili fondove da malo sve živne, a Span obecao da bude neka dividenda malo bolja, pa svi happy.
mislim da i EBITA bude jako igrala kada se vide i troškovi isto da li su krenuli novi ljudi zarađivati.
Ja sam izasao kad sam vidio da Dujmovic trejda. Nisam pravnik, ali po meni je to zakonski sumnjivo jer ima uvid u poslovanje.
Koju poruku salje dionicarima, prodajtw kad i ja jer znam da vise ne vrijedi i udite nize jer ce pasti.
Pravo pitanje prodao je hrpu, pa malo kupi i tako u krug. Čudno se nešto dešava oko ove dionice. ali uskoro bude izvještaj, pa vidimo gdje je sve ovo. Kako bi se reklo kuda plovi ovaj brod naprijed ili nazad.
To je sve točno, samo što cyber security još uvijek nije osvješten kao stvarna potreba, nego propis EU kojeg se treba pridržavati. Slična histerija je bila prije par godina oko GDPRa.
Cyber security je puno važniji od propisa NIS2, DORA i ostalih fancy kratica, to je danas nužno doslovno poput fizičke sigurnosti. Onaj tko to razumije, uložiti će u sigurnost bez obzira na propise. Koliko smo mi kao društvo daleko ili blizu tome, vidjet ćemo
opet svi ogovore o tome NIS2 i Dora, a ono ništa samo neke školice drže i to je to. Nema $$$ gdje budu oni to vratili sve uloženo u security mene jako zanima. Ovo što piše gore da kupuje uprava jahte i lux stvari no comment.
pa bilo bi lijepo da se vidi opet 55 i neki veći rast i zarada a sve.
Bilo bi, al zasto samo 55 ?
a neznam iskreno tko zna što bude sada u reportu koja zarada bude i najvažnije koliko novaca misle dati u div, a koliko dalje u neka ulaganja.
Ono što me zanima daj Security i da li se pokrenuo sa mrtve točke ili ne.
Ajde malo je živo na 51 kada bude 55
Nemoj biti skroman !
pa bilo bi lijepo da se vidi opet 55 i neki veći rast i zarada a sve.
Ajde malo je živo na 51 kada bude 55
Ajde malo je krenulo to bliže 50
Možda se Pivac opet krene kupovati nije kasno sada još da barem nekih 60 € opet
Tko je ovaj novi u top 10 Darko Kolarek? Da li je to tip iz Koprivnice kaj ulaze u obnovljive izvore energije?
CEO Dujmović kupuje opet, vidjet ćemo hoće li biti onda kakvih novosti ubrzo pa mu se žuri kupovati.
Ja ne vidim zašto bi kupovao, pa ima love ne treba raditi do kraja života isto kupuje jako malo nije da kupio 10k dionice ili više sve nešto sitno.
https://www.poslovni.hr/kompanije/span…oogleom-4465793
QuoteSpan B.V. bit će više od samog prodajnog predstavništva, navode dalje, dodajući da je cilj ojačati komercijalne i strateške veze s najvažnijim organizacijama, prije svega Microsoftom i Googleom. Isto tako, ističu, kod izbora je bilo ključno da država u kojoj odluče otvoriti novo povezano društvo bude članica Europske unije, dio eurozone te da ima odgovarajuću fiskalnu politiku.
ocebit sta para od ovog uskoro????
Od cega prodaja Microsoft lic pa tu znamo da nema neke zarade. Jedino ako budu neke servise, ali od lic nema tu kruha samo budu povecali promet, ali dobit jako mala.
Danas netko dosta rusi cijenu ovo lagano bude do 40 eura do kraja 2024.
Nadam se ne, onda mi je ovo jedan od jačih promašaja, iako ni sa 40 nisam u minusu.
lagano ide do 40 vidim da je na putu dolje danas opet kao i jučer. Trebamo li se svi mi pitati da li se nešto dešava tamo, a da nitko vani nema info ili možda neka igra da netko dump i onda pump