Možda se Pivac opet krene kupovati nije kasno sada još da barem nekih 60 € opet
Posts by JozoMetak
-
-
Tko je ovaj novi u top 10 Darko Kolarek? Da li je to tip iz Koprivnice kaj ulaze u obnovljive izvore energije?
-
CEO Dujmović kupuje opet, vidjet ćemo hoće li biti onda kakvih novosti ubrzo pa mu se žuri kupovati.
Ja ne vidim zašto bi kupovao, pa ima love ne treba raditi do kraja života isto kupuje jako malo nije da kupio 10k dionice ili više sve nešto sitno.
-
https://www.poslovni.hr/kompanije/span…oogleom-4465793
QuoteSpan B.V. bit će više od samog prodajnog predstavništva, navode dalje, dodajući da je cilj ojačati komercijalne i strateške veze s najvažnijim organizacijama, prije svega Microsoftom i Googleom. Isto tako, ističu, kod izbora je bilo ključno da država u kojoj odluče otvoriti novo povezano društvo bude članica Europske unije, dio eurozone te da ima odgovarajuću fiskalnu politiku.
ocebit sta para od ovog uskoro????
Od cega prodaja Microsoft lic pa tu znamo da nema neke zarade. Jedino ako budu neke servise, ali od lic nema tu kruha samo budu povecali promet, ali dobit jako mala.
-
Danas netko dosta rusi cijenu ovo lagano bude do 40 eura do kraja 2024.
Nadam se ne, onda mi je ovo jedan od jačih promašaja, iako ni sa 40 nisam u minusu.
lagano ide do 40 vidim da je na putu dolje danas opet kao i jučer. Trebamo li se svi mi pitati da li se nešto dešava tamo, a da nitko vani nema info ili možda neka igra da netko dump i onda pump
-
Danas netko dosta rusi cijenu ovo lagano bude do 40 eura do kraja 2024.
-
Meni sada nije jasno ništa. Nikola je podavao svoje po 50+ i da vidim danas da kupuje 4200 za ispod 50.
tko je tu lud sada mi ili oni?
-
Rast EBITDA +39 %….a Cybersecurity usluge tek počinju radit u početku 2025, kad bude vani lista 900 poduzeća pod NIS 2.
Po meni super rezultati. Mislim da je pad cijene više posljedica migracije špekulativnog novca v Koei gdje su rezultati stvarno izvrsni.
Mislim da ovdje ljudi previše očekuju od toga NIS 2 da to budu milijarde pa nije Span jedini koji rade NIS2 u HR, a isto u EU tako da moramo ipak tu pričekati i dati malo vremena, a ne odmah govoriti pa bude bilo hrpa $$$:
-
I kakvi su rez za q3?
-
Evo za sve vas kaj ste se razočarali u debelog ali i dalje vjerujete u Put Cyber securitya, nije SPAN jedina firma koja se time bavi...znam i mene je to iznenadilo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bruno je ex Span koliko vidim znaci pokupio kontakte i ode u svoje vode.
-
ili sada čekaju da završava ESOP, pa bude krenula prodaja od Spanovaca, pa cijena padne pa oni kupe kasnije kada ode na 40 €.
Kada završava ESOP?
mislim da je kraj 9 mj to to. Onda od 10 mj krece prodaja, pa vidimo kuda vozi ovaj vlak.
-
Otvorila im se prilika da prodaju veće količine bez puno komplikacija i utjecaja na cijenu na burzi.
Vjerojatno mirovinci kupuju za svoje razne fondove.
ili sada čekaju da završava ESOP, pa bude krenula prodaja od Spanovaca, pa cijena padne pa oni kupe kasnije kada ode na 40 €.
-
Gazda prodaje sve u šesnaest jer je "uzeo" po 0,001€. Dvadeset posto u iduća 2 mjeseca, ili 30 % do kraja godine mu ne čini nikakvu razliku. Polako se penzionira kako je i najavio. I hoće još uživati u desetak dobrih godina. Ne bih se uopće oko toga uzbudjivao. Čak i bolje da ojača dioničku bazu.
To je moguće samo da li je posložio Span tko bude vodio kada on ode. Ne znam koji im je profil Direktora, ali što čitam okolo od ljudi sa foruma koji su radili tamo nije da svi su ludi da rade u Spanu. Čak i Combis ima bolje uvjete za ljude koji dolaze raditi. Također dosta su tajnoviti vezano za nove projekte i korisnike jako malo info dijele.
-
Dosta interesantno.
Očito nije jedan kupac niti itko iz trenutnih top 10 jer samo ovaj mjesec je kroz blok transakcije otišlo 90.000 kom, uključujući današnju.mene više zanima da li ekipa oko Nikole dalje ima 50% ili su sada ispod?
-
Mislim da sam negdje čitao da nakon što isteke datum da firme imaju još 12-16 mj da provedu DORA ni NIS2. tako da nece to samo tako preko noći biti sve. Audit bude radio review, ali kazne neće biti odmah neko možda tek kasnije.
DORA : 17.1. 2025 najkasnije moraju svi imat sve poslozeno…Odmah poslije krece audit revizija. Kazne po logiki ako nije sve OK….brzo…Ali DORA je za finansijske institucije, ovi imajo pare, a sto je jos bitnije, kod finansijskih institucija nema zajebancije. Ugled i povjerenje klienata, koji tamo drze pare, je jedina bitna stvar. Bitnija nego troskovi in dobit v bilancu. Tu nece bit izbjegavanja i spekulacija. Ovi ce se drzat roka 17.1. 2025. Ako se tu gubi povjerenje, brzo ce zakljucit z biznisom. Moje misljenje….vezano na iskustva odnosno insighta u modus operandi finansijskih institucija. Al ima logike u tome.
Mislim da Banke budu imali svoje interne ljude koje to budu radili oni su uvijek zatvoreni sustav. oko kontrole biti će kao ISO dođu prvi put vide greške naprave report da treba to popraviti i budu dali svima 12mj da poprave. Tek nakon toga tek mogu kazne.
-
Postoji li neki datum od koga će tijela države kažnjavati one koji nisu zadovoljili regulatorne zahtjeve?
Ne znam za takav datum.
Mislim da sam negdje čitao da nakon što isteke datum da firme imaju još 12-16 mj da provedu DORA ni NIS2. tako da nece to samo tako preko noći biti sve. Audit bude radio review, ali kazne neće biti odmah neko možda tek kasnije.
-
Opat Nikola prodao 20k dionica nekome.
Dosta je aktivan ukupno do sada 50k sto je jako lijepi iznos.
-
Vani već jučer sve opet okrenulo gore, danas veliki rast, Japan danas na +10%.
Tako da je čudno da danas netko prodaje jeftino kad kreće opet novi rast.
Nema nista. Cudno kod nas i zg burzi. Ekipa radi preslagivanje isto bilo bi dobro vidjeti da li Span ekipa koja rade jos u Spanu imaju daj 50% +1 dionica i kontrolu nad svime.
-
Sada vidimo zašto toliki promet bio u zadnji par dana. Nikola D. je prodavao 30k dionica. možda malo paravan da cijena ne pada dolje toliko koliko možda bi trebala.
Zna Nikola kada treba prodati...vani je danas raspad sistema na tech dionicama...ali vidjet ćemo u utorak..
Da sutra sube zabavno sve u padu. Zna Nikola kada prodati, a isto kada kupiti. Sve super rezultati za q2, ali dok se neki vec projekt ne zavrti u Spanu, a tu mislim nesto preko 1mil eura tesko neki veci rast. Prodaja licenci je samo okretanje love za Microsoft sa marzama od 2-4% tako da zarada min. Treba nesto veliko gdje ljudi sa isokom vrijednosti mogu dati vise.
-
Sada vidimo zašto toliki promet bio u zadnji par dana. Nikola D. je prodavao 30k dionica. možda malo paravan da cijena ne pada dolje toliko koliko možda bi trebala.