svaka čast kolega...i to je hrabro ![]()
Posts by bluelionZG
-
-
dobro kažeš...u investiranju je sigurno najbolja taktika (ko može....) samo kupuj i nikad ništa ne prodaj!

-
da li se samo meni čini ili moglo bi se zaključiti sljedeće, generalno pravilo glasi:
što više burza roni, to je forum tiši

-
ja iskreno ne pratim previše dotičnog gospodina ali naravno čuo sam za njega...
zanima me samo da li dotični gospodin piše o njemu zanimljivim dionicama samo kada ulazi (ili je već debelo ušao).....ili je generalno objektivan pa kontra stavove npr. kada treba izlazit iz neke dionice-prodaja ?
-
i, kakva korist od te skupštine? divke nema još na vidiku tako da....

-
Opet cjena down 🤣🤣
dok god si nam ti u điru vidim ima sreće glede cijene tako da, samo tako dalje

-
živio nam vlen!

-
U vrijeme kada su se u Hrvatskoj gradili brodovi u četiri velika brodogradilišta remontno Brodogradilište Viktor Lenac, patuljak u odnosu na pulsko, riječko, trogirsko i splitsko brodogradilište, nije se ni spominjalo u kontekstu domaće brodogradnje. U međuvremenu je Lenac prema svojim prihodima postao dvostruko veći od svih preostalih brodogradilišta u zemlji zajedno. Što je još važnije, upravo to što se bavi remontom, a ne gradnjom brodova Lencu daje odličnu perspektivu i u idućem razdoblju.
Kolega, opet rajcate onog našeg kolegu koji ne voli vlen...
... čekamo sada da vidimo da li će ići neki "pljuvačka" komentar na ovo 
-
eto kao neka kriza...ali i ta dionica nije baš neki zaštitnik od krize, isto roni
iako, budimo iskreni, počela je laganini roniti i prije ove krize...
jedino pozitvno je, hoće li biti neke divke i koliko? točnije, ima tko kakvu procjenu?
prošle godine piše u izvještaju bila je cca 0,92 eur
-
Display More
ako slome iran, kina je sama. vec je venecuela nestala. ne vjerujem da ce kina i iran ispustiti. isto kako ameri navode ukrajinske napade, nagadam da to radi sada kina. A mozda i materijalno pomaže ?
trump se kocka, brige njega cilj mu je kina. nije ocekiva udar nazad. zadnji put je iran rekao hvala lijepa kad su ih izbombardirali. Wall sstreet journal kaze iran zeli mir? ja to tumacim ameri zele mir, nafta je skokla, kratkorocno ojacao dolar, zasto ovaj put uzvracate i to na najgori nacin, ekonomski.
plus usa je potrosila puno tomahawka, to je skupo, radar od 1 milijarde je skinija sahed dron? hmmm.. kako to(kina nagadam)... ako je taj radar pa, jesu ameri sad otvoreniji novim dronovima?
pratiti ce tankere kroz tjesnac? sto ce prvo potonutu, tanker ili razarac? drone swarm probije i iron dome.
mislite li da su srbi sami srusili americki nevidljivi bombarder?
ovo je proxy rat.
nego.. znate li je vlasnik wall street journala?
dobro si sve napisao...mislim da se i ameri ovaj puta malo zaj... neće to samo tako "lako" proći za njih, nije to venecuela, a i iran je važ faktor u bricsu (rusija i kina će ih sigurno podupirat na svakakve načine)...a posljedice mogu biti skupe, kako za amere tako i sve nas na zapadu, počevši od cijene tanka pa nadalje...
-
ma..." ljudi moji, jeli to mogućee?" :)...sve pada samo se VLEN zeleni

-
idemo i danas jako, sve na akciji

-
danas je situacija na burzi ono, kako bi rekli na divljem zapadu "iiihaaaaaa"

-
neko kupuje očito...ne treba puno da cijena skoči, inače su volumeni trgovine mali ovdje...tko kupuje vidjet ćemo možda sutra ukoliko ima promjene u top10
-
šalu na stranu, nisam vidio da je FI izašao još...možda se varam
-
JDGT se stvarno strmoglavio...
Šuti i sakupljaj😁
sam sebi si odgovorio već

-
a šta je s ovim Tokićem?..nitko ništa ne komentira...muk
-
da, šta si mislio OTC je kao ZSE?
...ja sam u 3 god. uspio samo 1 transkaciju realizirat na OTC...i to je bilo ono kao da sam dobio jackpot, palo s neba, čuđenje 
stavi cijenu koja misliš da ti je ok i zaboravi, pogledaj za 3-5g opet
-
ovdje se sve nešto vrti, trguje, mogli bi reći i ne mali iznosi (s obzirom na iznose trgovanja drugih dionica a i s obzirom na specifičnu situacije ove dionice (većinski ima preko 96%))....a jedino što je vidljivo iz top 10 da jedan fond prodaje već dulje vrijeme....ko to kupuje...
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/64726
Dodjela kreditnog rejtinga agencije Moody's
Agencija za procjenu kreditnog rejting Moody’s, jedna od tri najveće takve institucije na
svijetu, dodijelila Banci kreditni rejting Baa2 za dugoročno depozitno poslovanje i Baa3 za izdavanje
dugoročnih vrijednosnih papira, sa stabilnim izgledima.Vrlo čudno - nema reakcije tržišta. Ovo mi zaista nije jasno.
pa tržište to ne razumije