sad se već teza mijenja, najbolje se okrenut filozofiji kada nema argumenata ![]()
Posts by bluelionZG
-
-
"vrlo jeftino"...lkri je na cca P/e=22...šta je po tebi onda fer valuacija a da ne kažem skupa?
Da, to je danas a što će biti sutra ,kad svi saznaju onda će ti biti kasno
haha...pa ti sam sebi uskačeš u usta...to znači da danas ipak nije vrlo jeftino?

ok shvaćam, u biti tvoja priča je priča o budućnosti ali ti to namjerno tako ne napišeš odmah
-
"vrlo jeftino"...lkri je na cca P/e=22...šta je po tebi onda fer valuacija a da ne kažem skupa?
-
vrijeme za prodaju? il čekamo još malo?
-
mljackaroš mljacka i dalje

-
šta misliš da bi kolega i u vlen htio ući?...jer moglo bi se reći, puna su mu ga usta
....a opet pa valjda su mu dovoljni ovi njegovi ATH-ovi?
-
ma koja dividenda molim te...prije će vlen dati divku nego ovi

-
"mljac"?...jel lijekovi još djeluju?

Dovoljno mi je pogledat kako mi moj portfelj iz minute u minutu probija ath , to mi je najbolji lijek , kad mi je portfelj potentan tada mi sve leprša ko jato leptirića
P,S
Kako je vama na vlenu ??
dobro hvala

-
"mljac"?...jel lijekovi još djeluju?

-
Tu-Tu-Tu-Tu- krunuo je brzi vlak iz Rijeke dragi putnici vežite svoje pojaseve na sjedalima
na čemu si ti...da i nama proslijediš malo

-
mislim da je kolega htio pretpostaviti da povlaštene dionice imaju prvenstvo isplate dividende (ili u nekoj temeljnoj definiciji bi trebale imati) iako to najčešće nije slučaj, nije ovdje a niti za druge kompanije na ZSE...ali osim tog prvenstva, logika u tom slučaju je očekivati da će se sva dobit isplatiti povlaštenima a redovnima ništa....
-
Eto ga.... sada ću se morati vraćati... Pogriješio sam ovaj put, sve skupa jesam zaradio, ali mogao sam više. Priznajem
Polako kolega forumašu, nemojte se kuditi bez razloga
...nitko nije pogriješio niti je itko najpametniji...ova igra investiranja igra se na dugi rok da ne kažem neograničeni...pogriješili su odnosno pobijedili (i to uvijek djelomično) samo oni koji su određeni dio dobitaka/gubitaka trajno kapitalizirali...nitko ne zna šta nam nosi budućnost, tako da je uvijek sve moguće -
šta se toliko drma po tom hpb-u zadnjih par dana?
-
a nije ni tako loše, bar se može dokupiti dosta povoljnije nego po ath-u

-
Zašto ne u RH? ovdje je skuplja radna snaga ili?
U svrhu širenja poslovanja ne samo na eu nego i usa , ne vidim u tom ništa loše , više tržišta veći obim posla veći profit a i izbjegavanje plaćanja carina , smanjenje troškova transporta , višestruka korist
Naravno, za kompaniju nema ništa loše, slažem se...a za ljude, ovdašnje? možda bi bilo bolje da je ovo prvo...ili ćemo mi u RH generalno ići prema tome da budemo samo dostavljači/ce i čistači/ce?
-
Zašto ne u RH? ovdje je skuplja radna snaga ili?
-
"..nemamo javno dostupnih informacija koje bi po našem saznanju mogle utjecati na cijenu vrijednosnice bla bla..." ?
-
kako bi rekao naš vrhovni vođa....nemojte iznositi NE-teze!
-
nema veze...glavno da cijena ide up-up up!

-
bacit ćemo na hrpu i nek stoji!