https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…je-koronavirusa
Zanimljivo stivo, vidjet cemo dali ce tako bit .
iskreno nisam baš razumio što je pisac htjeo reći i što je zanimljivo?
https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…je-koronavirusa
Zanimljivo stivo, vidjet cemo dali ce tako bit .
iskreno nisam baš razumio što je pisac htjeo reći i što je zanimljivo?
Da vec 27 dana
..hm nekako sam bojazni da je skroz suprotno..
da je ovaj odbijanac odrađen prema gore i da će nas Q1 reporti i forecasti možda vratiti na dno 20.3
bumo vidli
evo, sklonio se onaj "gnojni čep" na oko 6 kn.
ako se momentum zalaufa, vraćamo se na one razine s kojih smo kliznuli.
sumnjam sentiment je suprotan.
ovaj odbijanac kako US, DAX... i CROBEX-a je vjerojatno iniciran pripremom za Q1 izvještaja i korekcija koje nakon istog dolaze, u suprotnom zaron i panika bi bile...
očito je bio i jedini driver kretanja dionice
mene samo zaniam ko je ekipa sa do 100 dionica?
da, baš to htio i ja komentirati,,,, ispod 2.000 kn ili cca 350 komada ima preko 55% dioničara?
kolike su im inače min. provizije da im se isplati kupiti manje od bar 5 - 6.000 kn
kolega to su ostatci predstečajne vjerojatno
Display Morezaboravite turizam za ovu godinu, toga neće biti, jednstavno je tehnički ne izvedivo dok god ima oboljelih
Ukoliko ste u pravu kolega čeka nas ostavka Plenkovića do 1.7. i raspad sistema. Netreba njemu to, ima rezervne opcije.
Kažem da se sve lomi kako će se postavit Premijer i vlada, naredit svima +60 u "kućni pritvor" i pustit turiste iz slabo zahavćenih zemalja.
Ili će Capak, Vili i Božo nastavit upravljat državom kao da su oni najviša izvršna vlast.
Mislite li da će premijer mutavo gledat posljedice lockdowna ?
...I bace ih u peć ognjenu. Ondje će biti plač i škrgut zubi...
činjenica je da se Kina otvorila ali samo za unutra, kao što vidite nema dolazaka.
da li bi vi kolega da je jeftino odsjesti, malo se provozila do beča, budimpešte ili beograda? a da ne pričam milano, madrid i barcelone...
žalosno je to za nas ali otrežnjenje nikada nije ugodno
... hrana i piće imaju prođu? zanemari
...kad smo kod gaf-ova poslovnog portala.. https://www.poslovni.hr/burze/adris-za…-i-kava-4225041
Fascinantno druge rijeci nemam.
Mislim da to nije ni ocekivo
eto čovjek ti sve odgovorio, zašto netko piše na forumu da kupuje knjigu ako neće podijeliti zaključke iz iste
Sram me je priznati-
1. Naradilila sam se jutros puno i previše, nisam stigla pravo pogledati. Nećeš ti burzovnog mešetara
2. Format u kojem to stigne je čudan, treba ubaciti u excellicu
Gledam danas potkraj dana trgovanje, bid se nadopunjava, i nadopunjava
Tu se više ne zna ni tko pije, ni tko plaća,........ dobro je da ima likvidnosti i svi mogu i kupiti i prodati, već prema nahođenju
i što se zaključi iz knjige?
Po kojim to grubim izračunima vrijedi 9 kn?
Ja bih digao kredit i uložio...
kolega ako vam je ovo prvi dodir sa tržištem kapitala NEMOJTE
FI za prva tri kvartala ove godine na zse će donijeti mnoge stubokom različite rezultate. I to po principu tko bi gori - doli pada i obrnuto. Nekima će to biti veliko veselje, nekima još veće razočaranje. Pretumbacije dolaze.
ne vjerujem da će Q1 biti sa jakim efektima. tek Q2.
jedino objava projekcija može utjecati, nešto tipa Apple o očekivanom padu prodaje...
da nevjerojatan članak. tekst nema veze sa naslovom. možda netko iz telekom industrije može razumjeti što je pisac htio reći.
bolesno
Kaj je najbolje, ljudi su ustedjeli novca, skoro svima place idu, a trositi ne mogu skoro nigdje. Postupno otvaranje ce ici na nacin da se prati raste li broj zarazenih ili ne s tim popustanjem.
Ali da, kad se otvore birtije trebat ce poslati murju na ceste da se ekipa ne poubija pijana na cesti taj dan.
sumnjam. udio direktno pogođenog radno aktivnog stanovnistva je visok i uz ocekivani povratak gripe na jesen mislim da ce se dogoditi jake kontrakcije osobne potrosnje i investicija, psihološki uvjetovane. mogucnost drzave da subvencionira turizam i ugostitelje takoder ce biti pod velikim upitnikom ako se taj scenarij povratka dogod, drzava ce isto smanjivati potrosnju gdje god stigne.
mislim da bez cijepiva i cjepljenja nema tako brzog odbijanca
Kad završi sve otkrit ću Vam malu tajnu....
1.Bio na onom forumu, kao i svi, ali kratko.
2.nije fora ako nikad ne izgubiš.
3.Ta školska diverzifikacija par tisuća ovamo par tisuća onamo je ok, al da bi imao konkretne rezultate, konkretno trebaš imati mnogo diverzificirane love... ali ja sam više za kopsejkov stil😉...
Ponavljam laik, totalni laik. Zaglavo duboko al duboko toliko da dva gradilišta čekaju da se proda optima😎....i još nešto, uvijek govorim istinu.. I još nešto nemam ama baš nikakvu inside informaciju.,što me vraća na prvu rećenicu ovog posta.
kolega PT drvo mozda?
da, sramežljiv rast na ovoliki promet?
za mirovince da jer su oni uvijek na dužoj krivulji
Display MoreADPL se kupuje, jer uskoro kreće proizvodnja, propuštat vlakić, a u srijedu je izvješće za prvi kvartal koji će biti extra očekuje se
1. Definiraj što je to po tebi uskoro: mjesec, tri mjeseca, šest mjeseci ?
2. Kakvo izvješće očekuješ za Q2, Q3 i Q4 ?
Dionica Renaulta je 02.04.2019. vrijedila 61,24 €, danas vrijedi 16,31 €, to je -73,4% !
u nekoliko navrata sam pisao o kretanju dionice Renault u odnosu na dobavljača im ADPL, ali ljudi jednostavno ne žele čuti upozorenja.