Samo oporezivanje ostaje ovoj gospodi koja ne znaju ništa drugo. Bolje da počnu nešto pametno raditi!
Posts by Damir1952
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Netko lijepo i strpljivo skuplja što mali dioničari "po sitno" rasipaju.
-
+ZABU, ne vjerujem u nikakve poreze
-
https://lidermedia.hr/biznis-i-polit…o-od-toga-15241
Dobit će se samo povećati, a uvođenje poreza nije izgledno.
Znaci oni koji su bankama donijeli taj extra profit ne budu koristili sredstva vec neke druge grupacije kojima je "potrebno"
https://lidermedia.hr/biznis-i-polit…o-od-toga-15241
Dobit će se samo povećati, a uvođenje poreza nije izgledno.
-
Talijanski porez na ‘ekstra’ dobit ruši rast i bankama u RHwww.poslovni.hr
Ne znam, ali sam mislio da je naša ZABA samostalna banka u grupaciji UniCredit-a
Ispada da je strah i kod nas zavladao, a dobit nikad veća.
-
Baš danas kupio nešto dionica, kad ono vidim nešto se šuška, neki porezi, tko zna više o tome neka napiše, ne kužim ja to
-
Od svih današnjih padova na burzi, ajde barem me veseli da mlinovi nisu zaronili.
Kako neki vele u padu se najbolje sakriti. -
+PODR, vidim mnogi prebacuju sredstva u podravku pa sam i ja malo kupio danas
-
Slab dan danas. Samo se PODR dobro i super trguje, ostalo iz mojeg portfelja nekako zaranja.
Početak je pa budemo vidjeli do kraja dana.ZABA i HPB me baš iznenadile. Zato sam malo HPB pridodao.
-
+HPB
+ZABA
Jos sutra u planu imam povecati broj dionica na SNBA
-
Akcija i do 40%: Umjesto 811, all inclusive 705 eura za noć. A da tek vidite cijene apartmana...Istražili smo gdje na Jadran možemo otputovati odmah sutra i koliko bi nas to koštalowww.jutarnji.hr
Ima popusta bome, ali pogledajte koje su to "lude" cijene po nocenju.
-
Danas +SNBA, ne znam zasto je zapostavljena ova "bankica"
-
Ocito smo neprijatelji... ja sa svojim udjelom jedva 20% "uzicao" i to za 3 tjedna u Porecu!
-
Bas sam od jucer u Valamarovom hotelu u Porecu i sve je "krcato", nadam se da se tu u Q3 bude jako lijepo vidjelo... svi su im hoteli prebukirani za dugo
-
Prihodi su prilicno rasli, ali i H1 ove godine bolji nego prosle po dobiti!
-
Ne znam kako bi se izrazio, jesam kupio ili su mi prodali.
U svakom slučaju je +KODT u portfelju. -
Bas gledam koliko je Lukovic prodao.
Onda se mislim zasto ovako i ovoliku kolicinu prodaje.
Onda mislim jel bude iznad 12€ itko ista trzio.
Sve mi je to vrlo cudno kad svi znamo sto, koliko dugo i kakav je taj Lukovic "lisac" bio a i sada je.
-
Meni se čini da je izvjesce odlicno!
Sad jel su malo pomjesali kune, eure i kruske to lako saberem.
Udavaca samo takva! Ima i HPB pravo jos koju malu banku akvizirati. Ne velim da je to SNBA, moze i KABU😅
-
AD Plastik grupa: Rast poslovnih prihoda za 14,9 postowww.poslovni.hr
Koliko vidim oporavila se "plastika" i bez Rusije... sad samo strpljiv trebam biti da me ne povuce da na prvom valu prodam!
-
Malo sam danas trzio CKML, ali stvarno sitnicu dokupio.