već vidim naslov u medijima. danas je na zse pobjednica dana bila dionica dalekovoda koja je uzletila na 99,80kn i pri tom zabilježila rast od 12375% u odnosu na jučerašnje trgovanje
Posts by nascar
-
-
meni se cini da ovo ima samo kod nas. broj dionica na računu je stari, jedni misle da je bila konverzija, drugi da nije, ne moze se zadati nalog, pojavi se jedan na prodaji i traži 150kn, prva kupnja je na 19kn. dobar primjer zasto ne ulagati na ZSE
-
bilo bi zanimljivo usporediti stari i novi ugovor
-
ovo stvarno netko prodaje za 4,91 ne znam što su do sada čekali ako im je to dobra cijena
-
kad se samo sjetim koliko se pisalo da tromjesecni prosjek nije bitan mislim da neću dati svoje za 5,36 kn. manje od toga mislim da neće vrijediti
-
"No iz United grupe napominju da prema uvjetima sporazuma, zaključivanje transakcije ovisi o promjeni hrvatskog Zakona o elektroničkim medijima, koji trenutno zabranjuje vertikalnu integraciju između TV nakladnika i operatora koji vrši prijenos medijskog sadržaja, uz već spomenuto odobrenje nadležnih tijela za zaštitu tržišnog natjecanja."
znači prvo promjena zakona, onda odobrenje regulatora, pa javna ponuda. vjerojatno otprilike za pod bor
meni se cini da Optima vrijedi vise, a Telemach se vrlo vjerojatno neće zadovoljiti sa recimo 75% dionica. očekujem u ponudi malu premiju u odnosu na obavezu propisanu zakonom. kako vam se cini iz ove perspektive zadrzavanje dionica nakon javne ponude?
-
O sunce i njihovo, stigao mi racun na 302 kn, a do sada bio 225, kazu istekao vam ugovor. Pa nekada su zvali svakih mjesec dana i nudili nesto, a sad vise ni da ugovor produze, eto zasto im i pada broj korisnika.
to je postala praksa svih operatera u HR, čim istekne ugovor račun bude veći
-
kaj je počelo novo prosipanje po bidu!!??
Bliži se 10.07. Niste valjda očekivali drugi scenarij.
Ovo je tek sitni početak.
Vidimo se ubrzo na cca 3,00kn.
Psihologija je čudna znanost.
ovo "vidimo se" znaci da cete kupovati na toj cijeni ili samo provocirate one koji nisu prodali
-
čini se da je pretovar dionica gotov pa možemo gore sa cijenom
-
Ajmo prestati gledati u tuđe živote, i tuđe novčanike
Ovdje smo tradicionalno progutali i mamac, i udicu i štap.
Opte na 5 kn , frankly, protivno svom dobrom interesu, je malo šmrdi, malo miriši
Postoji rizik zarade od cca 2 kn po papiru, i rizik gubitka od 2 kn po papiru.
Jer ako do 10.07 dobijemo frišku figu, a ne objavu o prodaji, slijedi potop.
Ono što ide u korist u tom računu je vrijeme. Već su prošle dvije godine pa će do okončanja prodaje proći još vjerojatno manje od dvije godine . Vjerojatnije manje od godinu dana, nego dulje... pa za istu zaradu nije isto čekati tri godine ili godinu dana i tra..la..la..
E pa u okviru svega toga, svatko po svome.
ne vjerujem da će 10.07. biti potop na 3kn. mislim da većina zapravo ni ne očekuje bilo kakvu informaciju taj dan s obzirom na dosadašnja iskustva u cijelom procesu prodaje
-
Mali dioničar Medike traži očitovanje Hanfe zbog prodaje dionica Auctoru
-
kolege, svi mi komentiramo da g.Krešo prodaje.. ali nitko ne komentira, da naše DRVO drži dionice čvrsto u šaci i ne pušta ?
Izgleda da nisi ništa naučio na primjeru tvojeg Kreše pa sad opet vučeš vraga za rep.
možda ako ga dovoljno budemo vukli za rep prodaju i prva dva iz top 10
-
ljudi neozbiljni ste. traderi su mislili kupiti jeftino i odvoziti još jedan vlakić, a vi ne date jeftino dionice.
-
nema baš ni na prodaji nekih velikih količina
Kupnja Cijena 4000 4,54 3447 4,50 1200 4,46 1555 4,45 6800 4,44 935 4,41 1000 4,40 5000 4,36 750 4,32 2200 4,30 923 4,28 2686 4,20 1998 4,16 2000 4,15 8210 4,10 4500 3,80 2500 3,52 3000 3,35 2500 3,10 2000 2,52 Cijena Prodaja 4,74 1850 4,77 998 4,78 2500 4,80 1000 4,90 2500 5,00 2500 5,12 1998 5,14 300 5,18 1000 5,28 2111 5,30 7630 5,34 380 5,36 4750 5,38 1000 5,46 1977 5,60 90 5,70 1660 5,72 1600 5,74 1327 5,76 1029 -
da li postoji neki novinar kojega zanima ova tema da postavi pitanje nekome u ZABA-i kakve planove ima sa Optimom? možda misle postati 4. operater na tržištu pa ćemo imati još veću liberalizaciju i jeftinije usluge
-
A da, molim ponovno one u Mediki da pokažu malo suosjećanja i spuste na bid par komada
bilo je dovoljno samo lijepo zamoliti
-
https://ingra.hr/portfolio/stam…apad-dubrovnik/
Pošto sam iz Dubrovnika znam za ovaj stambeni kompleks koji je napravljen jako kvalitetno a u čijem sklopu osim stanova je Cinestar, Libertas tv, Studenac, 2 restorana, pekara i 4 kafića, rent a car i nekoliko poslovnih prostora firmi.
Lokacija top.
110 Stambeno-poslovni objekt DVORI LAPAD, Dubrovnik Zgrade HRVATSKA 2010 Više... -
kada vidim da bi netko trebao biti vođa obnove ne mogu ne reagirati. o kakvih vođama pričate. gdje ste to vidjeli da ima vođa u gradnji? postoji zakon o gradnji koji definira kako se u HR mora graditi i tko su sudionici u gradnji. postoji investitor, projektant, izvođač, nadzor i revident. za natječaje se ne gleda nešto što je građeno 1981. godine, nego zadnjih 5, eventualno 10 godina. koje to reference ima ingra zadnjih 10 godina da bi mogla biti konkurentna drugim izvođačima u HR ili EU? ono što bi moglo eventualno proći je izgradnja stadiona što je kolega st-brajo gore napisao ili nešto slično i to mogu dobiti samo nekim političkim igrama, a to je jedan projekt, to nisu milijarde kuna od obnove.
-
Zapravo je dobro ovo što se dogodilo oko UG i A1. Sada se vidi i kako funkcionira ovaj duopol koji imamo u Hrvatskoj. Konačno je javnost upoznata s nečim što do sada nije bila tema i kao da se priča počinje otpetljavati. Do sada su svi bili rezervirani u izjavama i potiho lobirali, a sada su se počeli tuči više puta dnevno. Čini mi se da je to tek početak i da je Optima možda manji dio cijele te priče, ali dosta bitan i jednima i drugima.
-
neki prodaju
OPTE RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. -1,338 0.00% 876,193 ne znam zašto se blamiraju sa prodajom tog sitniša. ako hoće prodati neka se ugledaju na dioničare koji jednim potpisom prodaju 2,2 mil komada