...ali možda bi trebali malo stati s pozitivnim informacijama, ima nas koji pokušavamo akumulirati veće količine na ovim razinama
Ja se trudim biti realan, umjeren, recimo za izvješće sam odmah tražio slabosti koje se može primjetiti, i pronašao sam jednu - usporili ugovaranje!
Nikad nije sve savršeno, pa makar to ovdje bio izazov pronaći, dobro je potruditi se i analizati sve aspekte, da imamo što potpuniju sliku.
Ovo je najbolja kompanija u Hrvatskoj, ali niti jedna kompanija na svijetu nije savršena.
Eto, čak je i Apple u ozbiljnom usporenju biznisa, i već godinama ga nikome ne bih baš “preporučio” kao investiciju (iako o njihovim proizvodima još uvijek imam slično visoko mišljenje, pa i o upravljanju, strategiji, ali došli su do nekih prirodnih barijere koje treba prijeći za eventualno daljnji značajan uspjeh nekon male pauze).
Ovdje nas naravno sve zanima za duži rok kad i kako će ovaj “ciklus” završiti i hoće li se KODT jednako uspješno snaći u tome kao i svaki put do sada, no čini se da se ta briga nekako sve više pomiče u budućnost, da ova “nestašica” ne da je gotova nego se pogoršava, Musk je tek najavljuje (kao da ne zna da već traje godinama).