1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. bank321

Posts by bank321

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• bank321
    • May 19, 2023 at 10:46 PM

Bez obzira na obzir, uskoro prava tehnička analiza...dijelom ovdje, dijelom na blogu...mlad1111...napokon dosta vremena za analize i trgovinu.

TA je kombinacijones raznih poddisciplina...pomno odabrani paštroć klasične TA, indikatora, Bulkovskog, rođendanskih svićica, Ebete-a i Ganalize daje jako dobre rezultate, a uz dva nuzna uvjeta:

- dobar odabir dionica

- mani menađment.

Čitam(o) se.😄😁

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• bank321
    • May 4, 2023 at 10:13 PM

ATPL- cca 60- višekratno potvrđena razina otpora, svaki put na velikom volumenu...

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Files

atpl-otpor.jpg 341.3 kB – 0 Downloads
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• bank321
    • February 27, 2022 at 9:31 PM
    Quote from Paulie
    Quote from tiko1

loše vijesti samo dolaze https://www.index.hr/vijesti/clanak…ijesti_ostalo_d

https://www.jutarnji.hr/autoklub/aktua…tojati-15163346

izgleda da su Rusiju skinuli sa swifta, autovaz u rusiji ukida neke trake za proizvodnju, tvornice u ZG rade smanjenim kapaciteom zbog Revoza, cijena se još dobro drzi

Ruska tvornica ADPL-a će imati dovoljno paladija, a plaćati se može i van SWIFT-a, međutim postoje tu brojni drugi problemi.

Realno ovo je pat situacija i za zapad i za Rusiju, dok ovo stanje traje svi gube. Rusija ima previše plina, nafte, rijetkih metala i minerala bez kojih svijet ne može. Rusija ima 4 puta veći teritorij nego EU, znači to su ogromna prostranstva prirodnih bogatstava, a elektronika o kojoj smo ovisni se ne može proizvoditi u dovoljnim količinama bez Rusije.

Pitanje je tko će prije popustiti, ja bih čak rekao da će zapad prije kleknuti jer su mekani za razliku od Rusa koji su navikli živjeti u brutalnom sovjetskom režimu i mogu bez modernih udobnosti.

Zapadu prijeti ogroman rast cijene energenata, a time i sveopća inflacija, ali i potpuna nestašica krucijalnih komponenti za svu vrstu elektronike. Sad je samo pitanje tko može duže izdržati.

A od ADPL-a neće ništa bolje proći ni veliki VW, Mercedes, ni drugi giganti.

Dao Bog da se svi što prije urazume i sjednu za stolove, jer u ovom ludilu neće baš nitko dobro proći.

Display More

sve 6. Ali, dionica postaje podmornica...

Quote from Paulie
    Quote from Vule

odose te tvornice u rusiji u otpis, kazem vam,.. treba pocet mislit koliko firma vrijedi bez njih?

-imam dione ulaz 185kn... nek stoji pa makar propalo, ak se ovo nastavi a cini se da hoce bice vrijedniji pun frizider, rezervar i puska u ormaru nego sve pare svijeta

Tvornica neće biti nacionalizirana, ako će Rusi nacionalizirati još više njihovog bogatstva na zapadu može biti nacionalizirano.

Već su dogovoreni pregovori za sutra ujutro, zapad ne može bez ruske energije i rudnog bogatstva, Rusija ne može bez zapada. U začaranom krugu kapitalizma svi ovisimo jedni o drugima i vjerujem da će se ovo uskoro smiriti.

Ovo stanje ne odgovara nikome, a zapad također zna da su brojni Rusi protiv ovog rata, sankcije će se maknuti kako su i postavljene.

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…ripjat-20220227

Display More

o cemu pricas?

Slijedi ili teško *ranje ili dugotrajna polarizacija...

• bank321
    • February 26, 2022 at 3:56 PM
    Quote from Sheki
    Quote from vlad1111

vi još o dionicama? Jutros ispred mene ljudi kupovali po 100-tinjak konzervi...

sori na oftopiku...

Čije su konzerve, da znamo kupit dionice :) ?

Mislim ove...

Ruske Delicije ruska hrana ruska kozmetika
    Ruske Delicije: ruska hrana + ruska kozmetika ➤više od 500 originalnih proizvoda ➤kupujte u dućanu RuskeDelicije.eu ➤dostava unutar Hrvatske do 9kg - 29kn
    ruskedelicije.eu

• bank321
    • February 26, 2022 at 3:05 PM
    Quote from hugh
    Quote from tin

Jesmo li u dionici ili smo out!?

nebitno, ne pišem o tome......mogu Vam samo reči da sam izvrsno pozicioniran i pratim stanje na tržištima i dry bulku i trudim se jako, da me ništa ne dovede u zabludu ......

blizu Kijeva ili...?

• bank321
    • February 26, 2022 at 2:41 PM

vi još o dionicama? Jutros ispred mene ljudi kupovali po 100-tinjak konzervi...

sori na oftopiku...

• bank321
    • February 26, 2022 at 2:39 PM

ide teško **anje...

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• bank321
    • February 25, 2022 at 6:21 PM
    Quote from Marielena
    Quote from zlocesti

i tako ste vi meni palac dolje početkom siječnja kada sam trubila da burza raste u osvit pada......, i da treba pola u papir, pola u cash

I kada sam vikala da treba kupiti zlato. evo ga na 2000 dolar unca

Danas ima na sniženju i do 15% lijepih velikih papira sa stabilnim poslovanjem, reklo bi se prilika, kada bi znali kuda ovo vodi ?

U dugačak rat koji će imati posljedica i na europsko gospodarstvo ?

U daljnje štampanje novaca, inflaciju ?

U recesiju iza ugla ?

U nuklearnu katastrofu ?

Display More

A sto ce biti? Bogati ce postati bogatiji, siromasni siromasniji.

I prije 2 godine je bio smak svijeta, ljudi su bacali papire kao danas, da bi uskoro krenuo rebound, krajem godine all time high, a nista nije bilo bolje ni gore.

I dalje mislim da je glavni sistemski rizik u USA inflacija i prezaduzenost, a ne ruskoukrajinski sukob. Dvije godine se stampao novac bez pokrica, napucavale se futuristicke high tech dionice isto bez pokrica. Ruzno je to reci, ali u ratu se i zaradjuje. Raste industrija. Upravo to su Ameri mozda i htjeli. Priliku da pokrenu realno gospodarstvo. Ja ne vjerujem u 3 svj rat ili nuklearni rat, ali sada ce biti puno razloga za ulaganje u vojnu industriju i proizvodnju. Americki rast se uvelike temelji

Display More
    Quote from diokidina
    Quote from diokidina

Sutra smo u zelenome,ali necemo nadoknaditi danasnji pad od 6,5%.

Predpostavljam +-2%.

Kako rekoh, tako i bude.

Vratit cemo se slijedeci tjedan, izvjesca ce biti dobra, a rat nece jos dugo.

Pricekajte malo...

• bank321
    • February 24, 2022 at 5:09 PM
    Quote from rambo_5

Kolegica je lijepo napisala, u tijeku je Black swan event, TA više ne vrijedi. Ovo je reset podataka, čujemo se za mjesec dana. Možda.

Dragi kolega, razumijete manje nego bidni Biden.

• bank321
    • February 24, 2022 at 3:30 PM

Molim kolegu Vlad24022022 da nam priloži TA Grobija za narednih mjesec dana.

• bank321
    • February 24, 2022 at 2:07 PM

Molim kolegu Vlad24022022 da nam dostavi tehničku analizu Grobija za narednih mjesec dana. Unaprijed zahvaljujem.

• bank321
    • February 24, 2022 at 10:40 AM

Vlad I.L. Josip V.S. Vlad P.

A ja bidan Vlad, jedan did Josip, drugi Vlad... pa se ti misli...

• bank321
    • February 24, 2022 at 9:44 AM
    Quote from Roki

-7%?? Ok, ovo nisam očekivao...

Čovjek bi rekao da nam je burza prenapuhana...

Možeš nešto očekivati jedino ako si Vladov prika ( Vlad Putin, op.a.)...

• bank321
    • February 24, 2022 at 9:18 AM

Da. Rat je počeo...

• bank321
    • February 22, 2022 at 10:01 AM

bježte pete da vas ne po*erem...

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• bank321
    • April 26, 2021 at 6:11 PM

Negativne divergencije su bile na SATNOM GRAFU i moralo je doći do pada...a proboj trokuta nije bio lažni, već target nakon proboja nije predubok.

U trenutku preokreta u uptrend nastale su 3 pozitivne divergencije na satnom grafu!

• bank321
    • April 26, 2021 at 10:44 AM

Problem kripta je kronični manjak pravih, snažnih obrazaca.

Pravog šampona ili šampona naopako ne vidjeh-u ovo malo vremena što pratim...

• bank321
    • April 25, 2021 at 11:24 PM
    Quote from mitkko

Ja sam, malo kontradiktorno sa mojim prethodnim postom, ušao ovdje sada long, sa uskim stopom. Za slučaj da će dalje ići prema gore, ovo je najbolje mjesto za ulaz. Stop mi je 1% ispod, malo niže od prethodnog dna. Ako probije dolje, mijenjam mišljenje i tražim dobar short ulaz.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Mittko, samo malo napomena...postojale su 4 negativne divergencije na satnom grafu, a koje su signalizirale down proboj...cijeli dan sam off, sad sam sjeo za lap...

• bank321
    • April 23, 2021 at 9:57 PM
    Quote from vlad1111

BTC- dnevni grah, obrazaca još nema.

Na 4h grahu pozitivne divergencije.

U narednih nekoliko (a možda i više) četverosatnih intervala gotovo siguran odbijanac.

Koliki?

Na Binancu trgovati na satnom grafu i izaći prema setupu, a poštujući 15-minutni grah....

Display More

Evo, teto, vidite kako divergencije rade...dok to ne savladate, uvijek će vam biti: može gore, ali može i dolje...

• bank321
    • April 23, 2021 at 12:07 PM

BTC- dnevni grah, obrazaca još nema.

Na 4h grahu pozitivne divergencije.

U narednih nekoliko (a možda i više) četverosatnih intervala gotovo siguran odbijanac.

Koliki?

Na Binancu trgovati na satnom grafu i izaći prema setupu, a poštujući 15-minutni grah....

1. Privacy Policy
  2. Kontakt