A koja bi bila??? Odrađuju za svoje pajdaše..
Posts by safarick
-
-
Neka još malo potraje...
-
Morali bi se mali pokušati ponovno okupiti...ako se ima volje...
Lijepo su nas preveslali nakon zadnje skupštine.....trgovanje mi se čini kao međusobno loptanje u kojem ulove nešto malih ribica...ali neče na taj način skupiti potrebno. To je moje mišljenje...ali tu je još cerp i taj bilbo.....teško je biti pametan. Imaš nešto što vrijedi 100 a žele te izuti za 50...
-
Nije dobro....na pragu smo 3000 bodova...biti će teško nafrizirati izvješća😇
-
BDI 2696....postaje zanimljivo.
Paralelno sa ovim pokušsjima rušenja cijene odnosno držanja u zoni
-
Mjerkam ovo i skupljam keš....vjerojatno će se i nečega riješiiti.....problem je što mi se čini da može još malo dole....čisto na osjećaj. Nisam tehničar pa bih zamolio kolege da nešto o sa teh.strane podijele sa nama netehničarima. Fundamentalno je ovo podcijenjeno....a samo kad bi objavili malo normalniju divku ode ovo gore...
Kao što bi neko kazali...promatrajmo
Pr
-
Ne živi se istina....ali bilo je zabavno....
-
Da su neka druga vremena ovdje bi na ovakav rast indeksa bilo more komentara...lijepo su nas sredili bilbo i ekipa iz zadra
-
Cerp i mirovincii....leglo korupcije i nesposobnosti.....
-
Nisam baš siguran da će dobiti željene količine sa tom cijenom..
CERPićke će dat po kolko treba
(njima je ciljana cijena bila cca 49€ https://www.poslovni.hr/domace/cerp-pr…-lagune-4377170)
... i onda još malo i evo ih na 50%+1
Ono malo bi ih moglo koštati...bitno da se mali ne uspaničare....a i treba malo medijski stisnuti i ukazati na mogućnost da cerp radi za privatni interes...znam da zvuči utopijski ali ovi uništavaju ovu burzu konstantno...a svi cmolje da ekipa drži lovu u čarapama ilo ciglama
-
Ma Calypso misli da će cijena dolje jer ne zna da TNPL mora ponuditi 53,5.
Nisam baš siguran da će dobiti željene količine sa tom cijenom..
-
Di se oni pojave, trava ne raste za male dioničare.
Šteta da je jeftino poklonjena ovako dobra firma. Isforsirana nepotrebna dokapitalizacija.
Oni???A tko su to oni?....Već smo o tome radpravljali ovdje...nekakve zaklade/ovo/ono u inozemstvu...itd.
Stvarno bi bilo intetesantno vidjeti tko je zaista iza zavjese...pretpostavljam političarska zna se ekipa....oni se i sa naśim mirovinskim fondovima igraju i manipuliraju za svoje interese..to samo politika može raditi u ovoj državi...
A onda se kuka da ljudi drže lovu u nekretninama i bankama....
-
ide nova dokapitalizacija😅
-
Zg burzu treba zatvoriti...i onda se čude kad ljudi ulažu u cigle.
-
nitko nije pomislio da je to strašilo u svrhu akumulacije? meni izgleda baš tako.
Preblizu je za strašilo....moglo (bi) ga i poklopit
-
Baš se nešto ne guraju ispod tog naloga.
Svejedno....zanimljivo za pratiti.
-
Evo neki predviđaju da dokapa ne bude, da nije potreban.
Imam pitanje za one koji su dioničari jel bi sudjelovali u dokapu po npr. cca tih do 60€?
Ja ni slučajno. Pa imaš koliko želiš po 50?
Mogu samo polako izlaziti kako će cijena rasti prema 60
-
Sreća pa imaju resurse kod susjeda...KPT.
-
Evo tko želi može kupiti puno niže od dokapa....insajderi saznali Q2 rezultate?
-
A sto je najbolje sad je i bolje cijena od dokapitalizacije, jer tamo ako ponudis manje od 60€ postoji mogucnost da izvisis 🫣
Ja neznam sta tebe muci? Pa samo iskoristi priliku u dokapu, u biti ni ne trebas cekat dokap, jer ti je sad cijena i bolje nego ce tamo biti….
A ajmo sacekati prospekt da vidimo koja svrha i sta i kako planiraju. U svakom slucaju bolje ovako dokap nego da se zaduzuju kod banaka po ovim kamatama za ostatak iznosa novog broda 😀
U neka daleka vremena na ovakve vijesti cijene dionica su letjele samo tako. Danas nova vremena, nova ekipa.. jbga
U neka daleka vremena su se zarađivale/gubile pare na ingri, transadriji...i da sad ne nabrajam. Uvijek su zaradili oni sa pravim informacijama u pravo vrijeme. Mali dioničari su ovdje za sad slijepi, ali ajmo vidjet.
ja dokupljivat neću jer sam ionako previše izložen...