Tko li se dogovorio za ovih 4637 komada?
Posts by safarick
-
-
Ajmo ovako
Oleg prodao po 50, pajdo je sa nećakom, nećak sa ujakom ili stricom a stric je pajdo sa cerpom koji će isto prodati po 53.
Najsmješniji je oleg, osim ako nije bilo štogod ispod stola pa se smije mom upisu
Nemoj uopće sumnjati....nešto je kapnulo iz zaklade..
-
Za 80 eur se ne okrećem...
-
U ovom trenutku su i Huti uz male dioničare. Ako ovako nastave idu vozarine u nebo
-
I tata bi sine....po 140-160.
Izbaci argumente....svi čekamo još niže a onda lupanje u strahu da ne pobjegne...
Što ti je pohlepa i strah....a fundamenti nula bodova u ovoj plitkoj močvari. Ne može se niti kupiti niti prodati ozbiljnija količina bez panike
-
A koja bi bila??? Odrađuju za svoje pajdaše..
-
Neka još malo potraje...
-
Morali bi se mali pokušati ponovno okupiti...ako se ima volje...
Lijepo su nas preveslali nakon zadnje skupštine.....trgovanje mi se čini kao međusobno loptanje u kojem ulove nešto malih ribica...ali neče na taj način skupiti potrebno. To je moje mišljenje...ali tu je još cerp i taj bilbo.....teško je biti pametan. Imaš nešto što vrijedi 100 a žele te izuti za 50...
-
Nije dobro....na pragu smo 3000 bodova...biti će teško nafrizirati izvješća😇
-
BDI 2696....postaje zanimljivo.
Paralelno sa ovim pokušsjima rušenja cijene odnosno držanja u zoni
-
Mjerkam ovo i skupljam keš....vjerojatno će se i nečega riješiiti.....problem je što mi se čini da može još malo dole....čisto na osjećaj. Nisam tehničar pa bih zamolio kolege da nešto o sa teh.strane podijele sa nama netehničarima. Fundamentalno je ovo podcijenjeno....a samo kad bi objavili malo normalniju divku ode ovo gore...
Kao što bi neko kazali...promatrajmo
Pr
-
Ne živi se istina....ali bilo je zabavno....
-
Da su neka druga vremena ovdje bi na ovakav rast indeksa bilo more komentara...lijepo su nas sredili bilbo i ekipa iz zadra
-
Cerp i mirovincii....leglo korupcije i nesposobnosti.....
-
Nisam baš siguran da će dobiti željene količine sa tom cijenom..
CERPićke će dat po kolko treba
(njima je ciljana cijena bila cca 49€ https://www.poslovni.hr/domace/cerp-pr…-lagune-4377170)
... i onda još malo i evo ih na 50%+1
Ono malo bi ih moglo koštati...bitno da se mali ne uspaničare....a i treba malo medijski stisnuti i ukazati na mogućnost da cerp radi za privatni interes...znam da zvuči utopijski ali ovi uništavaju ovu burzu konstantno...a svi cmolje da ekipa drži lovu u čarapama ilo ciglama
-
Ma Calypso misli da će cijena dolje jer ne zna da TNPL mora ponuditi 53,5.
Nisam baš siguran da će dobiti željene količine sa tom cijenom..
-
Di se oni pojave, trava ne raste za male dioničare.
Šteta da je jeftino poklonjena ovako dobra firma. Isforsirana nepotrebna dokapitalizacija.
Oni???A tko su to oni?....Već smo o tome radpravljali ovdje...nekakve zaklade/ovo/ono u inozemstvu...itd.
Stvarno bi bilo intetesantno vidjeti tko je zaista iza zavjese...pretpostavljam političarska zna se ekipa....oni se i sa naśim mirovinskim fondovima igraju i manipuliraju za svoje interese..to samo politika može raditi u ovoj državi...
A onda se kuka da ljudi drže lovu u nekretninama i bankama....
-
ide nova dokapitalizacija😅
-
Zg burzu treba zatvoriti...i onda se čude kad ljudi ulažu u cigle.
-
nitko nije pomislio da je to strašilo u svrhu akumulacije? meni izgleda baš tako.
Preblizu je za strašilo....moglo (bi) ga i poklopit