Interactive Brokeri. Otvoriti ću temu kad se prebacim tamo u potpunosti.
Posts by NaBiduAsku
-
-
kažem ti i kad DOW padne 600 punti taj dan neka dijonica odradi 100% na milijardu dolara prometa. Hebe mi se za dau. Da sam barem to ranije znao... prije bih krenuo.
-
da jer sam bio u zabludi i razmišljao sam kao i ti.. da su na vrhu. Međutim kad vidiš da tamo svaki dan ima neka dionica koja raste 100% a rasti će i u recesiji onda shvatiš da tamo nema vrha, ima samo vječnih prilika a na ovom ZSE smeću rijetkih prilika i mnogo neprilika.
-
krasno raste nema što, taman kad moram kupiti još 10 000$ za potpuno prebacivanje na NYSE... a prvu sumu sam kupovao na 6.57 i mislio kako skupo plaćam.
-
Hm. Koje igre.
-
Imate li kakvih prijedloga i preporuka za dionice koje bi se isplatilo kupovati?
Mislim na samo zdrave firme, dionice koje leže na zdravim fundamentima i koje su pa vašem mišljenju podcijenjene.
Molim nikakve preporuke ala: tehnika, igh, ksst itd.
Posljednjih 6 mj. se nisam stigao baviti zse osim dokupa i preslagivanja već postojećeg portfelja tako da je svaka preporuka dobrodošla
Iskreno nema više puno zihera na horizontu, barem za sad, čekao sam OPTE i PTKM prošle godine, dočekao obje, dobar trejd je bio i na ULJN a i na KRAS... pa i ATPL... sad ne znam stvarno, možda se nešto promijeni ali ne vidim nekih značajnijih prilika, barem ne na kraći rok. Za duži rok dobra je ADPL eventualno. TPNG ima potencijal. Možda se otvori ATPL opet, DLKV ako krenu ozbiljnije poslovati, DDJH može postati prilika ali tek kad se riješi način dokapa ili šta već tamo planiraju.. uglavnom u neradnim godinama biti će sve rijeđih prilika za brzu zaradu ali barem će ih biti, neće burza još crknut. Ali je na odličnom putu.
-
to ali i upozorili su na slabije rezultate za idući kvartal zbog corone ...
-
Gledam GOGL kojeg imam, danas je u solidnom minusu u Norveškoj... čudno ako su kejpovi tako potegli...
i btw. unatoč dobrom izvješću za Q4
-
hvala admine, ma na PD-u mislim da je jedino admin mogao otvarati teme pa mi je to ostalo od tamo. Lijepo, hvala još jednom.
-
Može molim Vas tema trgovanje na inozemnim tržištima ili nešto slično.
-
Super izvješće, čekamo kraj mjeseca
-
Pozdrav kolege, pohvale za forum, trebalo bi bojkotirati poslovni definitivno.