crobex +0,51% a bili 0,90% u minusu.
Posts by NaBiduAsku
-
-
Mislim da današnje trgovanje pokazuje poraznu činjenicu da se stanovništvo koje kupuje zalihe u samoposlugama ne bavi dioničarstvom. To je tužno, jer dok oni ne dođu na burzu neće biti prave likvidnosti i pravih zarada.
ma ne, suprotno je.. naime prodaju se dijonice da bi kupovali smeće po Lidlarama... zato pad zadnja tri dana. Ljudi prodaju dijonice.
-
da jer sam bio u zabludi i razmišljao sam kao i ti.. da su na vrhu. Međutim kad vidiš da tamo svaki dan ima neka dionica koja raste 100% a rasti će i u recesiji onda shvatiš da tamo nema vrha, ima samo vječnih prilika a na ovom ZSE smeću rijetkih prilika i mnogo neprilika.
možda je tako ali ima i upozorenja
jeli još misliš da se treba prebaciti u US
Apsolutno. Znaš li koliko je jučer dionica poraslo više od 30% u USA??
-
a što ako broker završi u bolnici?
-
ovo su danas zadnji skosi pada, vidi se da nema više mjesta za velik pad barem ne narednih dana.
-
gledam, prvo je skupljao skrivenim a sad ima i skriveni i ovaj od 3000 kom..
-
da, još se ne koristi bid u punoj mjeri... doći će i to kad tad. meni je sam virus smiješan ali taj virus može nam donijeti jako puno ekonomskih glavobolja ako nastavi. Ja sam 95% u kešu. Jednostavno me ne zanimaju dionice dok je ovakva situacija. Totalno neizvjesna.
-
Virus Corone. Ne bojim se samog virusa nego ekonomskih posljedica.
-
šta bi ovo moglo značiti za turističku sezonu bolje da i ne pomišljam. Nadamo se da će se do proljeća ovo riješiti.
-
evo stalo je. trajalo je čak duže nego jučer. već drugi dan za redom u 9.30 na HITA brokerima jedva da prolaze nalozi, sve zašteka od 'silnih' transakcija.. ne znam od kud ima ta platforma, jel iz zimbabvea ili nije do njih ali da je koma koma je.
-
Brodolomac da, oni idu na duži rok. pametni su oni. oni su pravi maheri
-
Italija -0,25... mi -3% hahahah
-
a šta fondovi rade? Imaju li oni kakvu politiku za ovakve debilne situacije kad je panika oko ničega? štite li svoje uloge ili im se živo fućka?
-
nekome je i jučer bila prilika pa je danas u neprilici. Ali samo zato jer pretjeruejmo. Mi smo heroji. Unikat.
-
u padu smo prvaci... Italija u plusu... mi smo ČUDO.
-
dobra prilika danas, sutra već neprilika? Ki će ga znat.
-
-5,16%
očekivao sam 1,5% ali ovo...
-
u svakom slučaju ovim neviđenim padom grobexa corona virus nije iskorijenjen... tako da treba biti oprezan i ne izlagati se previše dionicama... onako samo oprez. Mi smo prvaci u padavičarenju i panici i tu treba vrtiti krugove, nikako ostati dugoročno.
a opet, ako se u nekoj dionici osjećaš baš ono dobro i sigurno... fućkaš coronu
jel tak
naravno... samo kažem da treba biti oprezan jer se sve ovo desilo samo jutros u sat vremena.. a dug je tjedan još, 4,5% pada u jednom trenutku, nečuveno. A sad zamisli da stvarno bude širenja virusa, neće se pitati za cijenu, samo rušenje. Ja ću osobno radije biti u kešu i hvatati prilike za in and out ako ih bude naravno.
-
eno na OPTE netko prosuo 60 000 kom po kupnji... oprez.
-
Interactive Brokeri. Otvoriti ću temu kad se prebacim tamo u potpunosti.
Negdje sam čitao da im je mjesečna naknada (neovisno od prometa, dakle to plus naknade za transakcije) 10$, jel to tako ili neka druga cifra?
10$ ako ne trguješ...ako trguješ i napraviš 10$ u transakcijama onda poništavaš tu mjesečnu naknadu, tj. onda je nema.