a ni ovo baš nije neka fora...http://novilist.hr/Vijesti/Svijet…Europskoj-uniji
Posts by NaBiduAsku
-
-
Ameri će prije recesije možda i na 35 000.. uglavnom ovaj pad nam daje godinu dana mira... što više padnu duže će biti lijepih prilika za ulaganje.
-
ja ga ni ne uspoređujem, dijonice su pale zbog prehlade. meni smiješno ali nije da nešto hrlim u kupnju... pomalo.
-
DJIA je na 25766... i to je odlično, recesije nema na vidiku tako da je ovo s prehladom dobro došlo za hlađenje i nastavak u revijalnom tonu do kraja ove godine na ATH.
fjučersi su u minusu 2% idealno.
-
ljudi su oprezni, pušu i na hladno... iako ovo oko virusa je smiješno ali imate lijep primjer kako sve brzo može eskalirati i nestati bida. Tako je bilo i 2009.
2009 je bilo bida koliko oćeš a kada su dnevni prometi pali ispod 30m kn misli smo da gorije ne može... a vidi danas...
inaće, meni je padajuće tržište dobro leglo, na tehničkim odbijancima se skoro svakodnevno dalo uzeti dobru članarinu ali bitna je razlika kada trejdaš na prometu 100M i 20M
na vrhuncu bida na mnogim dionicama uopće nije bilo... sjećam se Valamara, bid nepostojeć... par mjeseci poslije jagma.
-
vrlina, da... ali tko je prvi prodao u ponedjeljak odmah ujutro taj je dobro napravio.
-
ljudi su oprezni, pušu i na hladno... iako ovo oko virusa je smiješno ali imate lijep primjer kako sve brzo može eskalirati i nestati bida. Tako je bilo i 2009.
-
lijepo od njega.. taman sam mu vratio natrag kupljenih 203 kom po 75 i 73,50
Ja sam mu uspio uvaliti cak po 78,5 jedan svoj dio... Zadovoljan sam.
P.s. tko je ono druko da nikad nece narasti i da je 50 kuna nerealna cijena?
hrpe njih, sad ih ni čut ni vidjet
-
evo opet udara po bidu... ludilo.
-
U svoj ovoj nakupini oko tržišta, poreznoj pohvale.
1. nisu oni odredili ovaj porez
2. poslao poštom no zeznuo broj uplate, poslali mi mail, objasnili što trebam, nazvao , ispalako se da me ne lanče, dodatnu ljubazno objasnili da neće, poslao ponovno i ispravno.
pohvalno je što te nisu kaznili, meni bi na robiju išao, nema zahebancije sa plaćanjem par iljada poreza... eventualno nekog pokupit s autom ili barem pronevjeriti više desetaka milijuna, tu se još gleda kroz prste.
-
ja sam danas poljubio vrata... četvrtkom ne primaju stranke. jadničci puno rade.
-
lijepo od njega.. taman sam mu vratio natrag kupljenih 203 kom po 75 i 73,50
-
sutra zadnji dan za predaju kapitalne dobiti poreznoj...
-
lude li dijonice.
A ti baš nikak da vidiš da su dionice, a ne dijonice. Aleluja.
Mene čudi kako neki ulažu u dijonice a ne shvaćaju zahebanciju. Očekivao sam više.
p.s. a gle ovog opet s tim nalozima na asku... a čim krene lupanje po prodaji nestane.
-
trenutno nemam puno komada OPTE ali pogledajte samo kako ovo ide... netko udari po 6,85 i odmah kazna po bidu nakon toga... kao da netko forsira pad.
-
lude li dijonice.
-
nestade i kupac. iako nikad se ne zna, stil mu je razbijački.
-
hm izvješće je dobro ali očekivao sam više.
-
uff ovaj me spasio sa 78 kn... danas dokupio na 76,50 i 74,50 900 kom...mislio da sam si uzalud shebao prosjek... super
lik agresivno skuplja, ludilo
-
Crobex +1,02% .....