1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. NaBiduAsku

Posts by NaBiduAsku

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • July 5, 2021 at 10:40 AM
    Quote from Flight
    Quote from Paulie

Prisjetimo se Alemkinih riječi prije godinu dana. Što se promijenilo pa je Alemka promijenila svoje stručno mišljenje ?

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kako su britanci zastrašivali ljude lažnim i naručenim medijskim natpisima.

https://seebiz.eu/drustvo/clanov…itarizam/257912

Idemo dalje, kako je njemački ministar naručio širenje straha: ‘Imat ćemo milijun mrtvih od covida. Dakle, model širenja korone i smrtnosti je naručen, do njega se nije došlo znanstvenim metodama, a znanstvenici su lažirali model. Ne znam da li razumijete kakve to implikacije ima i na znanost kao takvu.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…covida-15050389

I da ovakvima ja vjerujem da su cjepiva sigurna ??? S tim da se proizvođač, EU i država odriču bilo kakve odgovornosti. Imam glavu, nisam ovca, cijepiti se neću pod takvim uvjetima dok ovakvi lažovi kreiraju neviđenu propagandu straha.

Display More

Pa što ne staviš cijeli tekst? Sve je pojašnjeno u tekstu. Rizik postoji, al bolje je primiti i djelomično učinkovito cjepivo nego se ne cijepiti i moguće razviti težak ili fatalan oblik bolesti?!

Display More

Flight a djecu se cijepi jer...

• Što smo danas tržili

• NaBiduAsku
    • July 5, 2021 at 10:18 AM

prodao još malo jadroplova.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • July 5, 2021 at 10:16 AM

<3 https://www.novilist.hr/rijeka-regija/…-mi-istu-stvar/ <3

bravo roditelji, kaže dijete želim biti siguran da neću nikoga zaraziti... ali dijete drago ako se odrasli boji da ćeš ga zaraziti taj se hipohondar već cijepio a tvoji egositični roditelji toliko žele putovati i biti slobodni da su te dali cijepiti iako sa svojih 12 godina ne bi osjetio da imaš koronu. Toliko te vole. Divotica nema šta.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • July 5, 2021 at 9:49 AM
    Quote from accountant
    Quote from Sokolic

U plemenitom nastojanju da ne budete izmanipulirani, u uzvišenoj namjeri da imate svoju slobodu, što je super i poželjno, samo pazite da ne izgubite razbor i zdravu logiku

Ajde ne trabunjaj. Imao sam koronu. Prebolio. Lakše nego gripu. Bilo mi je kao lakša viroza. A skužio sam tek po gubitku mirisa da bi mogla biti korona.

Vježbam, pazim što jedem, pješačim do posla i natrag. Vikendom okrenem par km na bajku. Perem ruke nakon wc-a i kad stignem. Higijena buraz.

Svi drugi koje znam, a koji su imali problema, su bili pretili, žderali bureke, neaktivni. Plus neki uredski posao. Ili starci.

Ma sad ćeš reći da i sportaši umiru. Istina, bilo je slučajeva. Ali eto i onaj Šved se srušio na terenu na Euru. Pa pošto je bilo na telki i u prime time terminu svi su vidjeli i pričali o tome.

Tako je i s koronom: ni gripa, ni srčani bolesnici ni onkološki više nisu zanimljivi medijima. Ne nose klikove. Nisu in.

Lockdown je kontraproduktivan. Neefikasan. Dokazano neučinkovit.

Cijepiti se treba - tko želi. Prisila je neustavna.

A na šrot hranu punu šećera i ugljikohidrata, soda sokove uvesti porez kao i na cigarete.

Display More

AMEN. Bravo kolega, toliko jednostavno ali ne možeš kontra straha i paranoje sitnih hipohondara.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • July 5, 2021 at 9:44 AM
    Quote from Sokolic

Cijepljenje protiv hepatitisa je obvezno. Tu nitko ne vidi fašizam. Kako to? Kako to?

zato jer kad pobereš hepatitis imaš posljedice čitav život, ako s druge strane pobereš koronu i mlad si onda fino imaš 37 temperaturu jedan dan i ne možeš u teretanu taj dan. Ako pak imaš gripu onda si razvaljen 10 dana u bolovima i moliš boga da stane... e sad mene zanima ako od gripe doslovno crkavaš i ne moraš se cijepiti a od ovog smeća imaš 37 jedan dan i na nogama si koji je vama svima k.... :D

Quote from Marielena

Naravno da se tice svih ukljucenih, ali ne bih rekla da clanovi vlade brinu o Vama ili meni. Brinu kako ostati na vlasti.

ne kuži taj to. :D

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • July 2, 2021 at 3:43 PM
    Quote from Moller

Vili ne zameći kavge 8o

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ndex_tid=129637

baš smo si bili dobri do sada, a nisi ni Dijanu uspio pelcovati šunje

ide ovo polako u fašizam.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• NaBiduAsku
    • July 2, 2021 at 1:31 PM

Pozdrav, slažem se sa svime iako ne znam o čemu pišete ali se naročito slažem da treba potaracat bandu.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • July 2, 2021 at 11:58 AM
    Quote from Parica
    Quote from NaBiduAsku

pa vidiš da se na poslovnom forumu više zbrajaju zaraženi nego što se zbrajaju zaduženja i rupe u proračunu... ljudi su pogubili busolu i potpuno su poludjeli. I da još malo naživciram brojače šmrkavih, neću se cijepiti, baš zato.

Ma nasa percepcija COVIDA je potpuno nebitna...jedino je bitno sto kaze glavni "slikar" EU...ako te zacrveni ode sezona i miljarde prihoda (ali doslovno)...

pa ćemo skidati gaće i cijepiti se. nope ;)

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • July 2, 2021 at 10:00 AM

neću ulaziti u dublju raspravu jer je to nemogića misija s ljudima koji su da ne kažem što... samo bih zamolio komentar na OVO i kako će mi cijepivo pomoći??????????????????????? I tko je tu idiot?

https://dnevnik.hr/vijesti/korona…a---656482.html

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • July 2, 2021 at 9:57 AM

pa vidiš da se na poslovnom forumu više zbrajaju zaraženi nego što se zbrajaju zaduženja i rupe u proračunu... ljudi su pogubili busolu i potpuno su poludjeli. I da još malo naživciram brojače šmrkavih, neću se cijepiti, baš zato.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 3:55 PM

ovo neki fond vraća grobex iznad 1970 agresivno na RIVP, svaka čast, tako se to radi.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 3:46 PM

evo neće baš biti dijeljenja dijonica ali će biti dijeljenja packi... https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…otpora-15084932

a kad se samo sjetim onih scena kako stižu cijepiva s oružanom pratnjom :D

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 3:27 PM

Mi smo uvijek u pogrešnom timu... to je borba dijoničari vs dijanjičari.... i uvijek pobijede dinaroidi, tako je to kod nas.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 2:27 PM
    Quote from Marielena
    Quote from NaBiduAsku

evo prilike za zaraditi 1000% https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…8d1d6356705.pdf :D

najbolja burza na svijetu

odriješili kesu 5,52 kn po dijonici.

p.s. ovo je zajebancija.. možda ima guštera ovdje.

To ako imate manje od 100 dionica ili?

da... ali vidi se da je to pošten svijet, altruisti i domoljubi <3

ako imam 96 komada i kupim 4 jel to znači da idem u Remetinec?

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 2:18 PM

evo prilike za zaraditi 1000% https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…8d1d6356705.pdf :D

najbolja burza na svijetu

odriješili kesu 5,52 kn po dijonici.

p.s. ovo je zajebancija.. možda ima guštera ovdje.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 12:47 PM

Nisam puno uzeo oko 36 kn... sakupio 577 kom... prodao... ja zadovoljan. E sad ako bude prilike u ponedjeljak kad uđe u redovan režim možda opet bude šanse za ulaz.

a i iskreno nisam očekivao ovakvo čišćenje.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 12:41 PM

nije loša ideja, možda bi burza živnula :thumbup: ^^

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 12:34 PM

Jesen će biti gadna, ovaj soj posebno ide na djecu.

Files

soj.jpg 163.1 kB – 0 Downloads
  • PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 12:26 PM

bilo šuplje, čekali smo niže jbg :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 11:53 AM
    Quote from trial
    Quote from NaBiduAsku

budimo realni nije tako loša godina... bilo je dobrih i biti će još boljih prilika. Nisam swe iopće nadao iole dobroj godini a sasvim je dobra u mom slučaju.

Da, da, sljedeća dobra prilika iza DLKV-a će biti Đuro i Varteks. Sve super.

:( X/ :rolleyes:

sve je moguće... možda i Dlkv bude interesantan... ali treba više izdanja, toga nam kronično fali.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt