1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. NaBiduAsku

Posts by NaBiduAsku

• Što smo danas tržili

• NaBiduAsku
    • July 20, 2021 at 1:24 PM

ipak ni danas nije bio uzaludan dan... spasila INGR, +4000 kom 12 kn, - 3000 kom 12.50.

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 20, 2021 at 12:13 PM

+ 1000 kom Lenca... vjerujem da ćemo uskoro gledati pune dokove https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…metara-20210331 , sad su poprilično puni ali djeluju prazni, međutim ima još mjesta. Pozdrav svima i mirno nam more. Voli vas vaš dijoničar.

• NaBiduAsku
    • July 20, 2021 at 12:02 PM
    Quote from Nevera
    Quote from NaBiduAsku

ne znam što je smiješno. brodova u remontu jedva da ima. Ili sam se vozio iznad 3.maja?

Škver je prazan. Na DOKU Ri 38 brodić od Jadrolinije i na vezu 9 Delfin koji služi za smještaj. Obnova doka 11 da prodaje registar i da služi svrsi dok se riješi nabava novog doka. Nista čudno i planirano , treba ljude odmoriti.

Quote from NaBiduAsku

ne znam što je smiješno. brodova u remontu jedva da ima. Ili sam se vozio iznad 3.maja?

trebaju da. izvinjavam se što nisam pojeo LSD i vidio pune dokove. evo stavljam se na kupnju kako bih i ja mogao pisati sve najbolje.

• NaBiduAsku
    • July 20, 2021 at 11:51 AM

Uglavnom nema mjesta u brodogradilištu, Dlkv ide smanjenje 100 u 99, DDJH ide dokap po 20 kn... sve ružičasto. Nema mjesta javi, samo san. Pozz

• NaBiduAsku
    • July 20, 2021 at 11:44 AM

pa to je suludo, godinama se kupam u Kostreni i zaista nikad nisam vidio tako malo brodova na remontu.. i to je drukanje. Prije bih rekao konstatacija... a da ne govorim da je kolega pitao šta se događa... pa sam odgovorio nakon što sam jučer tamo prošao. Evo ispravljam brodogradilište je puno kao šipak. A jadno da jadnije ne može kad se to smatra drukom. Pretpostavljam da je druk i pad cijena za 50 % u zadnjih ne znam koliko mjeseci ili mjesec dana... ne pratim toliko ali znam da se dijonica iskorigirala značajno, vjerojatno i dijelom zbog navoza... uglavnom zaboli me za VLEN. Dabogda ode na 100 kn. :sleeping:

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • July 20, 2021 at 11:33 AM

ljeto je i smrtnosti su manje kao i težina simptoma. vidjet ćemo na zimu jesmo li out of the woods.

• NaBiduAsku
    • July 20, 2021 at 10:48 AM

• NaBiduAsku
    • July 20, 2021 at 9:48 AM
    Quote from SIMKE

Ekipa jel neko zna što se događa? dionica lijepo raste zadnja dva dana, a prije par dana nije bilo kupnje ni za bitno manju cijenu.. Istina bliži se izvještaj za Q2..

jučer sam prošao iznad Lenca, nikad praznije.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• NaBiduAsku
    • July 19, 2021 at 3:41 PM
    Quote from Moller
    Quote from mitkko

CROBEX apdejt

Eto nas blizu prve zoni podrške na 1927, tu bismo trebali vidjeti nekakav odbijanac. Za daljnju prognozu trebamo prvo vidjeti kakva će biti reakcija u ovoj zoni - moguć je nakon odbijanca i daljnji pad do 1890, ali je moguće da vidimo retest ove zone, pa higher low i onda nastavak rasta. U svakom slučaju, sve će biti jasnije kroz sljedećih par dana.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

mislim da je ovo sve što smo dobroga vidjeli u izvedbi crobexa za ovu godinu, puno se svega negativnoga opet pojavljuje, samo još da vidimo izvješća za Q2 i dok suci odsviraju kraj sezone, jednostavno ne vidim što bi to moglo potaknuti crobex da prebaci 2000, možda kolektivna ostavka Stožera i Vlade

kraj ovog cirkusa bi sigurno rezultirao ogromnim rastom na svim burzama pa tako i na našoj.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaBiduAsku
    • July 19, 2021 at 2:12 PM

zamislite tu vijest u USA ili bilo gdje drugdje, rast BDP u 2Q 18% a index roni -0,66%, samo kod nas tog ima. ^^

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 19, 2021 at 1:13 PM

to se zove nepresušno vrelo na asku iako djeluje da je šupalj. fatamorgana.

• Što smo danas tržili

• NaBiduAsku
    • July 19, 2021 at 11:43 AM

vratio natrag dio prodanog po 426 i 420. Čekamo niže ako treba.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 19, 2021 at 10:16 AM

Barem nije dosadno. :)

• NaBiduAsku
    • July 19, 2021 at 10:12 AM

1200 kom po bidu.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • July 19, 2021 at 9:48 AM

korone ima i doći će 4. val to nitko ne negira, mene zanima vaše mišljenje o ovoj izjavi hej mladi hitno se cijepite pobit ćete nam starce... valjda bi bilo logičnije hej starci hitno se cijepite i zaštitite se?

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • July 19, 2021 at 9:40 AM
    Quote from zlocesti

https://www.novilist.hr/novosti/hrvats…al-vec-zapoceo/

Možemo mi to gurati pod tepih, al' izađe na vidjelo

:D dobro da li vi išta razumijete?

Čeka nas teška jesen i zima i nećemo se tako lako riješiti covida. Mladi bi se trebali osvijestiti i odmah se cijepiti jer još i dalje ne shvaćaju da necijepljenjem ugrožavaju svoje starije članove obitelji i sugrađane koji mogu razviti teške komplikacije i umrijeti od ove bolesti, rekao je šef splitske Infektologije.

tko išta gura ispod tepiha?? Ako si star i bojiš se da ćeš umrijeti CIJEPI SE. Jel to tako teško za shvatiti zločesta? ILi sam ja šenuo?

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 16, 2021 at 2:52 PM

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…3efbd5f5473.pdf

evo ga, sve

• NaBiduAsku
    • July 16, 2021 at 10:54 AM

hoćel' ovo piškiti ili kakiti? Tik tak.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • July 16, 2021 at 10:51 AM
    Quote from st-brajo
    Quote from Paulie

Ujedinjeno Kraljevstvo jučer 48.553 slučajeva, što je rast od 6.000 slučajeva u odnosu na prekjučer, približavaju se svome rekordu kojeg će vjerujem oboriti za desetak dana uz procijepljenost od preko 80%.

Samo neka naši i dalje tvrdoglavo forsiraju cijepljenje bez da netko stane na loptu, te se upita što se zapravo događa.

događa se upravo to da širenje virusa jača, ali simptomi slabe.

koliko je cjepivo uzrok tome, a koliko prirodan ciklus samog virusa, to ćemo saznati tek kad se histerija smiri i netko napravi znanstveno istraživanje.

ali ovo sve skupa sve više sliči na neki globalni pokus i pravo je pitanje što se krije iza svega ovoga.

al činjenica je da onaj tko bude imao kontrolu nad podatcima koje skupljaju trenutno virus/potvrda tracking aplikacije (koje se lako sutra pretvore u nešto drugo), u svojim rukama ima gotovo pa neograničenu moć i kontrolu nad skoro cijelom populacijom.

postoji razmišljanje da će te aplikacije sutra biti i novčanici za digitalne valute centralnih banaka i da ćeš na jednom mjestu imati podatke o nečijem zdravlju i da ćeš mu određivati koliko će novca imati i na što će ga smjeti trošiti (to slično se već događa u Kini, btw.).

hoće li to dovesti do ekstrema kao u filmu In Time ili će se ipak ukaziti neki glas razuma u vidu nekih "bijelih hakera" koji će cijelu stvar uništiti, to ćemo još vidjeti.

ali, po svemu sudeći, srljamo u globalni totalitarizam u kojem su ljudi samo "meso" potrebno da neko skuplja podatke, sve kontrolira i na tome zgrće milijarde.

btw., svi znamo da to već rade multinacionalke koje imaju "nalijepnicu" ESG prihvatljivo i u koje će se slijevati naše mirovine, ali će ih njihovi saveznici iz G20 sad, eto, oporezivati sa pišljivih 15%, kao da poruče svima da i "narod" tu ipak mora nešto iz svega toga dobiti.

btw., te korporacije već kontroliraju sve servise "u oblaku" i ako hoće, bez problema mogu nekoga totalno neprimjetno uništiti, oduzeti imovinu i slično, a to će moć još i više kad se sve živo izdigitalizira (npr. zemljišne knjige i slično) - ako se negdje upali "alarm" da pojedinac ima više nego su centrali planeri zacrtali da može imati.

tako da ćemu uopće u nešto ulagati i težiti bogatstvu ako je poruka Svjetskog ekonomskog foruma - You will own nothing and be happy, a centralne banke će ti naređivati di ćeš trošiti novac koji ti one pošalju da budeš happy.

i, što je najgore, ti kao pojedinac tu nećeš ništa moći protiv toga napraviti.

i onda je nekome Yugoslavija bila loša :S

Display More

ne bih baš išao toliko daleko. malo mi je ta teorija preekstremna za sad. ne volim krajnosti, više sam za neku sredinu. ima ovih koji bi cijepili sve živo i mrtvo jer mu veliki brat tako kaže a ima onih koji kažu da je cilje depopulacija, da se virus širi 5G mrežom itd...

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • July 16, 2021 at 10:32 AM
    Quote from Jure

Evo nešto zabrinjavajuće. Upravo cijepljeni, a ne ne-cijepljeni su generatori novih virusnih varijanti.

Lauc: Delta varijanta učinkovito se širi među cijepljenima

https://www.seebiz.eu/drustvo/lauc-d…pljenima/261728

čekamo relativizacijski doleprst od kolega koji ga upražnjavaju kad primjete otpor fašizmu.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt