1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. NaBiduAsku

Posts by NaBiduAsku

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 28, 2021 at 2:25 PM
    Quote from ivomirjana

Gdje mogu vidjeti izvješće od jučer za 2. kvartal?

izvješće je sutra.

• Birtija

• NaBiduAsku
    • July 28, 2021 at 12:35 PM
    Quote from Moller
    Quote from Jure

Čudno da su one po nižoj cijeni poništili a onu po višoj cijeni nisu.

e Jure moj !

od 1.15 ' -2.30' , znaju stručnjaci da cijenu treba udeseterostručnjiti

pred 14 godina smo imali svejtsku burzu.

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 28, 2021 at 10:11 AM

gdje je onaj koji je jučer počastio rođake a srećom i mene po 40 kn nižim cijenama i ljetnom rasprodajom unatoč brutali od izvješća. SRAMOTA

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• NaBiduAsku
    • July 27, 2021 at 2:46 PM

dokoni uhljebi. riječ.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 27, 2021 at 2:16 PM
    Quote from JosefBeuys

Ostala je ona po 99,80kn

da. ma super.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 27, 2021 at 2:13 PM

evo poništene su sve današnje transakcije.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 27, 2021 at 1:14 PM
    Quote from Meri
    Quote from NaBiduAsku

dobro i tko ima tu količinu papira ako je provedeno spajanje 100 u 1 ??? Jedino konsolidator. Mislim ovo je cirkus.

kvart je vidio, ja sam vidio... ima li još netko tko je vidio ili je Elvis ipak mrtav.

Kako kod nekih brokera nije moguće trgovanje, vide se stare dionice i sl., opšti kurcšlus, moguće je da su se u jednom trenutku pojavile stare količine dionica.

ne razumijem kako je to moguće ali bilo je 19 000 dionica na asku po 0,91. Jel to normalno?

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 27, 2021 at 12:56 PM
    Quote from kvart99
    Quote from MickeyM

Meni nije jasno i baš se pitam hoće li cijenjena hanfa upitati ove što stavljaju ogromne naloge pa ih tik pred trgovanje povlače, zašto to rade?
    Mene davono su pitali za nekih bezveznih 1000 komada nekog papira, ma ne mogu to zamisliti ali ja nisam niti dražbu pokrenuo samo sam na prodaji s istom cijenom bio i nalog povukao!
    Ajde sada znalci i budući hanfa manovi što kada i kako se nekoga nadzire a nekoga ne!?

Imate u potpunosti pravo, kolega.

Ovaj - ne samo što je pokrenuo drazbu sa 1000 kom MKV naloga - čime je indikativna cijena spustena sa zadnje od 60kn na 0,91kn, nego je kasnije podebljao količinu na 19000 kom na MKV cijenu i u zadnji čas otkazao nalog.......onda je bilo jasno da uopce nema namjeru da pustiti ga da se izvrsi.

Hanfa je na potezu.

a tko ima 19 000 kom uopće? Nakon spajanja? Jel moguće da do spajanja još nije došlo?

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 27, 2021 at 12:54 PM
    Quote from kvart99

Tako je.

Ja sam odmah zadao nalog telefonski preko Agrama na 0,93 kn i u jednom času je zaista izgledalo (da je transakcija provedena tada) da ću kupiti cca barem par tisuca komada po toj cijeni......

Wishful thinking.......

dobro i tko ima tu količinu papira ako je provedeno spajanje 100 u 1 ??? Jedino konsolidator. Mislim ovo je cirkus.

kvart je vidio, ja sam vidio... ima li još netko tko je vidio ili je Elvis ipak mrtav.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 27, 2021 at 12:50 PM
    Quote from Flight

Mislim, ti ne znaš ni što je ask, a što bid-.... o čemu mi to raspravljmo....

nisi vidio... znam ja dobro što je ask što je bid, i sad mi je krivo što nisam screen sejvao. bilo je cca 19 000 kom na ASKU i davalo je referentnu 0,91 kn, malo prije kraja dražbe nalog je povučen. Nisi to vidio?

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 27, 2021 at 12:47 PM

kažu neki da su ovo trenutno stare dionice i da recimo ovih 80 kom koji su prošli, da su to stare dionice, ali kako je onda u jednom trenutku netko stavio 19 000 dionica na ask na 0,91 lipu??

• NaBiduAsku
    • July 27, 2021 at 12:37 PM

evo ga skriveni silovatelj je prodao svojoj ekipici i odmah skok za 20 kn.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 27, 2021 at 12:33 PM

šta je sad ovo, referentna cijena 0,91 kn

može netko objasniti što se događa :D

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 27, 2021 at 12:30 PM

jesu ovo počele nove dionice svitati na asku?

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 27, 2021 at 12:26 PM

ne znam dal da kupim, na 60 kn mi piše da je dijonica rasla 7400% mislite li da je ovo dobra prilika za ulaz?

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 27, 2021 at 11:49 AM

rekao bih da kupuju oni koji su kupovali u dokapu... šta im je malo stati na bid, pokoju kupiti i dignuti si prosjek na 10 kn i par lipa... a onda kad se zaboravi ide iskipavanje po stabilnom bidu.

+12.375% evo skromne dobiti za neke.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 27, 2021 at 11:36 AM

evo je već na 99,80.. ovo je sada blu ćip.

• NaBiduAsku
    • July 27, 2021 at 10:44 AM

ovaj skriveni nije još čuo za izvješće? ili ima skrivene namjere, alo rođače.

evo još jedan po bidu i ode u minus. Dugo ne vidjeh slabiju akciju prije izvješća kao ovo ljeto.

• NaBiduAsku
    • July 27, 2021 at 10:31 AM

brutalno izvješće mora se priznati https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…28a1176ab5b.pdf

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 27, 2021 at 9:53 AM

Ma samo je bitno kada dolaze nove dionice na burzu... ovo sad na neki način i dalje se trguje samo starim dionicama koje su išle 100 u 1... realno da danas i dođe cijena do 80 kn izašli bi s nulom... međutim kad dođu nove nisam baš siguran da ćem cijena biti viša od 80 kn. Pa nove su izdane po 10 kn!

1. Privacy Policy
  2. Kontakt