- malo atpl kupljene po 470.
Posts by NaBiduAsku
-
-
Izgleda da si usao.
Tankerska nevažeća, svašta
Ne zele vecinskog. Drzava je uplela prste.
Za nas male dionicare je ovo bolja situacija.
ja bih radije jednog vlasnika koji neće prvom prilikom prodavati dijonice... ali ok..
-
-
kupio natrag prodano po 479, 484.
bit će za kore od bureka
burek po burek - pekara
-
Poklopite i moje naloge kad je takva žurba😀 stalno netko mete ispred mene....moram zaukružit brojku
ovaj put bi moglo niže... ja čekam ispod vas.
-
znači od vas smo kupovali. hvala
-
Još kad krenu prodavat ovi iz socijalističkih spavaonica ERNT-a, ADPL-a, ADRS-a, HT-a... puno su bolji stanovi prvi red do mora...
-
kupio natrag prodano po 479, 484.
-
ovom je ostalo par tisuća komada, zato rast. do 10 je vani.
-
meni ova današnja kupovina sliči na kolegicu Kvark
-
započeo kupnju prodanog na 489-490.
Što te ova Ivana 7 nevoli....što si jos se zamjerio......
evo sad i tebe ne voli
prodao dio kupljenog nakon kupovine započete prodajom. na 479 i 484.
+jdpl mnogo, dio prodao... ostalo kieseljenje za razine 70+
ima tu još tog ali neću sve pisati kao što ni inače ne pišem jer ima svakakvih ljudi, ovaj forum to dokazuje.
-
započeo kupnju prodanog na 489-490.
-
upalo LKPC, čekamo niže.
-
samo zato jer ovdje likvidnost dolazi na mah... imao sam 1300 kom kupljenih po 44 kn prosjek... zatim sam to prodao kako je dalje rasla... jer sam bio previše izložen a dionica jedva likvidna.. za to vrijeme je ATPL ludovala. Onda je dugo bila na razinama od oko 60-70 kn pa sad neko vrijeme na 85-90... svaki put riješim dio kad dođe likvidnost ali redovito na ovakve dane kad se desi jači rast. Mogu ja opet podebljat, do 150 kn masa je dijonica još. Pomalo.
p.s. neki ljudi misle da kad netko proda da je onda to to. Nije to, to, uvijek postoji buy button.
-
prodao 2/3 ULPL kupljene nisko, nisko.
-
ipak se kreće
-
ne mrda ovo. imam nešto komada, kupio bih niže, ne ide, prodao bih više, ne ide... hodl.
-
GOGL je vani sa 9,50 u par dana došao na 12,50... mi 3% ma divno.
Kakva je to usporedba gogl se vrtio oko 9,5-10 zadnjih mjesec dana i sad je na 12,17, dok se ATPL vrtila oko 400-410 sad je 485, nema logike s kojom je to pomak 3% ako se usporedjuje isto vremensko razdoblje.
bio je Gogl 10.80 pred 5 dana... ali nema veze, pozdrav kolega i samo naprijed, tu smo da pratimo, sve 5
-
Svatko ima svoj stil. Ali treba gledati ipak i na tehničku... ali onu najosnovniju... ne one crtkarije. Zdravoseljačku. Dovoljna je.
-
500 kn je dosta jak otpor gledano na duži period. ljudi pametno malo pokratili pa se lako vrate.