ostaju oni ali fondovi odlaze, mislim da se opet aktivirala jača prodaja. Oprez.
Posts by NaBiduAsku
-
-
+malo ADPL na 100-101.. čekam niže. Pa da vidimo gdje će.
-
Francuski automobilski gigant, uz Macronovu podršku, unatoč sankcijama nastavlja poslovati u RusijiDruge velike kompanije objavile su kako ne mogu natjerati svoje ruske partnere koji posjeduju franšizu da prestanu s radomnovac.jutarnji.hr
ovi ostaju .
-
Cijena Prodaja 440,00 72 443,00 10 444,00 69 445,00 150 446,00 48 447,00 119 448,00 47 449,00 80 450,00 170 451,00 318 452,00 30 453,00 39 454,00 178 455,00 173 456,00 40 457,00 15 458,00 35 459,00 15 460,00 66 461,00 15 Odjednom nestadoše oni silni nalozi od 100,200,300,700, i 900 komada....nije valjda da će se počet lupat po asku.
stvarno koje igrice na ovoj dionici... realno ovo bi trebala biti zvijezda burze što zbog free floata, što zbog trenutnih vozarina... ali takvo nam je TK, baš ovakvo kakva je ona. a evo sad vidim da je GOGL u plusu iako ima kejpove koji su u minusu. Mi smo no comment.
-
Ovaj na bidu vam dva, tri rada dana stalno diže cijenu,a da ne kupi ništa...kad se izmakne sa bida, da cijena ne propadne u ambis?!
o kupio je kupio... on je kupac transakcije u 09:47.48 i uvjeren sam da je dokupio.
-
evo jedan prijedlog... ako netko komentira kao recimo Zločesta na temi Komentari trgovanja da je kupila Viro a ja na to odgovorim da sam ga malo prodao i ako se zbog toga mene isključi na par dana a kolegica koja je inicirala post ne bude isključena onda je moj prijedlog da se hitno malo prouče pravila i da bude jednako za sve jer ovo nema veze s mozgom
Kolega, vi ste komentirali na temi tehničke analize, bez da ste objavili vašu tehničku analizu. Kao rezultat toga dobili ste upozorenje da sadržaj ne odgovara temi, a objava je premještena. Sama isključenja dodijeljuje forumski softvare automatski, na način definiran u pravilima foruma.
da, moja greška, bilo je na temi tehnička. ipak, samo sam odgovorio na upis kolegice, ja sam isključen a kolegici je samo izbrisan post.... malo pre strogo. Pozdrav.
-
evo nas na samo +36% a bilo toga ko plijeve na 25-30 kn. Možda netko udijeli još koji komad ispod 50?
-
evo jedan prijedlog... ako netko komentira kao recimo Zločesta na temi Komentari trgovanja da je kupila Viro a ja na to odgovorim da sam ga malo prodao i ako se zbog toga mene isključi na par dana a kolegica koja je inicirala post ne bude isključena onda je moj prijedlog da se hitno malo prouče pravila i da bude jednako za sve jer ovo nema veze s mozgom
-
Da, bit će 1 dijonica za 1 kg šećera, osim ako u PSN ne razvodne te dijonice (ne šećer)
kada se već švrlja po tehničkoj, vidljivo je da nam samo treba potvrda PSN i mogli bi se vrlo brzo otimati po 65-70 na putu prema 100. a cijena šećera ? e to je stvar psihologije, sada je aktualno ulje, kao isto jedna od nezdravijih namirnica, ali eto ljudi vole paničariti za nečim što mu možda uopće nije niti potrebno
kad je ta potvrda? može podsjetnik? cca... otprilike
-
a ja ga zericu otpustio... svako malo netko da niže pa se mislim trejder si, prodaj više postavi se niže, pa ako prođe prođe
-
ima li netko za preporučiti neki commodity ETF a da je i za retail investitore? Zanima me.
edit, našao.
-
uskoro i u našem gradu? Čika Schwab vas gleda https://www.jutarnji.hr/video/news/tuz…secera-15171759
-
Vlada ukinula pravilo ‘2 za 1‘ - otvoren je put za val zapošljavanja u državnim i javnim službamaNovom odlukom Vlada je uvela pravilo "1 za 1", pa je zapošljavanje moguće ako je radno mjesto praznowww.jutarnji.hr
lakše se diše.... predlažem, porez na kapitalnu dobit od 60%
-
glavno da se kraljica batrga na 430 kn... čeka se smak svijeta da padne 3x jače od stranih brodara.
-
i ovo je malo veći broj
INGR DEBAN DANKO 200,000 1.48% 643,905 respektabilna količina... bome.
-
Konzum
Mercator
Jamnica
Pik Vrbovec
Zvijezda
Belje
Tisak
Roto
Vupik...
Fin portfelj kompanija je pod Fortenovom, slažem se sa D_artagnan, stvarno bi bilo lijepo kad bi mirovnici i naše jače kompanije ušli u vlasništvo tih 40% koliko navodno Sberbank posjeduje. Srce mi pukne od tuge kad se sjetim Leda i gore nabrojanih kompanija kojima je vlasnik sada stranac, užas.
Jel itko zna vlasničku strukturu Fortenova grupe?
i meni. i svima nama bi mnogo značilo kad bi te firme i dalje bile izlistane na burzi... druga burza bi to bila
-
šuška se o sastanku Putin - Zelenski... ne bi bilo loše da sve ovo stane.
-
Đastin Trudo je gori i od Putina, samo on ne udara po tuđinima nego po vlastitom narodu. Okot.
-
vratio natrag malo GRNL.
-
jučer je definitivno povučena kočnica nakon onog udara do 113. Nakon toga su se aktivirali fondovi i stavljali na prodaju, međutim nije falilo ni kupnje, tako da treba pratiti što će biti dalje i ne izlagati se previše... brzo se sve to promijeni... meni paše sve. Kraj rata najviše bi se odrazio na cijenu baš ove dionice, treba i to imati u vidu... sve drugo već se poprilično oporavilo.