Kineska tvrtka s prihodom većim od 100 mlrd. dolara pred propasti. Što to znači?
do srijede to znači opću propast i paniku, u četvrtak to znači hello suckers.
Kineska tvrtka s prihodom većim od 100 mlrd. dolara pred propasti. Što to znači?
do srijede to znači opću propast i paniku, u četvrtak to znači hello suckers.
awww
Sa željom da se djeca osjećaju što ugodnije, liječnici i sestre nosili su uši Mikija Mausa, a doveli su i klauna koji je izvodio performans.
Puno je teže cijepiti djecu, ali predstavlja veće zadovoljstvo. Znate da će biti zaštićeni i da neće imati ozbiljnih komplikacija niti će umrijeti od covida, izjavio je dr. Mengele
Partija kaze da nije to grande to fail, da moze i u provaliju.
Partija daje signale da nece spasavati.
Nece ako im je cilj sprijeciti rast balona i zele spustiti cijene nekretnina.
Kinezi imaju fin mugucnosti da to rjese a ako se oni ne boje za evergrande zasto da mi strahujemo?
zato jer smo mi veći paranoici od pape u padu i najveće nevjerne Tome u rastu.
mislim da tržište svim silama želi bilo kakav povod za korekciju, ovo će do srijede biti riješeno. I onda opet UP.
da, baš sam sad htio staviti. Prvo sam pomislio da nije ex div ali znam da nije... ovo je brutalan pad, neviđen. I ipak mislim malo pretjeran... bo.
Štrumfovi moji, ovo ne valja
Ogroman promet u prvih 15 minuta, skoro kao cjelodnevni u neke dane, uz pad cijena....... rasprodaja.
Evakuacija
zato treba igrati na obje karte. i onda nema panike, samo prilike.
dogovoreno. 1000 kom. nek se dogovore tako a ne malo po malo.
Koliko je već u plusu onaj skrivač od jučer?
500-510 kn je jako bitan i jak otpor. Treba vremena i hrpa uvjeravanja i dokazivanja ali kad tad će proraditi aha efekt.
Da ja bih rekao zona od 450-550 mozda i do 600 su jako bitni otpori koji su se formirali kroz zadnja dva desetljeca treba strpljenja i momentuma da se skupi za to sve skupa prec na novu razinu ali ako prodje onda je ovo jako dobra zona podrske poslje, dobro je sta cijena sada u toj zoni otpora nema zasad volatilnosti tj korekcije neke vece samo je usporeno kretanje, a vidljivo je i povecanje volumena na onim zonama prije ovog rasta u odnosu na zadnje desetljece pa valjda i to ide u prilog nekoj akumulaciji za duzi period na tim razinama sta bi predstavljalo manje raspolozive robe u rastu barem dok dugorocni outlook je postojan.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
ako 500 kn postane nova potpora sljedeći vrh je n cca 700 kn... a iznad 700 je nebo granica. Ali realno 700 je dostižno. Za dalje samo ako vozarine budu dugo na ovim razinama.
Da, pomahnitala rulja prijeci ulaz policiji, a ono 5 ljudi😂
Gledaju li nasi novinari sto se dogadja u Sloveniji?
sve je to kupljeno, eno Šprajc se srozao do neprepoznatljivosti, gadljivo je to sve gledati. čitati. Malih fašista ispod svakog kamena. Ali još ima i puno normalnih ljudi. Ove širitelje straha stići će karma.
500-510 kn je jako bitan i jak otpor. Treba vremena i hrpa uvjeravanja i dokazivanja ali kad tad će proraditi aha efekt.
Povlaštene informacije: Preuzimanje broda za prijevoz rasutih tereta na upravljanje https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…2b401db41e4.pdf
baš sam to htio zalijepiti. međutim do 130 hrpa naloga, neće nigdje pobjeći. Za sad. Dalje ćemo vidjet. Nemam ULPL.
Sad mi žao da nisam upisao koliko sam si u početku zamislio...ali sam smanjio jer sam se bojao ponavljanja nekih prethodnih IPO-a koji nisu baš nešto briljirali, pa sam si rekao lako ću dokupiti na burzi ako bude likvidnosti a ako ne bude onda je dobro da ne upišem baš puno. Trebalo je upisati puno čini se
skriveni na JDPL, već je kupio 1000 kom, želi još 1000.
da, ja i opat Držiha smo to prodali na 500 kn, samo što je on to uklesao u neku ploču a ja sam ponovno ulazio i izlazio. Šort skviznio sam ja nju više puta... Opat ne, on leži na plaži u Baškoj. Rano ušao čoek.
jedva nađeš ali je bar istinit a TK uz sve nedaće i poneku pljačkicu i dalje pošetnija burza od onog američkog zla a o botovima i navlakačima tamo da i ne govorim.
evo i Saponia se oglasila.... samo se ne zna po kojoj cijeni....
koliko bi mogli dobiti po dijoni? Netko je imao info ono sa 700 na 800.
GOGL već na 4%, jučer isto rasli.... mi čekamo... princa na bijelom konju?
imam naloge na 480 pa na niže... možda ima neki dobrovoljni davaoc.
Imam neki filing da bi ovo danas ili sutra moglo eksplodirati...previše je pozitivnih impulsa....
danas, sutra ili za 10 dana svejedno je. Desit će se.
da prodam stan 1/3 bi išla ovdje, dosta u HPB, ERNT, PODR i KODT
na banci kamata NULA, ne znam što ljudi čekaju. Ali njihova stvar, umjesto da pokupe neke dobre dijonice sa ZSE pokupit će negativnu kamatu i inflaciju.
GOGL već na 4%, jučer isto rasli.... mi čekamo... princa na bijelom konju?
imam naloge na 480 pa na niže... možda ima neki dobrovoljni davaoc.