brodari baš zapeli. pa time i burza. sreća pa idu izvješća... kad je ono bankrot amerike?
Posts by NaBiduAsku
-
-
zašto RIOT zaostaje za MARA-om? Uvijek je RIOT bio nešto jači ili su se neko vrijeme pratili. Što se tu desilo, molim upućene.
-
BDI 4854 (-208)
BCI 7767 (-695)
BPI 4065 (+42)
BSI 3576 (+34)
BHSI 2021 (+1)
cijela burza je taoc kejpova
a zapravo sve drugo raste.
-
izašla su konsolidirana...
-
Novartis je nadrobio nekoliko pozitivnih vijeti na nekoliko atraktivnih područja 8 misleć na to da su atraktivna jer do sada nispu puno pomaknuta): makularna degeneracija i multipla skleroza, no farmaceuti su uvijek hod po jajima.
ne znam jel će stati... ali ovo bih mogao staviti u potpis
naravno, uz Vaše dopuštenje kolega
uz obvezno navođenje izvora
možeš ako mi prevedeš
-
Izgleda idemo iz brodara u građevinare i ljekove...
a treba se i nasapunati dok još ima ispod 900 kn.
-
+JDPL
Hvala drhtavim ručicama i capovima na pojačanju portfelja!
držim se po strani dok se ne vidi neka promjena i gdje ovo vodi.. inače bih hvatao sve po 75. ovako neka sam i falio ali mirno spavam... ne kužim ovaj pad vani.
-
Skoro svi psići prebačeni u fiat. Plodnost: 300-350% u 10 dana.
javljaj dalje kad nešto nanjušiš.
-
Rekao bi da vani drukaju brutalno i to potkrepljuju sa dovoljno dionica za short za razliku od ovdašnjeg sofisticiranog druka i bez municije za short
. Upss možda samo nešto malo od onih koji su ih dobili na poklon
.
Vani ljudi pisu da je to cista manipulacija na brodarskim dionicama. U Americi ulazu svi, i onda je netto rezultat da je prosjecan ulagac zapravo nepismen skroz i kad par mahera temeljem neke lose vijesti nadruka histeriju lako postignu s vrlo malo love da trziste ide kud zele.
Ovaj forum ovdje je kraljevski nobelovski institut za one tupane tamo. Pa oni su uspjeli postici da Tesla kosta vise nego svi carmakers na svijetu zajedno, a ne proizvodi niti 1% automobila. I ni nece. Niti ce ikada imati prihode niti tolike, a kamoli neke vece.
Ovdje ljudi, opeceni vec sto puta, i gledaju neke fundamente, vani ni najmanje. Samo hype, samo prica, samo ajmo.
potpisujem, meni ona američka burza već neko vrijeme liči na druk-fomo fest koji podsjeća na trgovanje kriptom i na beskrajnu legalnu ponzi kockarnicu. Da kojim slučajem Magma kotira tamo vrijedila bi 50$ a o Saponijama, Hapebejima i ostalim brutalno podcijenjenjim hrvatskim biserima da i ne govorim.
-
da, sad se ne može ni tiho skupljat. kupnja postojana.
-
Vlada donosi uredbu kojom će na 30 dana ograničiti cijenu goriva, otkrivene i cijene!Andrej Plenković je na sjednici Vlade objavio da Vlada donosi uredbu kojom će na 30 dana stabilizirati cijenu gorivawww.jutarnji.hr
evo da zalijepim.
-
Krenuo Samodol? A taman se neki trend uspostavio
-
rast u tišini... ššššššš
-
Vidim da se na mnogim dionica koje nisu odradile rast (ili su odradile nedavno pad) nešto krčka pred FI, odnosno hvataju se što bolja mjesta pred lansiranje...
Isprike kaj upadam, ne pratim ZSE više toliko, ali, koje lansiranje?
kad DAX, ili bilo koji drugi svjetski index kihne 5% u jednom danu , Crobex će se prehladiti za 15% (vidjeti povijest).
Meni Vam sve to izgleda kao distribucija, ali dobro, nisam baš upućen.
Zato samo mislim, ne tvrdim da znam.
ove godine je bila greška ne pratiti ZSE. Bilo je tu prilika samo takvih... nikad nemojte baš posve odbaciti ZSE, to je šteta, iako znamo da ti ide vani odlično, svaka čast
Crobex 2050
-
ne znam jeste li primjetili..
https://riportal.net.hr/kako-uopce-pre…jamo-na-gorivo/
a novinari nisu napisali bitnu stvar.. kada je tamo 2011,2012 litra benzina isto bila oko 11 kn kolika je bila medijalna placa... i danas nakon 10ak godina kolika je medijalna placa?
po mom misljenju na istome smo...
to stoji, da, međutim stvarno bi ove krvopije trebale korigirati sve te trošarine. Koliko je litra benzina u Sloveniji??
-
eto do čega nas je dovela politika SVI U PODRUME ODMAH, SADA!... sad kad ljudi polako izlaze iz podruma, njihovi novčanici ih ne prate.
-
+100 kom ATPL 554-552. Može to i niže... iako ne znam zašto bi ali ajde.
-
ovdje kretanje ovisi samo o fondovima. oni kad odluče mogu je u dva dana dići na 900.
-
samo vi cvilite, tko vam je kriv što niste prepoznali dionicu ranije, ima tamo one instant dionice jdpl, ptkm, ddjh, podr i druge koji se trže na jedno 3-5bv i više, ove na pola kapitala kao hpb, koje svake godine imaju dobit 150-200 miliona odnosno 50etak kuna po dionici te ne valjaju... ali kada fundamenti počnu odrađivati, onda penzioneri, croba, kockari, država
osim jakog uporišta u fundamenata, mislim da trenutno na zse nema dionice koja po ta tehnički bolje izgleda
Nemam dionicu, ali ovo je definitivno fundamentalno najpodcjenjenija dionica na ZSE i nema zime.
Drago mi je za napaćene dioničare u ovoj dionici da raste, jer treba biti strpljiv na ovakvim sporim
dionicama, a to nije uvijek lako.
Najava minimalne dividende bi automatski lansirala dionicu iznad 1000 kn, po svim parametrima,
kao P/B, P/E itd.
Podsjetimo BVPS je 1.289,45kn and keeps rising
nikad nisam ni negirao da je podcijenjena, ona je brutalno podcijenjena i brutalno je dosadna i kontrolirana... jednom u ove 4 godine je imala neki spajk do 700 kn i to je to... da nije bilo covida bila bi ravna crta 550-600 kn 5 godina... tako je i na SAPN bilo...ali kad se da znak ima da leti... a do tad ko živ ko mrtav.
-
ja sam je prepoznao još kad je bila djevica... sad je stara baba a cijena ista.
ona i Končar ruku pod ruku... živa dosada.