1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. NaBiduAsku

Posts by NaBiduAsku

• Tankerasi strani i domaci

• NaBiduAsku
    • November 12, 2021 at 11:42 AM

krenulo silovito jutros, sad se uspavalo opet. možda više sreće drugi tjedan.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 12, 2021 at 11:40 AM

evo na ovom se vidi da baš misli na druge... drhti nad svojom egzistencijicom dok čeka svoj red, kako li će se razočarati ^^

Files

hah.png 1.17 MB – 0 Downloads
  • CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 12, 2021 at 11:25 AM

hehe nervoza je na vrhuncu... sad okreću cjepiše kontra nas. https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…a-miru-15119466

samo dugo ćemo mi izdržati, nisu ni svjesni... mogu se ja puno toga odreći. Srećom ne moram šefu pod noge, ne ližem g...cu nikom. A sve zbog nekog ausvajsa... čak ću i kosu pustit ako treba ili na nularicu... a možda i umrem. Pa šta :)

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 12, 2021 at 9:10 AM

evo što nas čeka, ovako to rade u austriji. https://www.theguardian.com/world/2021/nov…-covid-lockdown

a u Nizozemskoj 70% cijepljenih idu u parcijalni nacionalni lokdavn.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaBiduAsku
    • November 11, 2021 at 2:27 PM

uff što ne vole nas buregdžije :D sad ili je jal ili nešto drugo. sto ljudi sto vukova.

zanima me, pošto ne postoji tema za to, ili postoji na kolike prinose ostvarujemo pa možda može moderator to tamo prebaciti, zanima me koji je najveći mjesečni iznos dobiti koji je netko ostvario trgujući na ZSE. I naravno na koju veličinu portfelja... ovo je sve da se prestane širiti stigma oko trejdera i defetizam kako se na ZSE ništa ne može. Hvala.

• NaBiduAsku
    • November 11, 2021 at 2:08 PM

za koliko bureka dnevno radi teta u konzumu? bolje živim nego ministar. A sve od bureka. Kako to?

sad baš gledam, imam veću od Beroša ali me Krstičević šiša.

• NaBiduAsku
    • November 11, 2021 at 1:23 PM

da, dobro je bilo jučer čvaknuti koji komad na zatvaranju. Mislim da smo dobili jednu solidnu dijonicu na ZSE :) to raduje.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 11, 2021 at 12:48 PM
    What you need to know about Austria’s upcoming power blackout exercise
    Austria's emergency services are preparing for an exercise in dealing with a potential power blackout, but for ordinary civilians, there is nothing to worry…
    www.thelocal.at

ima još... uvijek može gore. Pomalo. Kuhanje žabe.

• NaBiduAsku
    • November 11, 2021 at 9:27 AM

mislim da rade, ne rade 25.11. tek.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 10, 2021 at 3:07 PM

U međuvremenu u nama prijateljskom Antwerpenu većina u bolnici su cijepljeni... #cijepaj se

Jučerašnje vijesti

tko ne zna njemački ima prijevod.

• SPAN (SPAN d.d.)

• NaBiduAsku
    • November 10, 2021 at 9:41 AM

ovo je dobro... više se kupuje nego se piše... akumulacija? :P

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 9, 2021 at 2:00 PM

Cjepivo sigurno kao vodu piti... https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…jepivo-15118175

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 9, 2021 at 1:39 PM
    Quote from Sony
    Quote from Ledica

Opet svi ratujete na covid bojišnici, pa kaj je to, jeste svijesni da ovdje nema ni pobjednika ni gubitnika ?

Uzalud vam trud svirači bez obzira u koju trubu pušete .

Ajde malo na druge teme, osim na temi korona I temi brajakica gotovo da se nema što citati na forumu.

Najbolji komentar do sada.Cijepili se ili ne ništa se nemože promjeniti,ovo je prirodna selekcija,jaći ostaju ,slabiji i bolesni umiru,ima nas previše na planetu samo nažalost Hrvata premalo.Mi smo premala država da o nećemu odlučujemo,samo slijedimo druge,pogledajte koje je mjere uvela austrija,njemačka je na istom putu,puno naših ljudi radi u tim državama i jedini izlaz im je cijepljenje ili testiranje koje će se poćeti naplačivati.Onaj tko putuje tjedno gore dolje baš mu neće biti isplativo,zato se ljudi cijepe.

ne može se promijeniti to da ćemo svi umrijeti ali se može promijeniti prisilno cijepljenje jer nas se uvjetuje gubitkom posla i svih mogućih ljudskih prava. Djeca nisu rizična skupina ali još malo pa bez covid potvrde neće moći ni otiske prstiju napraviti. I to ja vama normalno? Mnogima nije.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 9, 2021 at 1:26 PM
    Quote from bbkk0000

ima li tko kakav info dali je ova informacija točna?

https://www.conservativebeaver.com/2021/11/05/ceo…k1Vu4kRHyNpjMz8

fejk je.. . nije točna. a u budućnosti možda postane točna.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 9, 2021 at 1:18 PM
    Quote from Moller

postupci kod ovoga virusa trebali su biti kao i kod redovne pojave gripe, tko se osjeća ili mu je potvrđeno radi drugih bolesti da je u opasnosti, neka se cijepi koliko god puta misli da mu je potrebno, zdrave i djecu u razvoju ostaviti na miru, jer kome je uopće bilo potrebno toliko plašenja i stvaranja panike, ima li netko garanciju da nas nešto slično već ne čeka iza nekoga novog ugla što će nas dodatno pomlatiti, nema, e pa onda bolje da se pozabave kako se riješiti smrdljivih martina i bubamara, jer možda su upravo oni nosioci novoga ubojitoga virusa, šišmiši su već umorni i potrošena roba,

naravno da je potrebno što više poraditi na stvaranju imuniteta populacije, a svatko će najbolje i sam znati koja mu je najslabija karika u tome, pa neka se pobrine za sebe, a ne, natrpaj nekoga smeća u ambalažu, natovari u centre i daj raji da to ždere, poslije ćeš im prodavati lijekove da se riješe posljedica toga istoga smeća,

Beroš bi trebao nastupati kao ministar zdravlja i poraditi na što boljem stanju nacije, a ne biti ministar bolesti i svemogućih spasonosnih igala,

ja sam za to da živim normalno, pa ako moram i umrem, ako sam donio lošu procjenu ( možda je to posljedica trgovanja na burzi :) ) nego da umirem cijeli život čim upalim televizor od silnih babaroga, što domaćih što svjetskih,

maske, distance, sve preventivne mjere da, neistražena cjepiva ne, u zdrav organizam

potpisujem. ako sam se i ja zahebo, neka sam ali bar umirem za bolji svijet bez ausvajza i kontrola svih vrsta i dvostrukih standarda. Kako se osjeća rodbina ljudi koji su se cijepili a umrli su danas. Od 59 jadnih ljudi, njih trećina bila je cijepljena, tko će odgovarati za ovakve pamflete i bačen novac nas poreznih obveznika? https://www.jutarnji.hr/life/znanost/d…e-doze-15070928

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 9, 2021 at 12:22 PM
    Quote from Moller

evo malo i jednoga njemačkog virologa, kada bi naši Beroši i pendreki ovako zborili, možda bih im i vjerovao, posebno ovaj dio o djeci mi je odličan, ovi naši će ih toliko naplašiti, da jadni neće ni u školu htjeti

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…nisana-15117957

ovo je fantastičan članak, tj. intervju, praktički preslika onoga što Lauc tvrdi mjesecima.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 9, 2021 at 11:20 AM

I see trees of green

Red roses too

I see them bloom

For me and you

And I think to myself

What a wonderful world <X https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…radila-15118065

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 9, 2021 at 11:14 AM
    Quote from Sony
    Quote from Moller

a evo onda i za Švedsku, jer mi volimo buljiti u taj Zapad, ali ovaj puta izgleda ne razumijemo ništa, sačekajmo obraćanje Strožera da nam Vili i drug pendrek pojasne neke stvari

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…osjeka-15117959

Švedska je za nas svemirski brod,uopće nije usporedivo,mi smo nažalost balkanci i tako se ponašamo.Da smo imali takve mjere kao oni tko bi ih poštovao,nitko,nas treba gaziti,napisao sam par stranica iza o jednom događaju u trgovini.Treba ukinuti sve mjere i zabrane pa tko preživi svaka čast a tko završi u bolnici neka plati lijećenje.Mislim da bi to bilo najpoštenije.

Žvedcka je imala najliberalnije mjere u EU. Gaze te, samo ni ne znaš. Ali pomalo :)

a ako me zarazi bioterorist, pardon cijepljena osoba koja luta po Konzumu, jel dobivam kviska i besplatno liječenje, pitam za Goebelsa :rolleyes:

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 9, 2021 at 11:01 AM

nema ovo veze sa zdravljem, ovo je neka druga agenda, sve ćemo saznati u to nema sumnje.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 9, 2021 at 10:52 AM

87% cijepljenih, onih 13% su sad sve ove cijepljene zarazili ^^ https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…-treba-15117924

S korona propusnicom se može živjeti. Ona vam omogućuje da budete mirni kada idete u kino ili na koncert ovog se ni Grunf ne bi sjetio :D

1. Privacy Policy
  2. Kontakt