Posts by NaBiduAsku
-
-
Znači sad se stavlja moratorij prodaje od 6mjeseci???
da, mislim da je to to.
-
prošlo po 212
-
možda do 210 pa da kupimo... mislim stvarno čudo. bar je zanimljivo ako ništa.
-
Delamo danas ko singerica!
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. svaka čast! a treba imati znanja i muda za to... 200 kom na toj cijeni shortat.
-
koja je razlika između vaših spomenutih kraša, agrokora ili optime u odnosu na enron, boa i masu drugih banaka koje su spašavali. osim što su naši slučajevi male bebe prema američkoj pljački poreznih obveznika na uštrb spomenutih bankokapitalista!
tamo je teški divlji zapad... takvih prevara ima kao i ovdje... stalno su neke sudske trakavice i piramide...
kolega accountant ne baljezgam jer se sa svime s tobom slažem.
zašto onda nemamo porez na imovinu (nekretnine) kad ga 'cijeli svijet ima'?
zato jer pola Sabora i Vlade imaju po par nekretnina
a kad nekog pitaš za dionice, gledaju te kao zadnjeg papka... mala baza, nerazvijeno tržište, upitna isplativost i omjer dobiti od poreza i njegovog kontroliranja
točno to
-
naravno da nije bilo razloga međutim mislim da 99% članica EU ima taj porez a naš je jedan od najnižih, ili se varam pa nek me netko ispravi. A porezni smo rezidenti HR... tako da nije važno gdje trguješ nego gdje živiš.
-
Kolega, vi out, pa je teško gledat sa strane?
jadno tržište kapitala kojoj je perjanica PODR
i to zato jer je sekretarica zasjela za volan
a prije toga okupila ekipu i izmjenila stečajni zakon da može malog Ivicu (ali i na stotine vas malih dioničara) izbiti iz cipela i zaraditi masne bonuse i nepostojeća savjetovanja
iz principa ni kune u takvu dionice, burzu ili porez na kapitalnu dobit
da je tržište poprilično jadno, je. ali da se bez sekiracije da zaraditi lijepe novce dok kuhaš, čistiš wc pa i voziš auto to definitivno
A poreza nema ako trguješ u jues of ej? Nisam znao
p.s. par puta sam čak i brao šparuge i trgovao. To je ZSE nekom mačeha nekom helicopter money.
-
meni nekako ovo još ne sliči na euforiju... mora biti neki krešendo na višoj razini... kakav bi to ciklus bio bez otimanja kontrole i totalnog FOMO-a.. možda griješim ne bi bilo
idući mjesec još idu i izvješća...
-
kako će vas fondovi natrpati dionicama, da nije istina
taman kad uhvatite treći put vrh iliti triple top, kreće potop i vani
a onda će se mirovinci jednostavno izmaknuti s bida
tako to bude sa ZSE
uvijek maćeha, nikad majka koja te privije na grudi
sve je moguće pa i to
-
-
ako nije tajna.... a odakle nam se vi sada javljate?
za početak u hr nisam već dugooo. na ljeto ako bog da ni u evropi. dionice koje imam su relikt prošlosti.
šta se desilo? nadam se da nije australija.
-
-------- Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a ukupan broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 bolesti iznosi 112. U jedinici intenzivne skrbi KBC-Rijeka, na respiratoru se nalazi 8 pacijenata . Novi list
Split ima 50% više stanovnika od Rijeke, a imaju dvostruko više hospitaliziranih bolesnika, i pet puta više bolesnika na respiratoru.
Rijeka je visoko procijepljena regija, Split nije. Toliko o cijepljenju.
Al' što je, da je...... ovo je pri kraju, samo se čini da ga nitko neće odsvirati bez znatnog kašnjenja. Otela se kontroli ta spirala. Administracija i birokracija.
Lijece li se u splitskoj bolnici samo ljudi iz splita ili u rijeckoj samo iz rijeke? Koliko ljudi gravitira jednoj a koliko drugoj? Ne pokusavam osporiti cijepivo,dapace ali jednadzba ima malo vise varijabli. Slicno je bilo i sa sestrama, splitu kao treba pomoc, ok, ali siri kontekst je da u startu nema sestara per pacijent kao po drugim kbc-ovima itd...
Uglavnom nista kontra cijepiva i splita.
Da se nasalim ja sam mislio da je taj rijecki kompleks splitom vezan samo za sport ili to sto je rijeka onako nelijep grad uz opasku da je ljepota u oku promatraca
Evo konacno ste u necemu bolji i svaka vam cast
nelijep grad? pogledajte seriju Novine, vizure su spektakl. Također riječka okolica je takva da ju Split može samo sanjati i sve to na 100 km od Italije, Slovenije...
-
a na koliko bi bili da nije bilo agro koke? Znači fali nam taj gap. Ali da se razumijemo ovo zaista je zadnji jači otpor prema gore.. i eventualno onaj na 2350...
-
Ajme, namazati ćete me katranom i perjem.
Svaki put, al' baš svaki, nakon znatnijeg rasta crobexa uslijedio je potop
2008.
Agrokor.
Korona.
Hoće li ovog puta biti drugačije
a tek evergrand... vi meni dođete nešto kao Iva Pavletić
-
Uzmite si tu koronu doma
Nije sva sreća ovog svijeta u demokraciji, koja to je i nije
Moglo se proglasiti vanredno stanje, kako to i je.
I ugrožena opstojnost, kako to i je.
Uvesti obaveznu mjeru cijepljenja za sve starije od 18 godina, i sve bi ovo o čemu dnevno raspredamo bilo aorist. Nastavili bi raditi, zarađivati, živjeti, bez paralize brojnih sektora i života " na čekanju"
Bili bi turistička destinacija br.1 u cijelom svijetu
Cijepili smo se i protiv variole , 22 milijuna stanovnika. Epidemija je zaustavljena prije nego li se razbuktala i svi smo preživjeli
Al' obzirom da imate sreću da nemam vlast, idemo dalje, iduća dva tjedna su ključna
jel gotov rat u vašoj glavi? mijenjamo ploče? ali ajde priznajem da ste progledali nedavno... iako i dalje bi uveli obvezno cijepljenje tako da imate palac dole.
p.s. i ne ću dalje a vi pišite, pravdajte se. Nemam namjeru ulaziti u sve to opet.
-
ima dosta pametnih ljudi koji sjede na hrpama love i znaju što znači inflacija... tako da očekujem sve veći ulaz lovice na ZSE naravno ako index nastavi rasti... prate ljudi nisu blesavi.
-
biti će zanimljivo narednih dana... jel to opet udaramo u plafon ili ovaj put konačno ide leg up.
-
Švedska ukida kontrole na granici, negativan test na Covid-19 više nije potreban - Novi listSTOCKHOLM - Putnici u Švedsku više neće morati pokazati negativan test na covid-19 prije ulaska u zemlju, rekla je vlada u utorak.www.novilist.hr
šta kaže Điksan na ovo? šveđani su očito divljaci i ubojice svojih staraca. kako objasniti ovo otvaranje... tar necijepljeni će jim slobodno unositi novinarsku gripicu.
-
Ajde da više i ovaj ADRS2 razbije ovu branu na 435kn,pa da potegne do 500kn.
da, ima tu puno kandidata koji bez problema Crobex mogu dovesti do 2300 bodova a onda kad se još uvrsti Puris Pazin D.D. nebo je granica.