stvarno šta je ovo vani? a majstor prodaje po 444?? Ludilo.
Posts by NaBiduAsku
-
-
odlična kompanija, taj PTON
i oni (mediji & analitičari) bi to odmah prodali?
vidim stoje u redu
u međuvremenu članak na SA: Sell the Dead Cat Bounce
Pa kad će više biti za short!
kad će tesla short? mislim valuacije nisu normalne, a smeće i dalje raste. Mislim tko kupuje to sad? I to nisu male količine... Ludilo.
-
No shit
još malo pa će mediji konačno reći car je gol. Glavno da je teror trajao godinu i pol dana... prvo poluvrijeme se bliži kraju... 'mjere' koje ničemu ne služe polako posustaju, presvlače se kaputi i mijenjaju ploče. Žalosno. https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…asnost-15156336
-
još jednom bih pohvalio ovaj sajt. svaka čast za trud. https://hr.investiramo.com/
-
upravo to. sredina... pogotovo ako imaš jači portfelj... 50% sredstava za trejd, 50% stabilno rastuće dionice. Kad krene neka recesija ili jače kolebanje sve u keš i sa 10% portfelja čekati odbijančiće odskoke mrtvih mačaka. Kad se tržište smiri Jovo na novo.
-
izgleda da će biti borbe na 450... poteglo do 453 i onda silom po 450. Nikako zaraditi više, ni slučajno
Teški dani za daytradere, zar ne kolega!?
moj je prosjek u ovom krugu 408 kn... ne zamaram se. Samo mi je fascinantno.
-
izgleda da će biti borbe na 450... poteglo do 453 i onda silom po 450. Nikako zaraditi više, ni slučajno
-
GOGL u Norveškoj i danas u teški plus, prebacili 100 kruna.
-
da vidimo hoće li biti potpis kao jučer... po bidu. U ovo neko doba je krenulo. S tim da se 410 kn ni ne vidi. Ima preko milijun kuna do dole
to više nije opcija, može samo potrošiti dionice na propali pokušaj
da. danas druga priča... ne znam čemu ono jučer... hvala mu.
-
-
da vidimo hoće li biti potpis kao jučer... po bidu. U ovo neko doba je krenulo. S tim da se 410 kn ni ne vidi. Ima preko milijun kuna do dole
-
Valjda će i poleti da dođem na 0 posto sam ušao preko 500.. da da to je super na 500 kupite kupite... E tako ste me zeznuli..
pa jesi što god kupio po 350-380? već bi si smanjio prosjek...
-
Prestala potreba za šamponima. https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…izvodu-15155711
možda rade cjepivo protiv klimatskih promjena.. to je zlatna koka.
a čini se da ću nakon 2 godine konačno đir do Trsta malo a i Rim nije daleko. https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…adione-15155699
-
Sve ovisi kako ce se BDI kretati iducih dana.
da, iako ovaj puta tu je i izvješće koje je sve bliže a i zaostajemo za drugim brodarima.
-
Ima li tko kakvu drugu ideju ? Kako minimalizirati štetu ?
to se i ja pitam već pola godine i nemam odgovor. ali ajde imamo nekretnine, dionice... pa ćemo možda to sve nekako izamortizirati.
-
+atpl najprvi na prvom udaru
također zaokružio sa 130 kom po 422.
-
da gledao... kupio po 25 i onda padalo na 22 i izašao na 25 da bi nakon toga katapultiralo gore... hebiga
-
Nisu tehničari napisali kada probije 420 leti do 480????
onaj tehničar od jučer propušta 20 kn po dijonici... znam da ima mnogo komada pa je iskoristio likvidnost ali svejedno uz ovakav rast vozarina i brodara vani i sentiment on to malo pre olako prodaje.
-
US10Y je 1.96% danas
Nasdaq raste, SPY raste
Sve poludilo
Ne znam zasto je neobicno jer samo pocetno dizanje kamata i rast US10y nece srusit market, tako je bilo i u povijesti, sve je stvar u brzini-velicini dizanja kamata za koje market nije spreman, ukratko inflacija sljedecih pola godine ce biti key za market koji ce dat signal da je ekonomija i dalje pregrijana i da ce fed morat stisnit jace sta ce bit lose za market.
kod njih uvijek neka obrnuta psihologija... valuacije vani nisu normalne, zna se da ide gadno s'anje a oni i dalje pumpaju. Ludilo.
-
kad si fina gu*ica
Imaš Plava laguna ili Valamar za 65-70 Eur polupansion po cijeloj Istri hotele ali tek na proljeće.... ali ne , ti baš voliš skupo
ali da, mi smo postali jako tražena zemlja u vrijeme ovih bezveznih mjera i teroriziranja ljudi.
Japanac ima istine u tome...ALI, supruga radi i napreduje svake godine, ja radim, portfelj raste...pa tako i naše preferencije rastu sukladno rastu raspoloživog kapitala..ne želim živjeti jednako kao kad sam zarađivao manje...trošim i živim sukladno mogućnostima...novci su da se troše i da se uživa u njima...
Ne razbacujemo se nego jednostavno trošimo više na stvari koje nas vesele, a na one stvari što nas ne veseli ne trošimo ništa više (npr. auto)...
A osim toga to i je bit ekonomije, nek se para obrće...
ja sam ti jedan od onih likova koji sjednu u auto i odu do Peloponeza na kupanje i to preko CG i Albanije, smještaj mi nikad nije bio previše bitan, hrana i krajolici su mi prvi. Ma bitno je uživati s obitelji, to je najveće blago a naša Istra i Hrvatska stvorene su za to