ne radi. washington day.
Posts by NaBiduAsku
-
-
jel moguće da će nam sleepy Joe i Put in ukrasti predigru i igru nadolazećih izvješća... baš nas hebu. Uvijek ima akcije oko izvješća ali ovaj put... kao da neće bit
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…ne-zna-15159814
bit će porcija paštašute za furešte.
-
Ništa novo sve je isto ko i lani....dok vani obaraju nove vrhove kod nas štopanac. a tko će kome ako ne svoj svome
!
vani su brodari safe heaven ili čak i hedge protiv marketa, ovdje samo mort i lopata radi,tko je još čuo za dijonice... dijonicu nemoš zamiješat, poprskat, nazidat... imamo Hrvatsku... obalu... zbetoniranu... svi se drže kraja.
-
fini pritisak na prodaju ovdje.
-
možda je did Đo zaprijetio da će mu poslati ovoga gospodina po nuklearni otpad, a ovome ne fali puno da poludi
Vrati se Trumpe Donalde!
-
ajmo ispod 400 kn, dobit 3 milijuna, nema šta raditi iznad 400 kn, ajmo udaraj ko Rusi po vrtićima.
-
tako, tako fino pišite, onda kad promašite za milijun kuna tobogan. Dobit će biti 3 milijuna kuna po meni.
-
glavni oštromjeraši napuštaju štakornjake
Čovjek se preobratio -
možda je rođak na bidu bio... nego tko je veći gubitnik Putin, Djed Biden-Alzheimer ili prodavači Atlantske na 400 kn? I kad će nuklearna zima?
Gdje cijeniš ATPL da će ići u ovoj rundi?? 435-455kn???
ne znam zaista, ali gdje god da išla ići ću za njom
-
Što se ovo maloprije dogodilo na VLEN ???čovik sebi izbio 5k-10k kuna prodajom na silu???
možda je rođak na bidu bio... nego tko je veći gubitnik Putin, Djed Biden-Alzheimer ili prodavači Atlantske na 400 kn? I kad će nuklearna zima?
-
why?? why Novak, why??
dnovinarčić ne kuži.
-
-
https://www.jutarnji.hr/video/news/rus…u-baze-15158298
Postrojbe Južnog i Zapadnog vojnog okruga koje su završile svoje misije već su počele s ukrcavanjem na željeznički i automobilski transport i danas će se početi premještati u svoje garnizone. Odvojene postrojbe će marširati pješice u sklopu vojnih konvoja, rekao je glasnogovornik ruskog ministarstva obrane Igor Konašenkov dodajući kako su određene borbene vježbe odrađene kako je i planirano.
No, velike vojne vježbe diljem zemlje se nastavljaju, dodaje Interfax.
- Oružane snage Rusije nastavljaju niz velikih vježbi za operativnu obuku vojnika. Sudjeluju praktički svi vojni okruzi, flote i zračno-desantne postrojbe, izjavio je Konašenkov.
Nadajmo se da ovo ide svom svršetku.
a kad je bio početak? trla baba lan novinska dokolica.
-
molim moderatora da temu prebaci skupa s evergrandom u smeće. Može i pod teorije zavjere...
-
čekaj, čekaj, ništa od rata??
-
evo udara po 420.
-
Opet vozarine rastu, ali strah je prevlada...ni metak nece puknit..
do sutra će rat završiti, u srijedu Vlado umjesto napada kreće praviti novi cjenik za plin
neminovnog rata
ovo je u rangu onog da će djeca puniti odjele intenzivne.
-
BDI INDEX 1984
Treba netko i vozit u ovim stresnim vremenima, sa dodatnom nagradom😀
da, baš Orvelovska vremena.
-
bilo rata na kraju ili ne, problem za nas koji trgujemo i/ili imamo dionice, postaje činjenica da ukoliko se ova panika nastavi, svakodnevno se ruši vrijednost kapitala kojim raspolažeš pa postotak inflacije može izgledati kao mala beba na kraju te priče.........za sad ne izgleda previše dramatično ali problem je što osim te "ratne panike" postoje i mnogi drugi problemi koji izgledaju prilično izazovno a rasplet svega je prilično neizvjestan za dugoročno pozicioniranje......zapravo, kak sad stvari stoje, nemoš' se pozicionirati ni do sljedećeg ponedjeljka a kamo li za sljedeća 3 mjeseca ili više.......
Slazem se. Ova godina je idealna za trejdere. Najbolje je da to sve znamo. Ako netko misli rasprodavati na svaki mjesecni izvjestaj Feda o inflaciji ili jer Evergrande nije ovaj mjesec platio ratu kredita, neka se mani burze ove godine.
trejder sam pa mi ove debilane uopće ne pašu... tako da ne mislim da je ovo išta idealno...